Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Diyagramlarda bazı senaryolar 87 gibi hele ki Gem modeli tam efsane Serkanım karabiberim geçmiş olsun

Geçmiş olsun patron, Allah acil şifalar versin @snowserkan
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.

(Son Düzenleme: 03-05-2022, 04:39 PM, Düzenleyen: snow41.)

(02-26-2022, 03:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabırla işe koyulan kaybetmez..Dünlerde söyledim yine söylüyorum, Mart ayı sürprizleriyle geliyor..1-2-3 Martta bir sistemimiz var, ardından 6-7-8 Martta bir sistemimiz daha var...Eee sonrasında KIŞ bittimi? Tabiiki hayır..Martın 12 sinden sonra daha henüz hiçbir modellerde görünmeyen 13-14-15-16 sistemimiz olacakki, tadından yenmeyecek..Verileri gelmeye başladı, detayları için önümüzdeki günleri bekleyin, bilgilendirmelerini yapacağım, bütün bu söylediklerim Nostradamus'un kehanetleri değil, KardanadamEmin tahminleridir...(inanmayanlar ve güvenmeyenlere gelsin. eye ) Mart ayı gayet güzel geçecek, hiç merak etmeyin...Siz sadece bizi izlemeye devam edin eye  Smile Ben söylediklerimin arkasındayım ve olmayada devam edeceğim, hodrimeydan diyorum.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup  
resim

resim

resim

(02-28-2022, 02:22 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS sistemi yok etmek için yoğun çaba içinde, ama yemezler.. eye artık vade yaklaşıyor ve kıvıracak bi tarafı kalmadı..O SİSTEM ALLAH'IN İZNİYLE BURAYA GE LE CEK...Başka yolu yok.. thumbsup 
resim

resim

resim

resim

Emin bey 10 gun onceden ayin 10 nu ve sonrasini isaret etmisti ve adim adim gelen ayak sesleri duyuluyor

@snowserkan bey cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin en kisa surede bu illetide atlatirsiniz insallah

Selam dostlar. Uzun bir aradan sonra yeniden yüksek kar ihtimaliyle bir aradayız. Ben Martın ortasına doğru böyle bir sisteme hiç şahit olmadım (yaş 30). 1998 Mart ayına benzetenler olmuş. O tarihteki kar yağışını hatırlamıyorum. Hatırlayanlar bilgi verirse süper olur Smile

Diyagramlar ve modeller güzel bir sistem öngörüyor. Efsane olursa tadından yenmez, efsane olmasa da tatmin edici bir sistem almamız yüksek ihtimal.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, themuslim

(Son Düzenleme: 03-05-2022, 04:52 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

(03-05-2022, 04:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer İskandinavya üzerindeki YB genişleyebilmiş olsaydı neredeyse 87 yılının bir kopyasını yaşardık.
Bu durumda İngiltere-İspanya hattına inen AB Alanı daha batıda kalıp üzerimize inen soğukların daha kuvvetli ve uzun süreli oldğunu görürdük.

Hala ihtimal var.. Takibe devam..

Bu arada covid- omicron illetine yakalandım bir illet gitti yenisi geldi.
ALLAH büyüktür bu günlerde geçecektir inşallah

Tüm dostlara selamlar..

1987

resim

2022

resim

dostum çok geçmiş olsun.Allah büyüktür demekten ve bu dünyanın sınav dünyası olduğunu hatırlamak gereir..Sabır ve dua kardeşim yapacak birşey yok Sad

(03-05-2022, 04:45 PM)metzelder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam dostlar. Uzun bir aradan sonra yeniden yüksek kar ihtimaliyle bir aradayız. Ben Martın ortasına doğru böyle bir sisteme hiç şahit olmadım (yaş 30). 1998 Mart ayına benzetenler olmuş. O tarihteki kar yağışını hatırlamıyorum.  Hatırlayanlar bilgi verirse süper olur Smile

Diyagramlar ve modeller güzel bir sistem öngörüyor.  Efsane olursa tadından yenmez, efsane olmasa da tatmin edici bir sistem almamız yüksek ihtimal.

https://www.youtube.com/watch?v=HgQivq0Zkjc
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, volkan34tr

(03-05-2022, 04:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer İskandinavya üzerindeki YB genişleyebilmiş olsaydı neredeyse 87 yılının bir kopyasını yaşardık.
Bu durumda İngiltere-İspanya hattına inen AB Alanı daha batıda kalıp üzerimize inen soğukların daha kuvvetli ve uzun süreli oldğunu görürdük.

Hala ihtimal var.. Takibe devam..

Bu arada covid- omicron illetine yakalandım bir illet gitti yenisi geldi.
ALLAH büyüktür bu günlerde geçecektir inşallah

Tüm dostlara selamlar..

1987

resim

2022

resim

Tekrar geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin değerli Serkan KARdeşim..Tabiiki bugünlerde geçecek, ALLAH'ın izniyle sağlığına ve buradaki sahalara muhteşem bir dönüş yapacaksın..Buralar sensiz eksik kalıyor.. thumbsup

Serkan bey geçmiş olsun acil şifa dileğiyle...
AdakaR

Arkadaşlar durum benim tahminleriminde üstüne çıkabilir, şimdi bu sözlerimede inanmayıp, güvenmeyenler olacakdır. Bu diyagram yaklaşık 25 gündür bu sistemden ısrarla geleceğini üstüne basa basa söylerken bana inanmayıp, güvenmeyenlere gelsin ve çerçeveletsinler, yaz sıcakları geldiğinde bakıp bakıp serinlerler.. eye  Smile  thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 03-05-2022, 06:05 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GEM den show rüzgarları...Bu KIŞ sezonunun en ideal tahminleri, modelleri, sabit duruşuyla, tutarlılığıyla ve bana göre güvenilirliğiyle GEM dir...Noktayı koyuyorum... thumbsup Bu akşamki ve yarınki modellerini dikkatle takipedin, kutupları üzerimize salarsada şaşırmayın, çünkü gidişat öyle gösteriyor..Arkasından yine sabit duruşuyla ECMWF model ve diyagramları geliyor...GFS 6 saatte bir, kışı, baharı, yazı getiren tutarsız model görüntüleriyle bundan önceki sistemdede bana göre başarısız bir görüntü verdi, tabiiki bu benim görüşlerimdir ve beni bağlar...Kim nereyi isterse orayı takipeder..Diyagramlar ve GEM sabit ve tutarlı duruşlarıyla gönüllerde taht kurdular...Aşağıdaki modeller yaklaşan sistemin kırıntıları olursa ben şaşırmayacağım, çünkü her güncellemede durumun vehameti biraz daha artıyor, bize bu kadarı bile yeterli, fazlası işin tadını kaçırabilir..1987 beklentilerine yaklaşmakda, hatta kopyası bile olabilir.. thumbsup NAO ve AO da iyi gidiyor..
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Serkan Bey, geçmiş olsun. Acil şifalar....
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, efe90, Poyrazkarayel, 60 Ziyaretçi