| |
Sabah GFS ana senaryo en uc ve en sıcak çıktı her zaman dediğim gibi ortalamaya bakalım ortalama şimdiden -10’larda sadece 24-27 arasinida kurtarirsak 1 hafta kar kis yasariz
Beğenenler:
• adakar, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Oflumevlütt,
(01-15-2022, 10:24 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabah GFS ana senaryo en uc ve en sıcak çıktı her zaman dediğim gibi ortalamaya bakalım ortalama şimdiden -10’larda sadece 24-27 arasinida kurtarirsak 1 hafta kar kis yasarizECMWF den haberin varmı? Bugün sabah güncelleme olmadı sanki doğrumuyum?
Emin ustat meteocitelde guncellemedi ama kendi sitesi guncelledi ben diygarami atayim cok az batilamis ama sorun yok ana ciktida 24ne isinma vermis ama ana sicak cikti 22-25 arasi cepte
(01-15-2022, 10:45 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin ustat meteocitelde guncellemedi ama kendi sitesi guncelledi ben diygarami atayim cok az batilamis ama sorun yok ana ciktida 24ne isinma vermis ama ana sicak cikti 22-25 arasi cepte EyvALLAH, tşkler Ersel KARdeş..Bende dedim, benim telefondamı bir arıza var acaba...
Emin hocam hafta tatillerinde güncelleme yapmıyabiliyorlar birkaç defa daha denk gelmiştik
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, snow41, 53 Ziyaretçi |