| |
SIRA BİZDE TRAKYA MARMARA VE EGE BÖLGESİ İSTANBUL HAZIRLAN CUMA AKŞAM INDAN SALI YA KADAR YOĞUN KAR YAĞIŞLARI GELİYOR PERŞEMBE GÜNÜ MGM YOĞUN BİR KAR İKON LARINI KOYACAK İDDAA EDİYORUM BÜR SÜRÜ MODEL İ İNCELEYİP BU KARARI ALDIM GFS DE BÜYÖNE ENİNİN DE SONUNDA GELECEK SLMLAR
Storm16 abiyi ılıkçılıktan ekvatorlara sibirya ekspresimize tutup çektik
Trendeki seyahatin hayırlı olsun abim senden pcr testi istemiyoruz
(01-18-2022, 04:04 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-18-2022, 03:51 PM)gunay75 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mgm yıne yoğun kar vermemiş istanbula emin bey salep,boza vb ne varsa stoklandı ..beklemedeyiz ..emeğinize sağlık
Yahu gelsin artık.
Kadıköy'de hava açık ve sanki biraz da ısınır gibi oldu. Biliyorum sabırsız davranıyorum ama bunun sebebi yılların tedirginliği ve yediğimiz son dakika golleri. Offf off. İnanın çok stresliyim kara basmadan rahat edemeyeceğim.
(01-18-2022, 05:02 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yahu gelsin artık.Bunlar hep Kadıköydeki Boğanin yüzünden..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, Burak1980,
Emin bey ah o boğa yok mu?
Sanki bana kıs kıs gülüyor gibi hissediyorum inanın. Aramızda psikolojik savaş var adeta ![]() Ama o kara gömülecek. İşte o zaman ben güleceğim ![]() Ooo Dolunay hanım hoşgeldiniz Tam da sizi soracaktım "nerelerde bilen var mı" diye. Kadro tamamlandı sanırım. Eksik kalmadı di mi?
Beğenenler:
• Alinuri5, AZOR, Burak1980, Dolunay, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, Kartalmustafa, 33 Ziyaretçi |

Trendeki seyahatin hayırlı olsun abim senden pcr testi istemiyoruz
)