| |
Olay şu GFS her çıktıda farklı bir senaryo sunuyor insanlarda bunu görüp kafası karışıyor , Keşke günde dört sefer güncellemek yerine bir sefer güncelleme yapıp adam gibi yapsa
Bu akşam gözler radar da olsun benden söylemesi
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
@"storm16" Madem bu forumda aktif olarak tahmin yapıyorsun o zaman grubunda farklı olmalı kardeşim..
İsmini bilmiyorum gerçi ancak bununda bir önemi yok. Katkıların için teşekkür ederiz storm16.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980, caner,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Arkadaşlar ortadan 2 saat eksilsek hemen karalar bağlanıyor, bırakın artık bu yeisleri, endişeleri..Hersey yolunda..Ben artık modelleri bile bırakdım takipetmeyi.Yaşanacakları bekleyin ve ona odaklanın..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Tesekkurler, insallah bu ünvani beklediğimiz bu güzel sistemle taclandiririz
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, caner,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
@"storm16" Ersel KARdeşim hayırlı olsun, sen bana ünvanımı verirseniz memnun olurum dediğinde ben sana bunu yeniden hak ederek alacağını söylemiştim ve öylede oldu
umarım son zamanlardaki pozitif bakış açın aynen devam eder ve bizde tahminlerini keyifle okumaya devam ederiz KARdeşim tekrar hayırlı olsun aramıza yeniden hoş geldin.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat, Snowtime, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, Kartalmustafa, 33 Ziyaretçi |

)