Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Helal emin abi sendeki bu kar inadına hayranım.senin gibi abisi arkadaşı olanın morali hep diri olur. Ilık ve sıcak havalarda bile insanın psikolojisni diri tutuyorsun
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, snow41

Net olarak söyleyebilirim ki eğer 5-6 Ocak gibi bu sistem gelirse sistemin adı Emin 'nin Expresi olması gerekir. Biz sana inanıyor ve sinerjini ayakta alkışlıyoruz .Sen yürü biz yanındayız canım kardeşim.

5 ocak yedirmem

İstikrar sürüyor takibe devam......
Gfs gece güncellemesi resim
resim

(Son Düzenleme: 12-27-2023, 09:27 AM, Düzenleyen: Özgür.)

Gfs bir gün bile istikrarın yok.
Dün akşam 5-10 ocak da -10 verdiği yerde bugün +10 bol bol afrika atakları verdi.Mübarek sanki mayıs ayı güncellemesi diyeceğim ama yağış bile vermedi.
  Beğenenler:
  • Enginist, snowsnow

Hayırlı sabahlar cümleten

Ozgur hocam haklısın gerçekten de istikrar yok bu sabahki güncellemede Rusya tarafı morluklar hakim ama bize inişi sürekli öteliyor . Güzel birsey gelecek buna inanıyoruz ve sabırla bekliyoruz hayırlısı

Selamün Aleyküm..Hayırlı, huzurlu ve mutlu sabahlarınız olsun..Herşey gönlünüzce olsun.. thumbsup  Pazar akşamına kadar daha çok hop oturup, hop kalkarız..Rahat olun.. eye  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Enginist, mehmet karsever

Benim sistem beklentim 17 25 Ocak arası kutup Sibirya eksenli uzun süre li blokaj ve Ege'de alçak basınç patlaması
Ve bütün ülkeyi etkilemesi
Herkes e hayırlı günler hayırlı işler
  Beğenenler:
  • AZOR, Barbegazi, Enginist, KardanadamEmin

sistemlerle ilgili tahminler ötelendikçe öteleniyor malesef. bende nisan başında bir sistem gördüm deyip kervana katılayım. şaka bir yana sistemlerin gecikmesi bizide demoralize etti baya. Rabbimizin takdiri deyip sabrecedeğiz mecburen.saygılar,
  Beğenenler:
  • Enginist

Bu ne kaotik yapıdır arkadaş...

Japonun modellemesi kanadalınınkine uymuyor...

Kanadalının modellemesi almanınkine...

Almanın modellemesi amerikalınınkine...

Sonra da amerikalınınki hiçbirininkine :-) :-) :-)

Harbiden tahmin yapmak zor işmiş...

O kadar uydu , hardware , software ,....

Üstad lara kolay gelsin....takdir etmemek mümkün değil...

Benim gibi bu işten fazla anlamayan" Kar rahatsızı" :-) na da beklemekten başka yapacak birşey düşmüyor...
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Enginist, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, kral, Poyrazkarayel, Snow Reis, 89 Ziyaretçi