Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(03-12-2023, 07:44 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sitede yıllardır varım Serkan bey o mesajı ortamı germek için yazmadım ama demek ki öyle algılanmış ılıkçılara biraz dokundurdum sadece bu dokundurmayı da gayet mizahi bir dille ifade ettim. Benden daha ağır ifadeler kullananlara herhangi bir uyarı yaptırım yapılmadı. Yapıldı ise de kimsenin haberi olmadı onu bilemem. Benim bu mesajdaki ifadelerim bu siteden biletimi kesecek kadar ağırsa ben bir şey demiyorum. Benim şahsen burada sizinle bir derdim yok mesajlarımı da kendi çıkarlarım için yazmıyorum. Forumdaki arkadaşlar da görüşlerini yazsınlar demokratik bir ortamda. Burası demokratik bir ortamda herkesin yazdığı bir yer öyle bir iki mesaj yüzünden biletim kesilecek ise o zaman diğer sitelere laf etmeye hakkımız yok diye düşünüyorum. Serkan bey özelden yazarsanız sevinirim burada herkesin içinde sizinle polemik yapmak istemiyorum eskiye dayalı bir hukukumuz var bunu da bildirmek isterim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haklısın..
Hayır Sibirya ya bilet kessek gitsen oraları biraz görsen fena mı olur.
  Beğenenler:
  • Ümittt

Kışın bu denli olumsuz geçmesi hepimizi yeterince üzdü ve gerdi . Bence sakinliğimizi koruyalım küslük dargınlık vs olmasın
  Beğenenler:
  • AZOR, Eray, Ftherdem, Ümittt

Turna dostum küskünlük diye bir şey yok benim kitabımda ben çocuk değilim küsecek kırılacak. Kar kış yok artık eywallah sinirler gergin ona da eywallah. Sonuçta bir şekilde iş buraya geldi bu noktaya gelmesini elbette istemezdim forumda beni takip eden arkadaşlar da bu süreçten olumsuz etkilendi. Onları üzmeye hakkım olmadığını düşünerek bu satırları yazıyorum. Umarım hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun.
  Beğenenler:
  • Ftherdem, snowözgür

(Son Düzenleme: 03-12-2023, 10:17 PM, Düzenleyen: Ftherdem.)

Merhaba @snowserkan abi.musaadeniz olursa bir konuya değinmek istiyorum.sizlere sevgimin saygimin ne kadar olduğunu iyi bildiğinizi tahmin ediyorum.lakin rahatsız olduğum bazı konular var.eskiye dayalı bazı şeylerden de bahsetmek istiyorum.wow turkey sitesindeyken siz olun @тaяaηтυℓa olsun @KardanadamEmin olsun sizleri severek takip ederdim.daha dün gibi hatirlıyorum sizin üzerinize oynanan ve hakarete varan msjlara maruz kaldığınızda sizin savunuculugunuzu @KardanadamEmin abi yapmıştı orda.suan benzer şeyler burada emin abiye yapılıyor ve @тaяaηтυℓa da onu savunuyor.ama bu konuda emin abiyi savunduğu için tarantula ya karşı olan tavranizi size yakıştıramadım abi.Emin abiyi burada en iyi anlaması gerekenlerin başında gelmeniz gerekir.wow daki saçmalıklar dan bıktık Allah razı olsun burayı kurdunuz hepimiz peşinizden geldik bı aile ortamı olsun istedik ve nitekimde böyle oldu.Ama şuan bu düşüncelerle gecmisten çok uzağız.benim şahsi fikrim sizin eski dostluklarınızi bı gözden geçirmeniz.Bu msjimdan sonra benimle ilgili düşünceleriniz degisirmi bilemem ama ben kendi bildiğim doğruları söyledim abi.saygilar sevgiler...
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • AZOR, sennedjemus, snowserkan

