Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Selamün Aleyküm, hayırlı Cumalar, hayırlı sabahlar..Herşey yolunda ilerliyor, yine söylüyorum, ve uyarıyorum.. Bu güzel ve güneşli günlerin tadını alabildiğince çıkarmaya çalışın..Çünkü bunun karşılığı oldukça etkili gelecek..Siz sessizce bizi izlemeye devam edin.. thumbsup Diyagramlar mükemmel, modellerde karışık görünsede bunlar son kıvranmalar..Geliyor beklenilen...
resim

resim

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet

Serkan bey nerdeler siteyi takip edenler bir bilgi bir açıklama mevcudu yorumlamayı haketmiyor mu

Artık beklediğimiz sistem rayına giriyor.. thumbsup Pazar akşamı 240 saatin içine almamızla buraların Hintpanayırına döneceğinden kimsenin şüphesi olmasın.. thumbsup AO, NAO ve PNA endeksleri görüldüğü üzere sistem için mutabıklar..Bundan iyisi, Şam'da kayısı olsun..Polar Koridor açılıyor..Soğuklar enlemlerimize akacak ALLAH'ın izniyle.. thumbsup 
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, snowsnow

Böyle ertelene ertelene kuşa dönmez umarım Sad

24 aralıktan 11 ocağa kadar ertelendi
  Beğenenler:
  • snowsnow

(12-29-2023, 11:51 AM)eKardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artık beklediğimiz sistem rayına giriyor.. thumbsup Pazar akşamı 240 saatin içine almamızla buraların Hintpanayırına döneceğinden kimsenin şüphesi olmasın.. thumbsup AO, NAO ve PNA endeksleri görüldüğü üzere sistem için mutabıklar..Bundan iyisi, Şam'da kayısı olsun..Polar Koridor açılıyor..Soğuklar enlemlerimize akacak ALLAH'ın izniyle.. thumbsup 
resim

resim

resim

Emin Bey teşekkür ederiz. Emekleriniz için sağ olun. Toksik bir kişilik değilsiniz ve pozitif bakış açınız, siteye girince kafamızı dağıtmamızı sağlıyor. Paylaştığınız endeksler hakkında bilmeyen arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme yapabilir misin? Mesela, AO nedir? AO negatif olunca bizim coğrafya ya ne gibi etkileri olur vb. vb.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, KardanadamEmin

(12-29-2023, 12:24 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle ertelene ertelene kuşa dönmez umarım Sad

24 aralıktan 11 ocağa kadar ertelendi

Usta çok haklısın yani hasret çok olunca böyle otelenen modeller morallerimizi bozuyor . Ancak bu sefer olacak galiba . 2-3 gündür modeller bir iyi bir kötü çıksa da istikrarli şekilde  ocak 10 sonrasını işaret ediyor .  İnşallah bu kez bizim isteğimiz olur

Mertoni kardeşim, düşüncelerin için tşkler..Cumadan yeni geldim ve mesajını gördüm..AO ve NAO hakkında bilgilendirme istemişsin, fazla vaktim olmadığı için sana bilgilendirmeyi bu şekilde yapmak durumundayım..Umarım açıklayıcı olacaktır..
resim
  Beğenenler:
  • AZOR, mehmet karsever, Mertoni

Gfs öğlen güncellemesi
Benim beklediğim sinoptik bu ilk sistemiz orta Avrupa ağırlıklı bizimde nemalandığımız özellikle batı ve kuzey kesimlerin bol yağış aldığı sistem arakası karlı ve soğuk . sistelerin ayak izleriyle dolu.resimresim
GFS'DEN GOL SHOW...( MaaşALLAH) VUSLATA ÇEYREK KALDI..KATİL BALİNA ORCA PEK YAKINDA BU SİNEMADA... eye  Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

Emi abi, aleyküm selam. orca derken kayabalığı gelmesinde oltaya Smile ama senin tahminlerine güveniyoruz. evden çalışıyorum virüsten buyana atletle çalışıyorum yani o kadar sıcak. üşümeyi özledik yeminle Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 12-29-2023, 05:00 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(12-29-2023, 03:52 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emi abi, aleyküm selam. orca derken kayabalığı gelmesinde oltaya Smile ama senin tahminlerine güveniyoruz. evden çalışıyorum virüsten buyana atletle çalışıyorum yani o kadar sıcak. üşümeyi özledik yeminle Smile

Eeee ne çıkarsa bahtına, o çıkacak karşına demişler..Biride veren ALLAH, binide veren ALLAH..Bini verirken iyide, biri verirkenmi kötü olacak.Hamsi balığıda çıkabilir bahtımıza. eye  Smile  Smile Kaderde varsa süzülmek, neye yarar üzülmek hesabı.. eye  Big Grin Smile Şaka bir yana tahminlerime olan güvenin için çok teşekkür ediyorum KARdeşim..Güveninize layık olmaya çalışıyorum, en doğru tahmini çıkarmaya çalıştığımdan emin olabilirsin...Birde veriler günde 50 takla atmasa herşey daha kolay olacakda, oda işin tuzu, biberi.. Smile
Bu arada Diyagram yine güzel çıktı..Buda demek oluyorki, vuslata adım adım yaklaşıyoruz..( ORCA' yı yemlemeye devam..Gehh bili bili.. Big Grin Smile )
resim

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, kral, Poyrazkarayel, Snow Reis, 90 Ziyaretçi