| |
Diyagramlarda bazı senaryolar 87 gibi hele ki Gem modeli tam efsane Serkanım karabiberim geçmiş olsun
Geçmiş olsun patron, Allah acil şifalar versin @snowserkan
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
(02-26-2022, 03:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabırla işe koyulan kaybetmez..Dünlerde söyledim yine söylüyorum, Mart ayı sürprizleriyle geliyor..1-2-3 Martta bir sistemimiz var, ardından 6-7-8 Martta bir sistemimiz daha var...Eee sonrasında KIŞ bittimi? Tabiiki hayır..Martın 12 sinden sonra daha henüz hiçbir modellerde görünmeyen 13-14-15-16 sistemimiz olacakki, tadından yenmeyecek..Verileri gelmeye başladı, detayları için önümüzdeki günleri bekleyin, bilgilendirmelerini yapacağım, bütün bu söylediklerim Nostradamus'un kehanetleri değil, KardanadamEmin tahminleridir...(inanmayanlar ve güvenmeyenlere gelsin. (02-28-2022, 02:22 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS sistemi yok etmek için yoğun çaba içinde, ama yemezler.. Emin bey 10 gun onceden ayin 10 nu ve sonrasini isaret etmisti ve adim adim gelen ayak sesleri duyuluyor @snowserkan bey cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin en kisa surede bu illetide atlatirsiniz insallah
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, volkan34tr
Selam dostlar. Uzun bir aradan sonra yeniden yüksek kar ihtimaliyle bir aradayız. Ben Martın ortasına doğru böyle bir sisteme hiç şahit olmadım (yaş 30). 1998 Mart ayına benzetenler olmuş. O tarihteki kar yağışını hatırlamıyorum. Hatırlayanlar bilgi verirse süper olur
![]() Diyagramlar ve modeller güzel bir sistem öngörüyor. Efsane olursa tadından yenmez, efsane olmasa da tatmin edici bir sistem almamız yüksek ihtimal.
(03-05-2022, 04:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer İskandinavya üzerindeki YB genişleyebilmiş olsaydı neredeyse 87 yılının bir kopyasını yaşardık. dostum çok geçmiş olsun.Allah büyüktür demekten ve bu dünyanın sınav dünyası olduğunu hatırlamak gereir..Sabır ve dua kardeşim yapacak birşey yok ![]() (03-05-2022, 04:45 PM)metzelder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam dostlar. Uzun bir aradan sonra yeniden yüksek kar ihtimaliyle bir aradayız. Ben Martın ortasına doğru böyle bir sisteme hiç şahit olmadım (yaş 30). 1998 Mart ayına benzetenler olmuş. O tarihteki kar yağışını hatırlamıyorum. Hatırlayanlar bilgi verirse süper olur https://www.youtube.com/watch?v=HgQivq0Zkjc
(03-05-2022, 04:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer İskandinavya üzerindeki YB genişleyebilmiş olsaydı neredeyse 87 yılının bir kopyasını yaşardık. Tekrar geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin değerli Serkan KARdeşim..Tabiiki bugünlerde geçecek, ALLAH'ın izniyle sağlığına ve buradaki sahalara muhteşem bir dönüş yapacaksın..Buralar sensiz eksik kalıyor..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, EJDER, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, konuralp, Mustafa Torun 0834, Nuray, Serkofb, Snowsedat, volkan34tr, yarim
Arkadaşlar durum benim tahminleriminde üstüne çıkabilir, şimdi bu sözlerimede inanmayıp, güvenmeyenler olacakdır. Bu diyagram yaklaşık 25 gündür bu sistemden ısrarla geleceğini üstüne basa basa söylerken bana inanmayıp, güvenmeyenlere gelsin ve çerçeveletsinler, yaz sıcakları geldiğinde bakıp bakıp serinlerler..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, bokers36, Burak1980, Çilingozlu, EJDER, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL,
GEM den show rüzgarları...Bu KIŞ sezonunun en ideal tahminleri, modelleri, sabit duruşuyla, tutarlılığıyla ve bana göre güvenilirliğiyle GEM dir...Noktayı koyuyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Burak1980, EJDER, Eray, Hasan_iSTANBUL, konuralp, Mustafa Torun 0834, Nuray, Serkofb, Snowsedat, themuslim, volkan34tr
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Barbegazi, hacimuratt, mehmet karsever, sirgalton, 66 Ziyaretçi |

) Mart ayı gayet güzel geçecek, hiç merak etmeyin...Siz sadece bizi izlemeye devam edin
Ben söylediklerimin arkasındayım ve olmayada devam edeceğim, hodrimeydan diyorum..