Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(01-14-2023, 12:27 PM)Oflumevlüttt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadamemin abi hoşgeldin iyiki varsın

Tşkler KARdeşim, sağol, varol sizde iyiki varsınız..

(Son Düzenleme: 02-03-2023, 05:15 PM, Düzenleyen: Trhero.)

Merhaba arkadaşlar,
Boş zamanlarımda kodlama öğreniyorum,proje üzerinde deneme yanılma yöntemiyle daha iyi öğreniyorum şuan üzerinden çalıştığım projeyide sizlerle paylaşmak istiyorum.
Daha çok erken aşamasında,yavaş yavaş geliştiriyorum bir yandan öğreniyorum bir yandan geliştiriyorum o yüzden zaman alıyor.(css tasarım konusunda çok fazla eksiğim var k.bakmayın Smile

Amacım bir dashboard oluşturmak, bu dashboard amacım karla ilgili takibini yaptığımız verilere hızlı bir şekilde ulaşmak bu şekilde tek bi yerden veri takibi yapabilmek :
Burdaki paylaşma amacım uygulamada buda olsa güzel olur diyeceğiniz herşeye açığım böylelikle ihtiyacımızı gören bir uygulama çıkmiş olur Smile

Proje taslagına burdan ulaşabilirsin
https://istanbulkartahmin.online

edit: Şimdilik mobil uyumlu değildir
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, REALSHADOW, snowserkan, Snowtime

@Trhero tebrikler.Tabiki elimizden gelen desteği veririz.
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Trhero

Projeni geliştirebilmen konusunda sana başarı dilerim.

Mesela projene diyagramları da ekleyebilirsin. Bir harita üzerinde her noktaya koordinat vermek ve her koordinatın diyagramını eklemek elbette kolay değildir.
Ama olsa iyi olurdu.Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL

Herkese merhaba Bir forumda moderatördüm artık buradayım.
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL

(02-04-2023, 10:31 PM)Havametoe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba Bir forumda moderatördüm artık buradayım.

Aramıza hoşgeldiniz kardeşim, burası diğer forumlara benzemez burada bir Aile havası hakimdir arada bozmaya çalışanlar illaki olmuştur ve bundan sonrada olacaktır ama buna buradaki kimse buna izin vermez, Forum olarak doğru yeri tercih etmişsiniz aramıza katılmış olmanızda benim söylediklerimi destekler nitelikte olmuş, tekrar bu aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum.
  Beğenenler:
  • Burak1980

(02-04-2023, 11:15 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-04-2023, 10:31 PM)Havametoe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba Bir forumda moderatördüm artık buradayım.

Aramıza hoşgeldiniz kardeşim, burası diğer forumlara benzemez burada bir Aile havası hakimdir arada bozmaya çalışanlar illaki olmuştur ve bundan sonrada olacaktır ama buna buradaki kimse buna izin vermez, Forum olarak doğru yeri tercih etmişsiniz aramıza katılmış olmanızda benim söylediklerimi destekler nitelikte olmuş, tekrar bu aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum.

Teşekkür ederim hocam. 4 yıldır  2 forumda moderatördüm artık buradayım.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun, geride kalanlara sabır, kayıplarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Çok büyük bir felaket ile karşı karşıyayız. Size naçizane bir önerim olacak. Bu akşamdan itibaren kar durumu hakkında bu sistem boyunca ve gelecek sistemler hakkında çoşkulu mesaj atmaktan kaçınmak uygun olacaktır diye düşünüyorum. Sadece bilgi verelim ama bu gol haberi ya da godzilla gibi kelimelerle olmamalı bence. Göçük altında kurtarılmayı bekleyen insanlarımız varken, bu dikkati göstermezsek ve bir şekilde haber olursa haklı olarak çok tepki görürüz.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, AZOR, Hasan_iSTANBUL, Ümittt

(03-12-2023, 01:48 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kar yok kış bitti kış kış diyoruz şezlongçuları piste alalım netekim. Meydan onlara kaldı gönlünüzce eğlenin kim tutar sizi. Karcılar göç etti kuzey ülkelere meydan leyleklere kalsın laklak etsinler diye. Seneye kadar görüşmek üzere ladies gentlemen.

Bu mesaj ortamı germekten başka neye yarar. Sence gereklimi böyle bir mesajı yazmak.

Anlaşıldı bu forum bize dar geliyor artık diyorsunuz. 

Nasıl olsa ufukta kar falanda görünmüyor sizin sibirya ya olan biletinizi kesmek lazım.
  Beğenenler:
  • Mturi, Ümittt

Bu sitede yıllardır varım Serkan bey o mesajı ortamı germek için yazmadım ama demek ki öyle algılanmış ılıkçılara biraz dokundurdum sadece bu dokundurmayı da gayet mizahi bir dille ifade ettim. Benden daha ağır ifadeler kullananlara herhangi bir uyarı yaptırım yapılmadı. Yapıldı ise de kimsenin haberi olmadı onu bilemem. Benim bu mesajdaki ifadelerim bu siteden biletimi kesecek kadar ağırsa ben bir şey demiyorum. Benim şahsen burada sizinle bir derdim yok mesajlarımı da kendi çıkarlarım için yazmıyorum. Forumdaki arkadaşlar da görüşlerini yazsınlar demokratik bir ortamda. Burası demokratik bir ortamda herkesin yazdığı bir yer öyle bir iki mesaj yüzünden biletim kesilecek ise o zaman diğer sitelere laf etmeye hakkımız yok diye düşünüyorum. Serkan bey özelden yazarsanız sevinirim burada herkesin içinde sizinle polemik yapmak istemiyorum eskiye dayalı bir hukukumuz var bunu da bildirmek isterim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
  Beğenenler:
  • sennedjemus, snowözgür

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi