| |
26 Kasım'dan itibaren havalarda bir toparlanma biraz ısınma meydana gelebilir.
Yaklaşık olarak Aralık ayının ilk günlerini de içine alacak şekilde gerçekleşecek. 18 Kasım-25 Kasım yağışlı.. 26 Kasım 2-3 Aralık yağışsız şekilde bir periyot olacaktır. Aralık ayının ilk haftasından sonra güzel sürprizler yaşayacağız gibi gibi. Ona önümüzdeki günlerde değineceğiz...
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, KardanadamEmin, mirhan, Mturi, Samet1903, scream, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz,
Serkanım bu tahminine katılıyorum ama gülmekten katılıyorum dermişim. Şaka diyorum tabii ama tahminine kısmen katılıyorum sadece.
(11-16-2022, 07:08 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkanım bu tahminine katılıyorum ama gülmekten katılıyorum dermişim. Şaka diyorum tabii ama tahminine kısmen katılıyorum sadece. Hangi kısmına katılıyorsun? Gfs vs vs bunların şu an gösterdiği görüntülere çok aldanma. Mâlum şu an geçiş döneminde ve en iyi kıvıracağı zamanlar bu zamanlar. Ama Aralık ilk yarısı bitmeden Kar görürüz. (11-16-2022, 08:49 PM)Eroglu44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha şimdiden başladık atmosfer kazığı yemeye hayırlısı bakalım ?? Atmosfer kazığımı yoksa model kazığı mı? Atmosfer asla kazık atmaz. Ama insan insana çok güzel kazıklar atıyor..
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Karlı gün, mirhan, Mturi,
Ayın 25'inden itibaren üst seviyelerde girdap güçleniyor. Zaten kısmen güçlüydü.
Eğer kutuplar soğuk kaynağımız ise bu aslında iyi bir şey . Şu balonu soğuk hava ile iyice şişirelim ki patladığında iyi ses çıkarsın. Habersiz yakalananlar bu sesten korkup altına kaçırsın ve küçük dillerini yutsunlar.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, aligungen, Alinuri5, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, cxxs, EJDER, Ekrem14, emrkr,
(11-17-2022, 07:44 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet model kazığı demek daha doğru olur haklısınız.(11-16-2022, 08:49 PM)Eroglu44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha şimdiden başladık atmosfer kazığı yemeye hayırlısı bakalım ?? (11-16-2022, 11:07 PM)turna8890 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neden atmosfer ne yaptı Öngörülen yağışları %90 oranında tıraşladı
Önümüzdeki 24 saat için Çan Edremit, İzmir kuşadası bursa çevreleri için kuvvetli yağmur ihtimali var dikkatli olunmalı.
Yağış son 3 gün netleşir 5 gün öncesinden gördüğünüz yağmur ve kar her zaman değişeme açık olup bizim coğrafya için genelde azalır, o yüzden model verisindeki değişime bakıp üzülmeyin. önümüzdeki 24 saat için toplam yağış ![]() 25 Kasıma kadar toplam yağış
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Erol Bıldırcın, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan, volkan34tr
Özgür bey bu sinoptik görüntüde parçalı olmayan uzun DEK bantları görürdük.
Uzun süreli KAR yağışları kuvvetli rüzgar eşliğinde tipi fırtınalarına şahit oldular 1907 de ki insanlar. Bu sinoptikte REX tipi bir blocking olduğunu görüyoruz. Yüksek basıncın altına sıkışan Alçak basınç var. DEK yağışlarına bir miktarda Alçak basınçtan dolayı cephesel yağış katkısıda olmuştur. Eğer Marmara üzerindeki izobarlar birbirine biraz daha yakın olabilseymiş (Marmara içine sığan 3 adet izobar efsane yaşatır)aynen 2004 yılında olduğu gibi o zaman dehşet-ül vahşeti yaşar ve günümüze destan-ül şahane olarak gelirdi.
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimuratt, KardanadamEmin, mirhan, Mturi, Özgür, Serkofb, SinemSahin, snow41, Snowevren, SnowPoyraz, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 51 Ziyaretçi |

Ona önümüzdeki günlerde değineceğiz...