(03-12-2023, 10:09 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba @snowserkan  abi.musaadeniz olursa bir konuya değinmek istiyorum.sizlere sevgimin saygimin ne kadar olduğunu iyi bildiğinizi tahmin ediyorum.lakin rahatsız olduğum bazı konular var.eskiye dayalı bazı şeylerden de bahsetmek istiyorum.wow turkey sitesindeyken siz olun @тaяaηтυℓa olsun @KardanadamEmin  olsun sizleri severek takip ederdim.daha dün gibi hatirlıyorum sizin üzerinize oynanan ve hakarete varan msjlara maruz kaldığınızda sizin savunuculugunuzu @KardanadamEmin abi yapmıştı orda.suan benzer şeyler burada emin abiye yapılıyor ve @тaяaηтυℓa da onu savunuyor.ama bu konuda emin abiyi savunduğu için tarantula ya karşı olan tavranizi size yakıştıramadım abi.Emin abiyi burada en iyi anlaması gerekenlerin başında gelmeniz gerekir.wow daki saçmalıklar dan bıktık Allah razı olsun burayı kurdunuz hepimiz peşinizden geldik bı aile ortamı olsun istedik ve nitekimde böyle oldu.benim şahsi fikrim sizin eski dostluklarınızi bı gözden geçirmeniz.Bu msjimdan sonra benimle ilgili düşünceleriniz degisirmi bilemem ama ben kendi bildiğim doğruları söyledim abi.saygilar sevgiler...

Seninle ilgili düşüncelerim kesinlikle değişmez.  Smile  İnsan doğru bildiğini söylemeli ve uygulamalıdır.

Ancak şöyle bir durum var Emini bir çok saldırıdan korumuş olduğumu kendisi de bilir.
Mutlaka oda savunmuştur beni Sağ olsun varolsun.

Şimdi kendi forumumuzu açtık ve orayı bitirdik.

Emini burayı açtığımız günden beri koruyup kolluyoruz zaten.
Bundan evvelde bu tip şeyler yaşandı ve Emin için bilmem kaç kişiyi banladım sayısını bile bilmiyorum.

Hatta yönetimden bile kaç kişi ile yollarımızı emin yüzünden ayırdık.

Emine saldırıp karşısında beni bulanlar benim anama bacıma küfür etmeye başladılar birde onlarla uğraştık.
Ama her şey dışarıdan göründüğü gibi değil.

Bildiğiniz var bilmediğiniz var.
Her şeyi de buradan anlatacak değiliz.

Biz popüler olabilmek uğruna bir yeri bırakıp başka bir yer açalım demedik.
Yada teklif edilse dahi evet ya olabilir neden olmasın demedik.

Emin yaptıklarını ve yapmadıklarını gözden geçirecek. Bu tutumunu sürdürdüğü takdirde ki hala tutumunu değiştirmiş değil GİDİŞAT iyi değil.

Sadece Ümit ile değil Ümitten öncede bir şeye darılıp küstüğünde köşesine çekilir hiç bir şey yazmaz taaki onunla ilgili yorumlar  gelmeye başladığında köşesinden çıkar yazmaya başlardı.

Emin yapısı gereği ilgi ve alaka bekleyen bir arkadaşımız. bu özellik belli bir süreden sonra artık itici gelmeye başlıyor.
Yanlış anlaşılmasın kendisi mutlaka iyi, şevkatli, hatırnaz bir insandır onun insani yönünü elbette eleştiremem.
Ben onun gerçek hayatta çok iyi bir insan olduğuna inanıyorum zaten bunda şüphe yok.

Evet ama ona yapılan saldırılar var ise ve kendi bertaraf edemiyorsa direk benimle iletişime geçecek.
Saldırı derken de; yaptığı paylaşımlara saldırı varsa yaptığı tahminlere saldırı hakaret aşağılayıcı mesajlardan bahsediyorum.
Başkasının yapmadığı kar tahminini saldırı olarak algılamayacak olmayan şeyleri oluyormuş algısını foruma salmayacak.
Köşesine çekilip araya başkalarını koyup hak arayışına çıkıyor. Biz eşek başımıyız.
Böyle bir ortamı yaratıyor ve hedefe başkalarını koyuyorsa ve bundan ben ve forum zarar görüyorsa ki görüyor.

İşte sizler bu ince detaylara hakim olamadığınız için Emine yapılan bir haksızlık varmış gibi hissediyor ve doğal olarak emini de sevdiğiniz için karşı harekete geçiyorsunuz.

Olayların buraya gelmesi bu sayfada bunların konuşulması başlı başına bu forumu bitirmeye ve sonlandırmaya kadar gider.

O yüzden diyorum ki; Söz konusu vatansa gerissi teferruattır. kimse kusura bakmasın.

Herkes şapkasını önüne koysun ve kendine başkasının sormadığı soruları sorsun.

