Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Boğaz hattı ve Avrupa yakası için kütleleri izlemenin en uygun saati gece 11 den sonra olacak sanırım.ruzgar yönü o saatlerde daha verimli gibi.
resim
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

Herkese merhabalar geçen seneden beri görüşemedik. Umarız Avrupa ve Anadolu yakasını kara gömecek bi sistem gelir. Bu aralar sistemler gördüğüm kadar ile çok tutarsız ama umuyorum bu kış sezonu karsız geçmeyecek.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

resim

Kutleler gucleniyor ve geliyor en soldaki kutle istanbulun anadolu yakasina dogru ilerliyor digerleride kocaeliye dogru ilerliyor
  Beğenenler:
  • nosnownoparty

Yeni güncellemede yağışın özellikle Avrupa yakasında saat 22,00 başlayıp sabah 08,00 kadar devam edeceği görülmektedir, yağışı bu saatler arası beklemeniz daha doğru olur
Anadolu yakası da dediğim saatlerde yağışı Avrupa yakasına göre daha fazla alacaktır bilginiz olsun.

(01-18-2022, 06:54 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni güncellemede yağışın özellikle Avrupa yakasında saat 22,00 başlayıp sabah 08,00 kadar devam edeceği görülmektedir, yağışı bu saatler arası beklemeniz daha doğru olur
Anadolu yakası da dediğim saatlerde yağışı Avrupa yakasına göre daha fazla alacaktır bilginiz olsun.

Gaziosmanpaşa’yı kara gömer umarım  Big Grin
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SinemSahin, SnowPoyraz

(01-18-2022, 06:57 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-18-2022, 06:54 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni güncellemede yağışın özellikle Avrupa yakasında saat 22,00 başlayıp sabah 08,00 kadar devam edeceği görülmektedir, yağışı bu saatler arası beklemeniz daha doğru olur

Gaziosmanpaşa’yı kara gömer umarım  Big Grin

Boğaz hattı üzerinde kaldığımız için şanslıyız diyebilirim, ben şahsen bu gece güzel yağış bekliyorum.

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 07:08 PM, Düzenleyen: AZOR.)

ICON modeli -42 üzerimize oturttu
Marmara bölgesi ağırlıklı çoğu coğrafya coşar bu görüntüyle.

resim

https://imgyukle.com/f/2022/01/18/oppcoH.png

@"storm16" hayırlı olsun kardeşim.
@Dolunay Hoşgeldin. Tahminlerini sabırsızlıkla bekliyorum(z).

Gelecek hafta pazartesi Marmara Bölgesi’nde hayat durabilir. Bu denli istikrarlı modeller hiç görmemiştim.

Karadeniz üzerindeki kütleler henüz zayıf 3-4 saat sonra atraksiyonlar başlar diye düşünüyorum .
  Beğenenler:
  • Burak1980, mehmet karsever, SinemSahin

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 07:24 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs akşam güncellemesi iyi gidiyor öğle güncellemesine göre %40 fazla kar var

Önden bir atıştırmalık  sinoptik size
resim

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, snow41, 54 Ziyaretçi