| |
Bu arada emin abi tahmin ettiğimden daha yaşlı olduğunu öğrendim yüz hatların bu hayatta çok çile çektiğini gösteriyor Allah sana hayırlı ömürler versin profil resmin kaç sene önceki resmin abi.son olarak kar topu oynayacağımız miktarda kar olur değilmi abi iyi akşamlar
Durunnnn!!! Ayın 7-8 inden 12 sine kadar sürecek sistemin ardından kısa bir toparlanma ve bir vuruş daha sırasını ayın 15 inden sonra geliyor..Bugünkü toplantımızda büyük kararlar aldık ve sizleri sistemlere boğacağız..Biri gelecek, biri gidecek..
Ümit'de elisopalı müdüryardımcısı...( bizi kovalayacak)..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Karlı gün, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834,
(01-01-2023, 08:33 PM)Mami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada emin abi tahmin ettiğimden daha yaşlı olduğunu öğrendim yüz hatların bu hayatta çok çile çektiğini gösteriyor Allah sana hayırlı ömürler versin profil resmin kaç sene önceki resmin abi.son olarak kar topu oynayacağımız miktarda kar olur değilmi abi iyi akşamlar Sağol yaw..Moralimi altüst ettin bea. Sol tarafdaki şapkalı tarantula, ortadaki Azor ve sağ baştakide bendeniz cennet kuşu kardanadam.Çileli bir hayat gördüğüm doğru tesbit olmuş..Birçok sıkıntılar yaşadım. Profil resmimde bundan 85 yıl önceki resmim.. Soruna gelirsek..KARtopu oynayacağız ( ALLAH'ın izniyle)
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Karlı gün, mehmet karsever, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Mturi, Mustafa Torun 0834,
Ocak ortasında stratosferde ısınma ve hemen akabinde stratosfer girdabında bölünme (split) emareleri görünüyor.
Girdap bölünürken alt seviyeler ile ısı transferini girdabın artan sıcaklığından anlıyoruz. Bu hareket gerçekleşirse herkes susar atmosfer konuşur..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, bokers36, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, REALSHADOW, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, Trakia, yarim
Serkan bey bu ısınma ve bölünmenin modellere vs bize yansıması ne zaman olur?
(01-01-2023, 08:00 PM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2023, 07:43 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kabeye kar yağmış hemde Antalya dan evvel Ani bir soğuma heralde biliyorsunuz orda en ufak rüzgar değişikliğinde sıcaklıklar normale döner. Koskoca hoca bile paylaştığına göre https://twitter.com/nihatipoglu/status/1...StYDw&s=19
AZOR hocam Hatipoğlu yağmuru kar gibi görmüştür . bazen biz bile şahıs olarak söylüyorum
yağmuru sanki sulu kar gibi yağıyor derim hep aslında yağmur ama bana sulu kar gibi gelir ![]() Not: Mesajı yazdıktan sonra gördüm özel üye olmuşum . Yönetici arkadaşlar mı verdi yoksa kendiliğinden mi oldu anlamadım . Yine de teşekkürler
Bizzat biz veriyoruz.
Senin rütbeni ben değiştirdim mesela.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Erol Bıldırcın, 68 Ziyaretçi |

Ümit'de elisopalı müdüryardımcısı...( bizi kovalayacak)..