Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

S.a. hayırlı akşamlar ya bende kısmet yok yalovaliyim 30 senedir orda yaşadım hep kar gözledim geçen sene Aralık ayında iş sebebiyle keşana taşındım geçen yıl yalovaya son 40 yılın en fazla karı yağdı şimdi yine Yalova şanslı ama keşana az bi yağış olcak gibi ustadlardan biri keşanı yorumlayabilirmi

Pek değerli Serkan bey'in kuyumcu hassasiyetindeki hakiki estimasyonları,sırasıyla vuk-u buluyor kanaatimce...
Sınırlı alanda...
şimdi sırada Silivri ve Çatalca lokasyonu gayet mutmain olacaktır,inşallah.
Değerli dost,teşekkürlerimi bir borç biliniz!
Güzel İstanbul'umuzun her bir ilçesi,gönülden özlenen o kar-ı sevdasına kavuşacaktır.
Havada saf kar tanesi bile göremeyen bir ilçemiz mevcut değildir umarım.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

@KardanadamEmin  @snowserkan
@AZOR    Reisler hayırlı aksamlar
Bu kadar yağışa sadece arabalarda kar tutmasının sebebi nedir?
Birde yarın hatta sabah saatlerinde yağmur gösteriyor bu beni aşırı üzdü hevesim kırıldı sizde müjdeli bir haber yokmu enerjimiz yerine gelsin ??

resim
  Beğenenler:
  • SinemSahin, Snowsedat

(02-05-2023, 11:21 PM)Ekremolcaay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  @snowserkan
@AZOR    Reisler hayırlı aksamlar
Bu kadar yağışa sadece arabalarda kar tutmasının sebebi nedir?
Birde yarın hatta sabah saatlerinde yağmur gösteriyor bu beni aşırı üzdü hevesim kırıldı sizde müjdeli bir haber yokmu enerjimiz yerine gelsin ??

Bir kaç sayfa geri giderek bulabilirsiniz özellikle sahillerde pazartesi akşam saatlerine doğru saf kar başlar perşembe ye kadar devam

resim

(Son Düzenleme: 02-06-2023, 12:02 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Şu an bulunduğum yer 2 cm yakaladık sabaha kadar 5-10 cm arasını yakalarsam müthiş olacak thumbsup
Yer K.Çamlıca

Azor hocam önümüzdeki iki yada üç gün tahmini olarak ne kadar yağış alırız mm olarak karı geçtim yağmurda olsa başüstüne bari iyi yağış alalım su kaynakları açısından

Son olarak üstedımız Serkan hocama bir sorum olacak. Ayın ortasından sonraki nazlanmadan gelen sistem eğer Allah’ın izni ile beklediğiniz gibi gelirse 2017 olurmu sizce. Cevabınız için şimdiden teşekkürle

(Son Düzenleme: 02-06-2023, 12:54 AM, Düzenleyen: AZOR.)

İcon gece güncellemesi  ates
Doğulama geldi yağışlar Cuma gününe kadar uzadı, yağışlar tekrardan arttı ,deklerin süresi ve gücünde gözle görülür artış oldu daha ne olsun .
Yağış animasyonu 
resim

Konuyu Okuyanlar:
Çilingozlu, engin34, Ftherdem, KardanadamEmin, 64 Ziyaretçi