Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Olay şu GFS her çıktıda farklı bir senaryo sunuyor insanlarda bunu görüp kafası karışıyor , Keşke günde dört sefer güncellemek yerine bir sefer güncelleme yapıp adam gibi yapsa

Bu akşam gözler radar da olsun benden söylemesi

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 03:37 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

@"storm16" Madem bu forumda aktif olarak tahmin yapıyorsun o zaman grubunda farklı olmalı kardeşim..
İsmini bilmiyorum gerçi ancak bununda bir önemi yok.
Katkıların için teşekkür ederiz storm16.

Hayırlı olsun @"storm16"

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 03:51 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar ortadan 2 saat eksilsek hemen karalar bağlanıyor, bırakın artık bu yeisleri, endişeleri..Hersey yolunda..Ben artık modelleri bile bırakdım takipetmeyi.Yaşanacakları bekleyin ve ona odaklanın.. thumbsup

mgm yıne yoğun kar vermemiş istanbula Smile)

Tesekkurler, insallah bu ünvani beklediğimiz bu güzel sistemle taclandiririz

Storm16 hayırlara vesile olsunWink
Kar Mutluluktur 

Storm16 hayırlı olsun kardeşim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Enginist, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Ümittt

(01-18-2022, 03:51 PM)gunay75 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mgm yıne yoğun kar vermemiş istanbula Smile)

Vermediyse bunu iyiye yor...Ya verseydi? İşte o zaman pencere kenarını beklemene gerek kalmazdı.. Smile  thumbsup  Sen anladın... eye

@"storm16" Ersel KARdeşim hayırlı olsun, sen bana ünvanımı verirseniz memnun olurum dediğinde ben sana bunu yeniden hak ederek alacağını söylemiştim ve öylede oldu
umarım son zamanlardaki pozitif bakış açın aynen devam eder ve bizde tahminlerini keyifle okumaya devam ederiz KARdeşim tekrar hayırlı olsun aramıza yeniden hoş geldin.

Konuyu Okuyanlar:
adakar, Kartalmustafa, 33 Ziyaretçi