| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Snowsedat,
Kış boyunca azor canavar gibi batı avrupaya hakimiyetini kurduydu,ama kuzeyimizde soğuk yoktu.Şimdi kuzeyimizde deli gibi soğuklar var azor piyasada yok.şoyle batı avrupada 1040 lik bir azor olsaydı unutulmaz bir mart olurdu.
@KardanadamEmin sistem geliyor sorun yooook
Ama soğukların kuzeyimizde kalma durumu var ülkemizin tamamına yayılamıyor gerçi onada ihtiyaç yok zaten her yer nerdeyse kar seviyesinde.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Nuray, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Bu gfs 180 saattin altına inmeden bize sistemi göstermiyor sabah Orta Avrupa daydı şimdi balkanlar ve bizde bende bu sinoptiği bekliyorum
GFS öğle güncellemesi
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Nuray, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL,
Bu Mart ayı çok konuşulacak, modeller nereye verirse versin, Orta Avrupa, Balkanlar derler en son döner, dolaşır göbekden bize verir..Siz sadece sessizce, bizi izlemeye devam edin, yakında buralar Ocak'daki gibi yıkılacak..Ben bu sistemi çok sıkı tutuyorum, kimselere kaptırmam evelALLAH...
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, EJDER, Eray, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Nuray, Snowsedat, snowserkan, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr, yarim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |

Anlaşılan beklenilen sistem konusunda geleceğini söyleyen tek tabanca kaldım belliki..