Ben kimsenin düşmanı değilim herkese dost herkese arkadaş olmaya çalışan biriyim.
Yoksa böyle şeylerle uğraşacağıma kaparım forumu tiwitterda bir üyelik açar ortamı yangına veririm.

(Son Düzenleme: 03-12-2023, 11:00 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Zaten Emin abiniz artık forumda yazmayacağını bana değil tarantulaya söylemiş. Helal olsun ne diiyim.Smile

Son söyleyecekleri varsa yazabilir ona belli bir süre izin vereceğim.
Sonra da foruma yazmasını ömür boyu engelliyorum.

Sonra da bana kızmayın.

Ben şimdiden ona verdiği destekler için teşekkür edeyim.

@Ftherdem hocam kesinlikle sana katılıyorum küslük olmasın bu formda küslük olmasın bu formda..
Wow dan beri bende takipçinizin kış aylarında heyecanla takip ediyorum burayı fakat @тaяaηтυℓa nın @KardanadamEmin in emekleri çok bu formda.Onlarda form üyeleri bu arkdaşların isimlerinin baş harfleriyle şiirler yazıp paylaşımlarının yapıldığını çok gördüm bu üstadların değerlerini bilelim buradaki tüm üyelere saygım sonsuz burda ben 3 tane üstad tanırım@Snowserkan. @TARANTULA@KardanadamEmin
Neden bu 3lü diye sorarsanız gecesini gündüzüne katan adamlar bunlar sabırla yıllarca bizleri bilgilendirdiler.
  Beğenenler:
  • Eray

İyi forumlar, 
Soğuksuz ve karsız kalınca anlaşılması zor bir gerginlik ortamı oluştu. Küsmeler, ufaktan laf sokuşturmalar vb..
@snowserkan bu siteyi kurdu bizlerde kendi isteğimizle katılımcı olduk, bıkmadan usanmadan sayfalarca örneklemeli meteoroloji bilgileri verdi. Zaten bu site, bu yapısıyla diğer sitelerden ayrıştı.
O seviyenin muhafaza edilebilmesi için de bir takım düzenlemeler yaptı yapacak da, hakkıdır çünkü bu forum sitesini buralara onun bilgi ve paylaşımlarıyla gelindi.
Umarım bu gereksiz hadiseler yüzünden keyif ile takip ettiğim bu ortamı yitirmeyiz.
Son olarak, kar yağmayacak vb gibi yorumlarını dile getiren arkadaşlarımızı Ilıkçı sıfatıyla sınıflandırmak yerine daha ılımlı bir üslupla yorum yapmak daha yapıcı olur diye düşünüyorum.
Kalın sağlıcaklaSmile
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Mturi, snowserkan

(Son Düzenleme: 03-12-2023, 11:48 PM, Düzenleyen: Ftherdem.)

Msjlasmalar çoğaldıkça iş dahada çıkmaza giriyor sanki.hatta girdide.neyse herşeyin hayırlısı olsun diyelim.ben bu platformda Emin abiyi görmek isteyenlerden biriyim.bence @snowserkan abi siz burda değilde Emin abiyle özelden konuşup dertlesin.konusup çözülmeyecek hiçbir problem yoktur.kestirip atmak en kolayı oda sizlere yakışmaz.buranin kurucusu olduğunuzdan ötürü sizlere soyliyemediklerini başkalarına çok rahat soyliyen insanlar var.zamani geldiğinde kim oldum delisi olmazlar insaallah.bu insanlari aşağıda paylastigim videodaki hikayenin karekterine benzetiyorum.ortam biraz dağılsın birazda gülelim diye paylasiyorum.herkese hayırlı geceler.https://youtu.be/aZMEQjJXWgc
                             Sonsuza DEK

Serkan beye teşekkür ediyorum özelden atmış olduğum mesajımı dikkate alarak almış olduğu karardan ötürü herkes için hayırlı olsun. Herkes eşitlenmiş oldu bu şekilde. Umarım bundan sonra site eski günlerine geri döner. Bir de son yorumları üzülerek okudum. Forumdaki arkadaşlar bunu hak etmiyor bayan arkadaşlar var ayrıca karşılıklı hakaret tehdit küfürler vs. Lütfen arkadaşlar böyle şeyler yapmayın yakışmıyor siteye.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi