Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Trabzon bu sistemde kaç cm civarı kar alır reisler

(03-16-2022, 02:16 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-16-2022, 02:06 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MGM uzun vadeli hava durumunda İSTANBUL için ben ilk defa bukadar ısrarcı kar ikonlarını gördüm , MGM bile hizaya geldi

Birde bu gösterdikleri bence temkinli bir görsel..Çünkü öyle olmak durumundalar..Gerçeğini siz düşünün.. Smile   thumbsup

Genelde onlarin dediginin bir tik ustu oluyor
@KardanadamEmin bey insallah birgun sizin yaniniza ugramak istiyorum hayirlisi artik
  Beğenenler:
  • kar-snow, KardanadamEmin, Snowsedat

Emin bey ve azor Erdoğan bey afiyet bal şeker olsun
Maaşallah oradan bir kar tipi gönderin slmlar

(03-16-2022, 03:40 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-16-2022, 02:16 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-16-2022, 02:06 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MGM uzun vadeli hava durumunda İSTANBUL için ben ilk defa bukadar ısrarcı kar ikonlarını gördüm , MGM bile hizaya geldi

Birde bu gösterdikleri bence temkinli bir görsel..Çünkü öyle olmak durumundalar..Gerçeğini siz düşünün.. Smile   thumbsup

Genelde onlarin dediginin bir tik ustu oluyor
@KardanadamEmin bey insallah birgun sizin yaniniza ugramak istiyorum hayirlisi artik

Aynı bölgeden sayılırız.

İnşallah bir gün ben de Emin abimizi ziyaret etmek isterim.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

(03-16-2022, 03:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadam emin abiyle buluştuk semaverimiz gelmiş etrafımızda çam ağaçları kuşlar cıvıl cıvıl etrafımız beyaz gelinlikle kaplı gelecek olan sistemin analizini yapıyoruzz. thumbsup Big Grin
resimresimresim

Afiyet olsun selamlar, orası Maltepe başıbüyük reçine cafe değilmi ya?

Merhaba, cuma gunu ogle saatlerinde marmarada ruzgar ne durumda olur. Adaya gecmem gerekiyor.

(03-16-2022, 04:39 PM)Fatih_78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-16-2022, 03:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadam emin abiyle buluştuk semaverimiz gelmiş etrafımızda çam ağaçları kuşlar cıvıl cıvıl etrafımız beyaz gelinlikle kaplı gelecek olan sistemin analizini yapıyoruzz. thumbsup Big Grin
resimresimresim

Afiyet olsun selamlar, orası Maltepe başıbüyük reçine cafe değilmi ya?

Aynen doğru emin abiyle buluşma noktamızz

(Son Düzenleme: 03-16-2022, 06:28 PM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Cuma gunu kar yagisi marmaranin dogusunda kocaeli bolgesinde daha etkili ve yogun olacak gibi yarin uyarisida gelir
cuma ogleden sonra ve Cumartesi gunu istanbulda yogun yagis bekliyorum
  Beğenenler:
  • DeMo, Fatih413, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan, yarim

Yukarı seviye soğuğu bu rota ile gelirse yağışının %80 lik kısmını Marmara'nın doğusuna döker.
Güneye inen soğuk çekirdeğin solunda kalan alanlar kuvvetli ve yoğun yağış alırlar bu böyledir çünkü yukarı seviye alçaklarıda saatin tersi yönünde hareket ederler ve sağdan alıp sola verirler..

Sıcaklık sorunu olmadığı takdirde çok uzun süreli kar yağışları görürüz. Sıcaklık yeterli olursa birikimde çok fazla olur.

Modelleri takip etmeye devam..

resim

(03-16-2022, 06:07 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yukarı seviye soğuğu bu rota ile gelirse yağışının %80 lik kısmını Marmara'nın doğusuna döker.
Güneye inen soğuk çekirdeğin solunda kalan alanlar kuvvetli ve yoğun yağış alırlar bu böyledir çünkü yukarı seviye alçaklarıda saatin tersi yönünde hareket ederler ve sağdan alıp sola verirler..

Sıcaklık sorunu olmadığı takdirde çok uzun süreli kar yağışları görürüz. Sıcaklık yeterli olursa birikimde çok fazla olur.

Modelleri takip etmeye devam..

resim

Modellere baktığımızda şuan ki hali ile İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli daha şanslı gibi duruyor. Sahil kesimlerinde sıcaklık gündüz 4-5 derece görünüyor, birikim konusunda bir önceki sisteme göre daha az olur sanki.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, sirgalton, snow41, 64 Ziyaretçi