| |
Beğenenler:
• Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu,
(12-27-2023, 10:03 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu be... Su diyagramlari okumasini ne anlama geldigini bir ogrenemedim gitti birkac sefer sagolsun Serkan bey aciklamisti ama unutuyorum bu diyagram ne anlama geliyor sanirim iyi birsey gosteriyor Yilbasi gunu kocaeli bolgesinde bir yagis var yagmur olarak sonrasinda sali gunune kadar yagis yok sali gunu gelen yagista yine yagmur gorunuyor artik bu yagissiz gunlerde yagmurada sukreder olduk insallah ocak ayinda bol karli gunler olur
Selamün Aleyküm, hayırlı sabahlar..Gününüz aydın, modelleriniz bunlar kadar güzel olsun..İşler düzeliyor, düzelecekte.Bir modeller bozdu diye yelkenleri indirecek değildim, bu iniş, çıkışlar bu işin doğasında var,takibi bırakmamak gerek..
![]() ![]() ![]() Buda sistem verme özürlüsü GFS'den geldi..Bundan sonra çok fazla değişimde olacağını düşünmüyorum, yolun sonuna geldik..BALYOZ yaklaşıyor ![]() ![]() ![]() Dün yazı getiren modeller bugün hepbir ağızdan koro halinde aynı türküyü söylüyor..BALYOZ GELEEOOO..Bu modellerde GEFS'den ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu,
Kış yeni başlıyor.
Nisan başına kadar kar görmek mümkün. Bu da önümüzde koca bir 3 ay var demek oluyor. El Nino faktörünü de unutmayın. Bu sefer olacak inşallah.
Gunaydin abiler arkadaşlar
Modeller bugün güzel gösterse de ne yapacağı belli olmuyor malum Aralık 20 için de böyle diyordu. Tabiki de artık bir sistem yakalama zamanı geldi inşallah Ocak 2.ci hafta bu sefer sistemi kuvvetli şekilde alırız.
Heyyyt beaaa..Diyagrama bak, hizaya gel dedikleri aynen bu işte.Bu KIŞ mevsimine girdiğimiz günlerde, güzel, güneşli günlerin tadını iyice çıkarın, yoksa acısı fena çıkacak, demedi demeyin.
![]() ![]() Bu modelleri çizen arkadaşda lacivert boya kalmamış, ben bi koşu nalbura gideyimde modelleri boyamaya devam ede..( insanlık ölmedi ya.. ) ![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu,
GFS'DEN BU AKŞAM GÜNLERDİR PEŞİNDE OLDUĞUMUZ ve tüm kaybolmalara rağmen biran bile umut kesmediğim KATİL BALİNA ORCA nihayet modellere geldi..Pazar güne kadar bu görüntülerde istikrar olursa, İstanbul'un yaşayacaklarını hayal bile etmeyiniz, sağlığa zararlı olur..Artık heyecanlı günler çok yakında.. ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu,
Gfs akşam güncellemesi
Ocak İlk hafta gelmesini beklediğim sistem 5 gün kadar gecikme yapacağını yazmıştım. Kutup girdabında beklenen yavaşlama gecikti ilk belirtiğim tarih 23 aralıktı son tahminler ise 4 Ocak ve sonucunda beklenen güneye salınım 10-15 Ocak olabiliyor tabi bu ya Avrupa'ya yada bizim coğrafyaya inşallah bu görünen sistem bize gelecek orta Avrupa üzerinden. ![]() Ecmf kar tahmini 3 Şubat tarihine kadar ![]() Gfs kar tahmini 31 Ocak tarihine kadar
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980,
Arkadaşlar diyagram güncellemeleri bu görüntülerini pazar güne kadar değiştirmeden göstermeyi sürdürürseki, sürdüreceğini düşünüyorum..İnanın hem hasret, vuslata dönüşecek, hemde beklenenden kuvvetli gelecek bir sistemin vereceği sıkıntıları konuşmaya başlayacağız..Çok bekledik, çok özledik, çok üzüldük, çok sıkıldık ve karşılığını görmemiz hakkımız artık..ALLAH'ın izniyle olacak bu iş..Bu kadar emek veriyoruz, ödülümüzü bekliyoruz..Yaklaşık 4, 5 gündür KIŞ dan beklenmeyen bol güneşli ve ılık günler yaşıyoruz, bu böylemi gidecekti? tabiki hayır..Herşey zamanını ve sırasını bekler..Bu bir döngüdür, bir nevi, etkiye, tepki prensibine denilebilir...Bu güneşli günlerin sonu haliyle KARAKIŞ olması doğaldır..Modellerde tamamen istikrar oluşana kadar takipde kalınması gerekiyor..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, kral, Poyrazkarayel, Snow Reis, 90 Ziyaretçi |