Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-02-2023, 01:00 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2023, 11:24 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu ısınma ve bölünmenin modellere vs bize yansıması ne zaman olur?

Bu şartlara göre değişir.

Ortalama bir hafta diyelim.

Pazarlik payi var mi 3 gune anlassak Serkan Bey Smile)
  Beğenenler:
  • Eroglu44

(01-02-2023, 01:05 AM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazarlik payi var mi 3 gune anlassak Serkan Bey Smile)

Olsa dükkan senin.. Shy
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, mehmet karsever, mirhan, Snowsedat

(01-02-2023, 01:15 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2023, 01:05 AM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazarlik payi var mi 3 gune anlassak Serkan Bey Smile)

Olsa dükkan senin.. Shy

Cepte olan (daha doğrusu şimdilik görünen ) ayın 8 i gibi ben geldim diyerek bize kış tadında bir kaç gün yaşatacak  (muhtemelen 2 gün ) bir sistemimiz var gibi gözüküyor. Ama ben dahil sizleri izleyen , ağzınızdan çıkacak o sihirli cümleleri bekleyen ciddi bir kitle var forumda. Ben herkes adına o soruları hafiften toparlayarak sormak isterim : Biz ortalama ne zaman ne beklemeliyiz.. Her ne kadar kaotik bir ortam olsa da gelmesi muhtemel olan bu sistem bize ne getirecek ,tahminen ne kadar süreli bir sistem bekliyoruz. Tahminler bir sistemler zinciri şeklinde mi yoksa kopuk kopuk  gelecek olan sistemeler mi..Belki kızacaksınız Serkan Bey ama akıllardaki o soruları sormak için kendimi feda ettim burada resmen Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

Kıdemli üyelik istemiyorum özel statü lazım Serkanım canım sıkıldı üyelikten terfi etmem lazım yoksa izlanda örümceği dalacak kıtaya.
  Beğenenler:
  • Snowevren, snowsnow

@snowserkan @тaяaηтυℓa @AZOR kardanadamemin çıkmadı etiketleyemedim ?
Bu forumu sıklıkla takip ediyorum, yaklaşık 4 senedir. Düşünün ki 4 sene sonrasında hesap açtım. Hesap açmadan takip edenlerle dolu bu forum…
Genelde etiketlediğim insanların yorumlarını takip ediyorum. belli ki hava şartlarında hayatta kalanlar onlar ve havayı takip etmek zor iş, kumar oynamak daha kolay? Abi siz kaç yaşındasınız? Kimsiniz? Embesil bir deli gibi yazıyorum ama, ne yüzünüzü ne yaşınızı biliyorum, belkide çoğu kişi merak ediyordur. Güncel görüntülerinizi bizimle paylaşın profil fotoğraf ile. Suret fıtrattır, gördüğün bildiğindir. Bildiğini seversen, eğlencelidir…. Azıcık felsefe gibi ?
Gerçekten merak ediyorum, Emin abi kim? Ruhumu açıyor, mutlu ediyor yorumlarıyla ve görüşleriyle. Serkansnow kim? Belli ki havayla bozmuş kafayı, görüyor, biliyor, aktarıyor ve seviyor, sevdiriyor… tarantula ve azor bi o kadar onlar gibi doğru bilgiler paylaşıyor ve bir o kadar değerli bilgiler. Yeni nesil oldu abi forum, sizi görelim artık. İnstagrama snow serkan yazdım diyagramlarla dolu bir profil çıktı?
Sizi görmemiz gerek artık…
sen kimsin derseniz Furkan Usta ben.
İnstagram “ furkanustaben “
  Beğenenler:
  • AZOR, hacimuratt, KardanadamEmin, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-02-2023, 08:20 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Sabah güncellemesi
Soğuk doğru yerden giriş yapıyor
resim
  Beğenenler:
  • adakar, ahmetcengiz, Barbegazi, Burak1980, Eray, Serkofb, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-02-2023, 08:41 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-02-2023, 01:33 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2023, 01:15 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Olsa dükkan senin.. Shy

Cepte olan (daha doğrusu şimdilik görünen ) ayın 8 i gibi ben geldim diyerek bize kış tadında bir kaç gün yaşatacak  (muhtemelen 2 gün ) bir sistemimiz var gibi gözüküyor. Ama ben dahil sizleri izleyen , ağzınızdan çıkacak o sihirli cümleleri bekleyen ciddi bir kitle var forumda. Ben herkes adına o soruları hafiften toparlayarak sormak isterim : Biz ortalama ne zaman ne beklemeliyiz.. Her ne kadar kaotik bir ortam olsa da gelmesi muhtemel olan bu sistem bize ne getirecek ,tahminen ne kadar süreli bir sistem bekliyoruz. Tahminler bir sistemler zinciri şeklinde mi yoksa kopuk kopuk  gelecek olan sistemeler mi..Belki kızacaksınız Serkan Bey ama akıllardaki o soruları sormak için kendimi feda ettim burada resmen Smile

Tarihini verdiğimiz sistemler tahmin etiğimiz gibi gelmeyince en çok ben üzülüyorum.
Evet 8-9-10 Ocak gibi bir sistem var ama maalesef bu İstanbul için kar anlamında çok bir şey ifade etmeyecek.

En son güncel veriler 15 Ocağı ve sonrasını işaret ediyor.

