Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ne izlandaymış arkadaş bi sal bizi ya
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, REALSHADOW, SinemSahin

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım Ersin Emlak danışmanlığı ve organizasyon işleri yapıyorum, Hasan abi den duydum böyle bir forum olduğunu birde Kartepeye organizasyon yapıyormusun diye sorunca her sene Kar coşkusunu yaptığım işin meyvesi olarak yaşadığım için seve seve aranıza katılmak istedim eğer talep olursa her konuda yardımcı olurum ve güzel bir organizasyon ile unutulmaz bir gün yaşamış olursunuz, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum hayırlı akşamlar.
°°°·.°·..·°¯°·._.· WORLD WİDE TOURİSM ·._.·°¯°·.·° .·°°°
resim

(01-29-2023, 11:13 PM)World.wide.tourism Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım Ersin Emlak danışmanlığı ve organizasyon işleri yapıyorum, Hasan abi den duydum böyle bir forum olduğunu birde Kartepeye organizasyon yapıyormusun diye sorunca her sene Kar coşkusunu yaptığım işin meyvesi olarak yaşadığım için seve seve aranıza katılmak istedim eğer talep olursa her konuda yardımcı olurum ve güzel bir organizasyon ile unutulmaz bir gün yaşamış olursunuz, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum hayırlı akşamlar.

Eyvallah kardeşim hoş geldin aramıza  thumbsup
  Beğenenler:
  • Ftherdem, mirhan, SinemSahin, Snowsedat, World.wide.tourism

(01-29-2023, 11:13 PM)World.wide.tourism Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım Ersin Emlak danışmanlığı ve organizasyon işleri yapıyorum, Hasan abi den duydum böyle bir forum olduğunu birde Kartepeye organizasyon yapıyormusun diye sorunca her sene Kar coşkusunu yaptığım işin meyvesi olarak yaşadığım için seve seve aranıza katılmak istedim eğer talep olursa her konuda yardımcı olurum ve güzel bir organizasyon ile unutulmaz bir gün yaşamış olursunuz, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum hayırlı akşamlar.
Hoş geldiniz Ersin bey.Çok güzel bir tercih olmuş ,bu aile içinde çoook çok sıcak kanlı kişilerle birliktesiniz.Bağımlılık yapar özellikle kış aylarında.Ortalama 1 satte bir siteye bakma ihtiyacınız olur Smile Smile Tekrar hoşgeldiniz.

Evet bir kar manyagını daha grubumuza dahil etmiş olduk.hosgeldin Ersin kardeş.
                             Sonsuza DEK

Hoş geldin Ersin kardeşim . Düzgün insanlara her zaman kapımız açık.. Umarım hepimizi ortak paydası olan KAR manyaklığı az buçuk sende de vardır. Güzel vakit geçirmen dileğiyle..

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çok sıcak bir karşılamada bulunduğunuz için güzel eğlenceli günlere diliyorum ?
°°°·.°·..·°¯°·._.· WORLD WİDE TOURİSM ·._.·°¯°·.·° .·°°°
resim

Beykoz
resim

Hoşgeldiniz Ersin Bey.

Buluşma organizasyonu teklifinize gelince...

Yorumunuza beğeni atanları "EVET" olarak değerlendirebiliriz.

Siz tarihî belirleyin, biz uyarız bir aksilik olmazsa.

(01-29-2023, 11:13 PM)World.wide.tourism Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım Ersin Emlak danışmanlığı ve organizasyon işleri yapıyorum, Hasan abi den duydum böyle bir forum olduğunu birde Kartepeye organizasyon yapıyormusun diye sorunca her sene Kar coşkusunu yaptığım işin meyvesi olarak yaşadığım için seve seve aranıza katılmak istedim eğer talep olursa her konuda yardımcı olurum ve güzel bir organizasyon ile unutulmaz bir gün yaşamış olursunuz, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum hayırlı akşamlar hoeldiniz 
Ailemize hoşgeldiniz Ersin bey. Gerçektende günübirlik bir kartepe turu çok iyi olur kendi içimizde kaynaşmış ve tanışmış oluruz Smile

Hasan abim böyle ince düşüncelerde bir numaradır iyi düşünmüşsün abi   Clap

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, KardanadamEmin, 54 Ziyaretçi