Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Neler olacak bu sefer Kar yağacak mı? Bizi bilgilendirin diyenleri görüyorum.

Yağacak kardeşim. Biz ne kadar yağacağının derdindeyiz. 20 cm mi 60 cm mi. Smile

Bu değerlerin çok daha üzerinde yağışta alabiliriz sıradan bir sistem 10 cm civarıda olabilir.

Kar var soğuk var ve uzun süreli..

Netleşmeyen bazı durumlar var inecek olan soğuğun nereye ineceği çok önemli buna göre yağışın miktarı netleşecek. Biraz daha sabır ve takip..

(01-18-2022, 06:50 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Kutleler gucleniyor ve geliyor en soldaki kutle istanbulun anadolu yakasina dogru ilerliyor digerleride kocaeliye dogru ilerliyor
Ben de izmit merkezdeyim de karayel batı karadenize doğru çekiyor sankiSad
  Beğenenler:
  • Burak1980, SinemSahin, snow41

Gfsden yine geri vitesler görüyoruz şaşırmıyoruz artık Big Grin

haftaya pazar Salı arası özellikle Marmara’nın güneyinde ulaşım durabilir takip ediyorum biraz daha netleşsin arif bey gibi ben de kendi sayfama birkaç şey daha karalayacağım

Herkezin içinde tedirginlikler var görüyorum ama şunu söyleyebilirim daha öncekiler gibi olmayacak gelen sistem çok kuvvetli yağış çok bol bilirsiniz yağış benim için önemli sık sık takip ederim sezonun en iyi yağışı ve soğugu olmaya aday

İlerleyen saatlerde İstanbul'un doğusu ve Kocaeli, Sakaya yağış alacaktır.

resim

Gfs akşam güncellemesi
Sistemde sorun falan yok sıcaklık sorunuda yok çıkarın aklınızdan bunu
resimresim

Olimpiyat stadında kar yağışı başladıı

Değerli tahminci dostlar yarın sabah 07:00-09:00 arası başakşehir bölgesi için kar ihtimali varmı saygılar
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

resim

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 08:45 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Ahh GFS ahh..Senin bu kararsızlığın ortalığı devamlı bir endişeye, velveleye veriyor..6 saatte bir ya KIŞI yada yazı getirmenden bana gına geldi be kardeşim..Bizde kararsızlık yok, ama sen resmen bukalemun gibisin..Senin ne olduğunu bilmeyenler bu tutumun karşısında verem oldular..Bizler senin bu sulukule dansözlüğüne yıllardır alışığızda, alışmamış olanlar için tam bir handikapsın..Artık bi dur, bi kendine gel, lafının, sözünün bikerede arkasında ol bea..Sistemler nerdeyse kapıya geldi, sen hala sirtaki oynuyorsun... Smile  thumbsup

Gem den harika güncelleme dikkatinizi çekiyorum bakın sürekli yukardan sistemin içine soğuk pompalıyor sibirya
resimresim

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, Snowsedat, 32 Ziyaretçi