| |
(03-24-2021, 08:24 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yakasında hiçbir yağış ihtimali yokmu biz serpinti istemiyoruz! İnşallah anadolu yakasında gelirken değişikliklere uğrar ve avrupaya yönelir amin inş anadolu yakasında 1 gram kar olmaz amin eee ama yeter artık azcıkta biz tadını çıkartalım sabrım taştı artık!!!!! Avrupa yakasi oldu izmir. Iklim degisikligi var avrupa yakasinda. Hem kurak hem sicacik ))(03-24-2021, 08:04 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (03-14-2021, 09:36 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne olacaksa 23 25 martta olacak gerisi hikaye olmazsa da geçmiş olsun. Sayin tarantula keske bahsetmeseydin. Genelde sen ne diyorsan hep tersi oluyor.Sayin Tarantula bu sistemin gelecegi 1 hafta once kesinlesti. 10 gun once de yuzde 40 ihtimali vardi. Gelebilirdi de gelemeyebilirdi de. Siz de bu sekilde bahsettiniz. Olasi bir ihtimal. Zaten nisan ayindan sonra da kara odaklanacak bir durumumuz soz konusu olamaz. Velhasılkelam mart sonu sisteminde modeller de bunu gosteriyordu. Siz de modellerden gordunuz . Ben de keske bahsetmeseydiniz nazar degecek diye korktum. Bu sene genelde ne dediyseniz tersi cikti. Ocak 22 sine kadar kar beklemiyorum dediniz serkan beyle iddia ya girip kaybetmistiniz ve ocak ortasinda sistem gelmisti. Ocak 22 sinde asil kar yagacak demistiniz yagmadi. Sonra subat 22 sinde yagacak dediniz yagmadi. Ben de buna nispeten ufak bi espri yaptim nazar degmesin babinda. Neyseki nazar degmedi.
Trabzon için yarın ki duruma bakacak müsait üstad varsa? Yayladayım rakım yüksek kar 30 cm gecti önümüzdeki günler için inemedik araçla
Sistemin yağış süreci bu şekilde İstanbul Anadolu yakasında kar geçişi olacak gece ve sabah saatlerinde
![]()
Avrupa için artık bitti sanırsam herşey bu kadarmıydı?
![]() (03-24-2021, 08:42 PM)Karfelsefesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sizin tek avantajınız anadoluya daha yakın olmanız sizin taraf daha karasal iklim özelliklerini taşıyor ve yükseltisi fazla avrupa daha batıda daha ılıman iklim yaşıyor ve çoğu yer 100 rakımın altında bunun için daha avantajlısınız ve sırf bunun için ümraniyeden ev bakmak istiyorum sizin oralarda satılık ev varmı?(03-24-2021, 08:24 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yakasında hiçbir yağış ihtimali yokmu biz serpinti istemiyoruz! İnşallah anadolu yakasında gelirken değişikliklere uğrar ve avrupaya yönelir amin inş anadolu yakasında 1 gram kar olmaz amin eee ama yeter artık azcıkta biz tadını çıkartalım sabrım taştı artık!!!!! Olursa haber et
Bugün hersey çok güzel
Tüm gün kar yağdı graupel başladı lapa lapa devam etti. V ve 3 4 cm kar oldu asfalt ve kaldırımlar eridi ama cimen Ve arabalar üstünde duruyor hala Aksam saatlerinde kesildi Bu sefer akşam Mili takım gol yagdi Bu arada weather.com sizin dediğiniz gibi Bu bölgeye sabaha kadar kar yağışı vermiş. Gece başlayacak gibi
@SnowPoyraz aynen oyle guzel yagis oldu radar hareketlenmeye basladi guzel bir final oluyor zatem mgm de bu gece sabaha kadar ve yarin ogleden sonra gece saatlerine kadar saf kar vermis disarsi 1 derece
Siz öyle sanın bakın kütleler radar da Romanya dan Karadeniz Çerkezköy çatalca dan giriş yapacak avrupa yakası da kar görecek dün kar yok dedikleri sabah kar yağdı tüm İstanbul a havayı koklayan lar gelsin
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 59 Ziyaretçi |

))

Olursa haber et