Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(03-03-2022, 11:11 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 9-11 Mart arası YB konumu oynama yaparsa kimsenin beklemediği (Emin bey Hariç) süpriz birşeyler gelebilir, bu tarih aralığı takbibe değer.

resim
Teşekkürler Ersel KARdeş.beni ayırdetmen doğru olmuş.. Smile  thumbsup

An itibariyla ruzgar ve ince kar ve kky yagiyor

(Son Düzenleme: 03-03-2022, 12:42 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Sistem birazda olsa Orta Avrupa ve balkanlarada yönelse Marmara bölgesinide içine alacağını düşünüyorum 
resim
Zaten yağışın büyük bölümünü kapacağız
resim

(Son Düzenleme: 03-03-2022, 01:02 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(03-03-2022, 12:39 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem birazda olsa Orta Avrupa ve balkanlarada yönelse Marmara bölgesinide içine alacağını düşünüyorum 
resim
Zaten yağışın büyük bölümünü kapacağız
resim

Sendemi Brütüs? Smile  eye  Big Grin Anlaşılan beklenilen sistem konusunda geleceğini söyleyen tek tabanca kaldım belliki..

Kış boyunca azor canavar gibi batı avrupaya hakimiyetini kurduydu,ama kuzeyimizde soğuk yoktu.Şimdi kuzeyimizde deli gibi soğuklar var azor piyasada yok.şoyle batı avrupada 1040 lik bir azor olsaydı unutulmaz bir mart olurdu.

@KardanadamEmin sistem geliyor sorun yooook
Ama soğukların kuzeyimizde kalma durumu var ülkemizin tamamına yayılamıyor gerçi onada ihtiyaç yok zaten her yer nerdeyse kar seviyesinde. thumbsup

Bu gfs 180 saattin altına inmeden bize sistemi göstermiyor sabah Orta Avrupa daydı şimdi balkanlar ve bizde bende bu sinoptiği bekliyorum
GFS öğle güncellemesi
resim

resim

Sanki ocak subattaki goruntu kiyilar haric yurt geneli 1 hafta karli insallah birazda soguma olurda bizde bu kardan payimizi aliriz

(03-03-2022, 01:29 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu gfs 180 saattin altına inmeden bize sistemi göstermiyor sabah Orta Avrupa daydı şimdi balkanlar ve bizde bende bu sinoptiği bekliyorum
GFS öğle güncellemesi
resim

Herkes rahat olsun, o sistem göbekden bizde olacak, bekleyelim görelim.. thumbsup

Bu Mart ayı çok konuşulacak, modeller nereye verirse versin, Orta Avrupa, Balkanlar derler en son döner, dolaşır göbekden bize verir..Siz sadece sessizce, bizi izlemeye devam edin, yakında buralar Ocak'daki gibi yıkılacak..Ben bu sistemi çok sıkı tutuyorum, kimselere kaptırmam evelALLAH... Smile  thumbsup O sistem buraya ge le cek, başka yolu yok, o kadar, dedum bitdu.. eye  Big Grin  thumbsup Size düşende gelecek çok kuvvetli soğuklara ve KAR yağışlarına karşı hazır ve nazır olmanız...
resim

resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi