Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu arada emin abi tahmin ettiğimden daha yaşlı olduğunu öğrendim yüz hatların bu hayatta çok çile çektiğini gösteriyor Allah sana hayırlı ömürler versin profil resmin kaç sene önceki resmin abi.son olarak kar topu oynayacağımız miktarda kar olur değilmi abi iyi akşamlar

Durunnnn!!!  Ayın 7-8 inden 12 sine kadar sürecek sistemin ardından kısa bir toparlanma ve bir vuruş daha sırasını ayın 15 inden sonra geliyor..Bugünkü toplantımızda büyük kararlar aldık ve sizleri sistemlere boğacağız..Biri gelecek, biri gidecek.. Smile  thumbsup Modeller GFS'den onları boyamasida bizden..AZOR (Erdoğan) - İZLANDA ( Tarantula, örümcek) - POLAR ATAK ( Kardanadam Emin)  eye  Big Grin Ümit'de elisopalı müdüryardımcısı...( bizi kovalayacak).. Smile  Smile
resim

(Son Düzenleme: 01-01-2023, 09:03 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-01-2023, 08:33 PM)Mami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada emin abi tahmin ettiğimden daha yaşlı olduğunu öğrendim yüz hatların bu hayatta çok çile çektiğini gösteriyor Allah sana hayırlı ömürler versin profil resmin kaç sene önceki resmin abi.son olarak kar topu oynayacağımız miktarda kar olur değilmi abi iyi akşamlar

Sağol yaw..Moralimi altüst ettin bea. Sol tarafdaki şapkalı tarantula, ortadaki Azor ve sağ baştakide bendeniz cennet kuşu kardanadam.Çileli bir hayat gördüğüm doğru tesbit olmuş..Birçok sıkıntılar yaşadım. Profil resmimde bundan 85 yıl önceki resmim.. Smile Soruna gelirsek..KARtopu oynayacağız ( ALLAH'ın izniyle)

Yine yavaş yavaş kıpırtılar gözüktü...Tahmin yaperken karadenizdeki nemi gözardı etmemelisiniz bence.

resim

resim

Ocak ortasında stratosferde ısınma ve hemen akabinde stratosfer girdabında bölünme (split) emareleri görünüyor.
Girdap bölünürken alt seviyeler ile ısı transferini girdabın artan sıcaklığından anlıyoruz.

Bu hareket gerçekleşirse herkes susar atmosfer konuşur.. thumbsup

resim

Serkan bey bu ısınma ve bölünmenin modellere vs bize yansıması ne zaman olur?
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan

(01-01-2023, 08:00 PM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2023, 07:43 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kabeye kar yağmış hemde Antalya dan evvel  Big Grin 

Erdogan hocam mekke 23 derece tarihlerde yanlislik olmasin bu kar yeni mi?

Ani bir soğuma heralde biliyorsunuz orda en ufak rüzgar değişikliğinde sıcaklıklar normale döner.

Koskoca hoca bile paylaştığına göre
https://twitter.com/nihatipoglu/status/1...StYDw&s=19
  Beğenenler:
  • Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, SinemSahin

(Son Düzenleme: 01-02-2023, 12:14 AM, Düzenleyen: snowsnow.)

AZOR hocam Hatipoğlu yağmuru kar gibi görmüştür . bazen biz bile şahıs olarak söylüyorum Big Grin yağmuru sanki sulu kar gibi yağıyor derim hep aslında yağmur ama bana sulu kar gibi gelir Big Grin

Not: Mesajı yazdıktan sonra gördüm özel üye olmuşum . Yönetici arkadaşlar mı verdi yoksa kendiliğinden mi oldu anlamadım . Yine de teşekkürler Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-02-2023, 12:59 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Bizzat biz veriyoruz.

Senin rütbeni ben değiştirdim mesela.
  Beğenenler:
  • karakış, Snowsedat, snowsnow

(01-01-2023, 11:24 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu ısınma ve bölünmenin modellere vs bize yansıması ne zaman olur?

Bu şartlara göre değişir.

Ortalama bir hafta diyelim.

Konuyu Okuyanlar:
Erol Bıldırcın, 68 Ziyaretçi