| |
Selamün Aleyküm, hayırlı Cumalar, hayırlı sabahlar..Herşey yolunda ilerliyor, yine söylüyorum, ve uyarıyorum.. Bu güzel ve güneşli günlerin tadını alabildiğince çıkarmaya çalışın..Çünkü bunun karşılığı oldukça etkili gelecek..Siz sessizce bizi izlemeye devam edin..
![]() ![]() ![]() ![]()
Serkan bey nerdeler siteyi takip edenler bir bilgi bir açıklama mevcudu yorumlamayı haketmiyor mu
Artık beklediğimiz sistem rayına giriyor..
![]() ![]()
Böyle ertelene ertelene kuşa dönmez umarım
![]() 24 aralıktan 11 ocağa kadar ertelendi
(12-29-2023, 11:51 AM)eKardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artık beklediğimiz sistem rayına giriyor.. Emin Bey teşekkür ederiz. Emekleriniz için sağ olun. Toksik bir kişilik değilsiniz ve pozitif bakış açınız, siteye girince kafamızı dağıtmamızı sağlıyor. Paylaştığınız endeksler hakkında bilmeyen arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme yapabilir misin? Mesela, AO nedir? AO negatif olunca bizim coğrafya ya ne gibi etkileri olur vb. vb.
(12-29-2023, 12:24 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle ertelene ertelene kuşa dönmez umarım Usta çok haklısın yani hasret çok olunca böyle otelenen modeller morallerimizi bozuyor . Ancak bu sefer olacak galiba . 2-3 gündür modeller bir iyi bir kötü çıksa da istikrarli şekilde ocak 10 sonrasını işaret ediyor . İnşallah bu kez bizim isteğimiz olur
Gfs öğlen güncellemesi
Benim beklediğim sinoptik bu ilk sistemiz orta Avrupa ağırlıklı bizimde nemalandığımız özellikle batı ve kuzey kesimlerin bol yağış aldığı sistem arakası karlı ve soğuk . sistelerin ayak izleriyle dolu. ![]() ![]() GFS'DEN GOL SHOW...( MaaşALLAH) VUSLATA ÇEYREK KALDI..KATİL BALİNA ORCA PEK YAKINDA BU SİNEMADA... ![]() ![]() ![]()
Emi abi, aleyküm selam. orca derken kayabalığı gelmesinde oltaya
ama senin tahminlerine güveniyoruz. evden çalışıyorum virüsten buyana atletle çalışıyorum yani o kadar sıcak. üşümeyi özledik yeminle
(12-29-2023, 03:52 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emi abi, aleyküm selam. orca derken kayabalığı gelmesinde oltaya Eeee ne çıkarsa bahtına, o çıkacak karşına demişler..Biride veren ALLAH, binide veren ALLAH..Bini verirken iyide, biri verirkenmi kötü olacak.Hamsi balığıda çıkabilir bahtımıza. Kaderde varsa süzülmek, neye yarar üzülmek hesabı.. Şaka bir yana tahminlerime olan güvenin için çok teşekkür ediyorum KARdeşim..Güveninize layık olmaya çalışıyorum, en doğru tahmini çıkarmaya çalıştığımdan emin olabilirsin...Birde veriler günde 50 takla atmasa herşey daha kolay olacakda, oda işin tuzu, biberi.. ![]() Bu arada Diyagram yine güzel çıktı..Buda demek oluyorki, vuslata adım adım yaklaşıyoruz..( ORCA' yı yemlemeye devam..Gehh bili bili.. )
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, kral, Poyrazkarayel, Snow Reis, 89 Ziyaretçi |