Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Tarih nedir bu tarih tanıdık geliyormu

Azor diyor eminabi

@snowserkan bey inşallah 2017 in daha uzun versiyonu olur.

(12-22-2022, 10:24 AM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim istanbul dahil batı bölglerimizin de kar alma ihtimali olan tarih 8-15 ocak arası, ben mevut desenin ocak ilk haftada benzer olacağını düşünüyorum 500 hpa haritaları bu şekilde.

süreci hep beraber takip edelim

(12-23-2022, 08:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarih nedir bu tarih tanıdık geliyormu

Bana geliyor Big Grin
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-23-2022, 08:59 PM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-22-2022, 10:24 AM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim istanbul dahil batı bölglerimizin de kar alma ihtimali olan tarih 8-15 ocak arası, ben mevut desenin ocak ilk haftada benzer olacağını düşünüyorum 500 hpa haritaları bu şekilde.

süreci hep beraber takip edelim

(12-23-2022, 08:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarih nedir bu tarih tanıdık geliyormu

Bana geliyor Big Grin

Öyle olmaz.. 8 mi 15miSmile

Sen zaten ilk tahmininle kazana düştün oradan çıkman çok zor kiskis gülmek

Beylerrrr bu neee kiskis gülmek Kutup üzerimize iniyor sanki...-24 diyor bu ya...Allah ım ne olur bu günleri göster bize .Hikmetinden sual olmaz ! ..

BUFFALO SİBİRYA NİHAYET UFUKDA GÖRÜNDÜ..Sezonun en güzel modelleri bu işte..Gözler bayram etsin..Bu sistemdeki görüntüler değişime uğramadan geldiğinde Kayak merkezlerine olan rezervasyolar iptal olur..Kayak takımlarınızı İstanbul'da kullanabilirsiniz.. Big Grin  Smile  thumbsup doğalgazmı? İşte onu hiç sormayınız.. eye  Big Grin 
resim

resim

resim

resim

antalya aksu posta kodu

resim

resim

(Son Düzenleme: 12-23-2022, 10:26 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Şimdilik bu kaaaresim

(Son Düzenleme: 12-23-2022, 11:13 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu sabah tüm veriler ve modeller sistemleri yok etti ve burası nerdeyse cenaze evine döndüğünde ben ortadan kaybolmadan sizlere paylaşım yaptım ve şunları söylemiştim..Bugün tüm modeller yazı getirdi, siz asla umutlarınızı kaybetmeyin, umutlarınızı başka baharlara bırakmayın, heran herşey değişecektir..Nasılki bir günde beklenen sistemleri yok ediyorlarsa, aynı şekilde heran kutuplarıda indirebilirler demiştim..Çünkü şu bir gerçekki, ne zamanki sıkıntılar had safhaya geldiyse ve umutlar herkesde tükenmişse işte o zaman değişimin başlayacağı zaman gelmiş demektir..Nitekim bugünde aynen öyle olmuştur..Bakın sabah herkes neler konuşuyorduki daha üzerinden gün bile henüz bitmeden şimdi kutupları, Sibirya'yı konuşuyoruz..Ne demişler Sabır acı bir ottur, önceleri çok can yaksada sonrasında tedavi edicidir...KISSADAN HİSSE... eye  Big Grin  Smile  thumbsup

Gfs kontrol nerdeyse daha iyiresim

Konuyu Okuyanlar:
20 Ziyaretçi