Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Emin bey merhabalar ;

Çok uzun yıllardır wetterzentrale den modelleri takip ediyorum fakat aşağıda gönderdiğim siteyi yeni takip etmeye başladım.tahmini abartı olabilir mi ? 

mesela adamlar 10 gün sonrası için kar derinliği tahmini yapmışlar..yorumunuz nedir acaba? @KardanadamEmin

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL

resim

Bu sabah Karabük Rabbim bizlerede nasip etsin.

Ooouuu icon fena çıktı maşallah
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 01-19-2022, 12:29 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Evmf toplam kar
Dün akşamki güncelleme nerde bu sabahki nerde bu akşam biraz daha düzelme bekliyorum
resim

Bakın ICON Modeli siz doğru göstermeseniz ben doğrusunu gösteririm der gibi -46 sokmuş ben bu veriyi ilk defa görüyorum 
resim

(Son Düzenleme: 01-19-2022, 12:29 PM, Düzenleyen: Ashkar.)

İcon kutupları indirmiş diyorlar?

(01-19-2022, 12:27 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evmf toplam kar
Dün akşamki güncelleme nerde bu sabahki nerde bu akşam biraz daha düzelme bekliyorum
resim

Bakın ICON Modeli siz doğru göstermeseniz ben doğrusunu gösteririm der gibi -46 sokmuş ben bu veriyi ilk defa görüyorum 
resim

Bugünkü daha mı iyi hocam?
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Semih, Snowtime, Ümittt

Ecmwfde -10 yetmedi hala -15 e goz kirpan senaryolar var ates

Pazartesi sali istanbulda cogu insan isine gidemeyebilir

resim

Selamün aleyküm dostlar, uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikteyim. Yeni gelecek olan büyük sistem heyecanını yaşamak ve tadını çıkartmak için bende sabırsızlıkla bekliyorum. Buradaki değerli tahminci ve yorumcu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer bloglarda tahmin yapan arkadaşlar her biri ayrı telden çalıyor, yok sistem eridi yok doğuya kaydı, yağış azaldı gibi vs vs yorumlar okuyoruz. Ama benim tercihim yine sizlerden yana. Başından beri tahminlerin aynı şekilde yorumlanması ve şevk kırılmaması beni mutlu ediyor. Bende sizler gibi diyorum ki artık arkamıza yaslanalım sahlep ve tatlımızı yanımıza koyalım  anın tadını çıkaralım inşallah.

Dün ki kar haritası ile bugün arasında çok düşüş var 60 cm den 20 düşmüş tüm modeller iyi senaryo verirken kar derinlik neden düşüyor anlamadım

(Son Düzenleme: 01-19-2022, 12:40 PM, Düzenleyen: AZOR.)

@Ashkar uygun konum alırsa soğuk çekirdek müthiş dek yapar ama bir yerlerinde çok canını okur

Şimdi çok iyi hatılayamadım ama 87 de -45 vardı

Yağış miktarlarına takılmayın.

Sıra bizde dize kadar.

Konuyu Okuyanlar:
Beykozlu53, snow41, 36 Ziyaretçi