Kopuk kopuk bir sistem işareti yok. blokaj görebileceğimiz uzun süreli etkili bir sistem olacak şu anki görüntüde.
Stratosferdeki ısınma ve ülkemizin bu desendeki konumu mükemmel. Bu seviyede bile blokaj var.. thumbsup

resim

(01-02-2023, 02:01 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıdemli üyelik istemiyorum özel statü lazım Serkanım canım sıkıldı üyelikten terfi etmem lazım yoksa izlanda örümceği dalacak kıtaya.

Ne verelim abime?

(01-02-2023, 06:48 AM)Cakii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan @тaяaηтυℓa @AZOR  kardanadamemin çıkmadı etiketleyemedim ?
Bu forumu sıklıkla takip ediyorum, yaklaşık 4 senedir. Düşünün ki 4 sene sonrasında hesap açtım. Hesap açmadan takip edenlerle dolu bu forum…
Genelde etiketlediğim insanların yorumlarını takip ediyorum. belli ki hava şartlarında hayatta kalanlar onlar ve havayı takip etmek zor iş, kumar oynamak daha kolay? Abi siz kaç yaşındasınız? Kimsiniz? Embesil bir deli gibi yazıyorum ama, ne yüzünüzü ne yaşınızı biliyorum, belkide çoğu kişi merak ediyordur. Güncel görüntülerinizi bizimle paylaşın profil fotoğraf ile. Suret fıtrattır, gördüğün bildiğindir. Bildiğini seversen, eğlencelidir…. Azıcık felsefe gibi ?
Gerçekten merak ediyorum, Emin abi kim? Ruhumu açıyor, mutlu ediyor yorumlarıyla ve görüşleriyle. Serkansnow kim? Belli ki havayla bozmuş kafayı, görüyor, biliyor, aktarıyor ve seviyor, sevdiriyor… tarantula ve azor bi o kadar onlar gibi doğru bilgiler paylaşıyor ve bir o kadar değerli bilgiler. Yeni nesil oldu abi forum, sizi görelim artık. İnstagrama snow serkan yazdım diyagramlarla dolu bir profil çıktı?
Sizi görmemiz gerek artık…
sen kimsin derseniz Furkan Usta ben.
İnstagram “ furkanustaben “
Düşüncelerin için teşekkür ederim.
Bir kaç sayfa geride adını zikrettiğiniz arkadaşlarımızın fotoğrafları mevcut. Ben hariç Smile

Bir gün beni de görmeniz mümkün tabi ki. O gün geldiğinde Yakışıklı sıfatımı herkes görecek Smile

Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar..Bu sabah yoğun sis ile uyandı İstanbul..Yüksek basınç son hamlelerini yapıyor, bu kadar yoğun sis, pus, stabil ve kurak giden bir döngünün kırılmasıda bir o kadar şiddetli yaşanacak hava olaylarının habercisi olarak düşünülmeli..Atmosfer yeterince stres ve enerji biriktirdi ve beklenendende fazlasıyla biriktirdi..Bunun boşaltmasıda ağır şartlar getirecektir, herkes herşeye hazırlıklı olmalı..Bu durum hiçde hayra delalet görünmüyor..Felaket tellallığı yapıyor değilim, sadece olabilirlikleri tahmin ve analiz etmeye ve sizleride yaşanabilecek kuvvetli KIŞ şartlarına hazırlanmanız konusunda öngörü ve önsezilerimi paylaşmak istedim..Serzenişlerim gördüklerimi ve hissetliklerimi yansıtma ve sizleride buna hazırlama diyebiliriz..Sizlerde takdir edersinizki burada Nostradamus kehanetlerinin kahinliği yapılmıyor, sadece patternin değişmesiyle hiçde beklenmeyecek şartlarin olabilirliği konusunda tahmin ve analizler olarak düşünebilirsiniz..Çünkü çok garip ve beklenilmeyen bir gidişat içindeyiz..Günlerdir süregelen ve KIŞdan beklenmeyen ılık, kurak, sisli, puslu, dengesiz şartlar, kararsız modeller, veriler, belirsizlikler..vs..Bunlarin ve havanın bu döngü içindeki  şartlarını biraraya getirip, harmanladığınızda bunun çok yeni ve ağır şartlar getirecek bir döneme çok yaklaşıldını anlamak sizler içinde hiçde zor olmayacağını düşünüyorum..Bu hafta artık tüm bu düğümlerin heran çözüleceği bir hafta olacak.. thumbsup 
resim

resim

(Son Düzenleme: 01-02-2023, 10:25 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar belki çok şaşıracaksınız ama ilk kez bir önceki paylaşımımda bahsetmiş olduğum tahminlerim konusunda haklı çıkmak istemediğimi bilmenizi isterim..Eğerki haklı çıkarsam çok manevi ve maddi yönlerden canlarımız yanabilir..Gül dalında, herşey tadında güzeldir..Bakın son güncel ECMWF ayın 8 inden itibaren 12 sine kadar beklenilen sistemi yine indiriyor..ECMWF bu sezon gayet istikrarlı gidiyor..GFS gibi 6 saatte bir dansetmiyor.. eye  Big Grin  Smile 
resim

resim

resim

YAĞDIR MEVLAM SU KIVAMINDAYIZ İSTANBULDA
  Beğenenler:
  • AZOR

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, 45 Ziyaretçi