| |
(03-16-2022, 02:16 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-16-2022, 02:06 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MGM uzun vadeli hava durumunda İSTANBUL için ben ilk defa bukadar ısrarcı kar ikonlarını gördüm , MGM bile hizaya geldi Genelde onlarin dediginin bir tik ustu oluyor @KardanadamEmin bey insallah birgun sizin yaniniza ugramak istiyorum hayirlisi artik
Emin bey ve azor Erdoğan bey afiyet bal şeker olsun
Maaşallah oradan bir kar tipi gönderin slmlar
(03-16-2022, 03:40 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-16-2022, 02:16 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-16-2022, 02:06 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MGM uzun vadeli hava durumunda İSTANBUL için ben ilk defa bukadar ısrarcı kar ikonlarını gördüm , MGM bile hizaya geldi Aynı bölgeden sayılırız. İnşallah bir gün ben de Emin abimizi ziyaret etmek isterim.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Beğenenler:
• AZOR, Erol Bıldırcın, Fatih413, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, volkan34tr
Merhaba, cuma gunu ogle saatlerinde marmarada ruzgar ne durumda olur. Adaya gecmem gerekiyor.
(03-16-2022, 04:39 PM)Fatih_78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-16-2022, 03:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadam emin abiyle buluştuk semaverimiz gelmiş etrafımızda çam ağaçları kuşlar cıvıl cıvıl etrafımız beyaz gelinlikle kaplı gelecek olan sistemin analizini yapıyoruzz. Aynen doğru emin abiyle buluşma noktamızz
Yukarı seviye soğuğu bu rota ile gelirse yağışının %80 lik kısmını Marmara'nın doğusuna döker.
Güneye inen soğuk çekirdeğin solunda kalan alanlar kuvvetli ve yoğun yağış alırlar bu böyledir çünkü yukarı seviye alçaklarıda saatin tersi yönünde hareket ederler ve sağdan alıp sola verirler.. Sıcaklık sorunu olmadığı takdirde çok uzun süreli kar yağışları görürüz. Sıcaklık yeterli olursa birikimde çok fazla olur. Modelleri takip etmeye devam..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Crazymoby, Çilingozlu, DeMo, Dursun_ayvz, EJDER, Ekrem14, Eray, Fatih413, hacimurat, KardanadamEmin, KMA76, kral, merdoo93, Mturi, Mustafa Torun 0834, Neta, Osman58, Serkofb, SinemSahin, snow41, snowpiercer, SnowPoyraz, Snowsedat,
(03-16-2022, 06:07 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yukarı seviye soğuğu bu rota ile gelirse yağışının %80 lik kısmını Marmara'nın doğusuna döker. Modellere baktığımızda şuan ki hali ile İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli daha şanslı gibi duruyor. Sahil kesimlerinde sıcaklık gündüz 4-5 derece görünüyor, birikim konusunda bir önceki sisteme göre daha az olur sanki. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, Çilingozlu, engin34, KardanadamEmin, 63 Ziyaretçi |