Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim
Emin abinin pozitif sinerjisi ile sistem geldi geldi gelmedi benim elim atlar uçağa Rusya'ya gider. Hazır kapıda vizeye başlamışlar. Bu meydanda kameranın önünde çekerim fotoğrafımı. Karlar içinde yuvarlanırken. Son 2 senedir kar a hasret kaldım. Adamlarda geçen sene 1 kasım bu sene 20 kasımda yağdı kar Nisan'a kadar yerden kalkmaz. Boşuna dememişler coğrafya kadermiş.
Viya boyle
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-01-2024, 07:09 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-01-2024, 06:26 PM)Captmehmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim
Emin abinin pozitif sinerjisi ile sistem geldi geldi gelmedi benim elim atlar uçağa Rusya'ya gider. Hazır kapıda vizeye başlamışlar. Bu meydanda kameranın önünde çekerim fotoğrafımı. Karlar içinde yuvarlanırken. Son 2 senedir kar a hasret kaldım. Adamlarda geçen sene 1 kasım bu sene 20 kasımda yağdı kar Nisan'a kadar yerden kalkmaz. Boşuna dememişler coğrafya kadermiş.

Oraya gitmene gerek kalmayacak ALLAH'ın izniyle..Mehmet KARdeşim..Ayın 9 undan sonra burada bol bol yuvarlanacaksın,Sibirya burası, İstanbul orası olacak..Kıbrıs'ta bile KAR olabilir rahat ol.. eye  Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, REALSHADOW, Snowsedat

GFS akşam güncellemesi gayet iyi gidiyor..Vuslata gerisayım sürüyor..Ayın 9 undan başlayıp  bilinemeyen bir tarihe kadar kuvvetli soğuklar bizlerle olacak..Siklon elverdiği sürece kuvvetli yağışlar, Siklon olmadığında DEK lerle yağış sıkıntımız olmayacak..Sibirya Termik Yüksek Basıncı yukarı seviyelerde geniş bir alanda etkili oluyor..Üstatmosfer verilerine göre Stratosferde ısınma beklenenden yüksek gelişiyorki buda Ocak sonuna kadar soğuklarla boğuşacağız. Birkaç sistem sık aralıklarla bizleri ziyaret edecek..  thumbsup 
resim

resim

resim

resim
GFS ayın 16 ından itibaren 2.nci sistemi indirmeye hazırlanıyor..Anlıyacağınız soğuklar bir gelecek, pir gelecek...Aysonuna kadar KAR A doyulacak..( bendeniz hariç. eye
resim

Gem modeli nerdeyse mükemmel bir sistem indiriyor
resim

9 - 15 OCAK Sisteminden sonra 16 - 22 OCAK sisteminin yansımaları CFS modellerine geldi..BU KIŞ ZOR BİTECEK... thumbsup 
resim

resim

resim

resim
ECMWF KATİL BALİNA ORCA 10 OCAK'DAN İTİBAREN TÜRKİYE'DE DİYOR..MODELE BAKARMISINIZ? BU modeller kaç yılda bir görüldü hiç düşündünüz mü? Çok fena donacağız, önlemler şimdiden alınmazsa sonrasında olmadık sıkıntıların çıkabileceği konusunda buradan uyarıyorum..2017 OCAK sistemindende güçlü geliyor vede giderek dahada güçleniyor.. thumbsup 
resim
resim

10 Ocak'tan itibaren sezonu açıyoruz İnşallah. Dileğim sistemlerin peş peşe gelmesi ve bizi beyaz güzelliğe kavuşturması.
 Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)

Sevgili arkadaşlar herkese selamlar, herkesin yeni yılını kutlarım ilk başta sağlık dilerim ve bol karlı, fırtınalı, tipili bir kış geçirmemiz dileklerimle..
Sevgili snowserkan'a da acil şifalar dilerim, inşallah sağlığına biran önce kavuşur ve en kısa sürede aramızda tekrardan görürüz kendisini inşallah.
Saygılarımla..

Emin abi nerde ecmf güncelemesi morlar Karadeniz'e girmiş ateş etmiyorsunn Big Grin ates
resimresim

Bozmadan,sapmadan bodozlama gel artık.burdada ilk olarak ben tahminde bulunayım 11 Ocak persembe 12 Ocak cuma okullar tatil olur.
resim

resim
                             Sonsuza DEK

Gfs gece güncellemesi
Çook soğuk........valla güncelleme devam ederken resmen dondum müthiş dek yapar bu sistem fırtına şiimşek ne ararsanız var haa Karadeniz hattı boyunca uzanan kar fırtınalarınıda unutmadan söyliyim
İskandinav blokajı bozulmadaydı 25 Ocak tarihine kadar devam edecek olan  sistemler silsilesiyle vurulacaktık. Oda artık bir daha ki güncellemelerde.
resimresim

Konuyu Okuyanlar:
Çilingozlu, fenerli, kral, Snowsedat, Trakia, WsRc1967, 70 Ziyaretçi