Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 03-24-2021, 04:25 PM, Düzenleyen: snow41.)

An itibariyla Oldukca yogun ve pamuk gibi bir yagis var

https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze

resim

Karadenizden gelen kutleler direk ustumuze akiyor disarda super bir yagis var devamida geliyor bugun ve yarina Gebzeye kky veren mgm simdi bu aksam ve geceye ve yarina saf kar vermis oldukca yogun lapa lapa yagis devam ediyor

Bu sistemde anadolu yakasi daha sansli olacak gibi su an avrupa yakasinda kutle yok
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz

Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Mturi, muratg, volkan34tr

Esatpaşa'da da şu anda maalesef yağış yok. Çok soğuk ve yağışsız bir hava mevcut. @snowserkan belirttiğiniz üst seviye alçağı geçen sistemde olduğu gibi yine bir kar girdabına mı işaret ediyor  Smile bu gece ve yarın sabahta umudum. Güzel kar alabilecek miyiz Ataşehir ve çevresi olarak  Sad
  Beğenenler:
  • Mturi

Burda sabahtan beri kar yok kuru bir soğuk var sizce burdada yağarmı? (Bugün içinde)
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz

semsiye 

Malesef incelediğim tüm modeller yarınki yağışı öldürmüş +süresini azaltmış bu arada cuma yağmur genelinde

(Son Düzenleme: 03-24-2021, 07:22 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Daha önce bahsettiğim bu gece belki sabaha sarkacak kütle gözüktü Anadolu yakasında etkili olacak yağışlar Avrupa yakasına ancak serpinti olarak ulaşacak
resimresim
resimresim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Mturi, SnowPoyraz

@AZOR sanırım 17 Şubat'ta sabaha karşı Karadeniz üzerinden gelip İstanbul'a harika kar bırakan kütle gibi birşey bu kütle de. Yağış başlangıç saati olarak sabah saatleri mi yoksa geceden başlayıp sabah saatlerine kadar etkili olması gibi birşey mi bekliyoruz? Örtü potansiyeli var mı sence?
  Beğenenler:
  • Mturi

(02-27-2021, 07:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 21-24 Mart  ates

Benim Şubat ayının 27.serkan beyin Mart'tın 8.ve Tarantulanın 10 gün önce tahminini yaptığı sistem tüm yurtta etkisini gösteriyor.
Sevgili Tarantula biraz bana kızacak ama genede belirtmek istedim thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Mturi, SnowPoyraz, Snowsedat

@Eray durum çok istim üstünde ecmf bekleyelim ama büyük süpriz yapma potansiyelide olabilir
  Beğenenler:
  • Mturi, SnowPoyraz, Snowsedat

Avrupa yakasında hiçbir yağış ihtimali yokmu biz serpinti istemiyoruz! İnşallah anadolu yakasında gelirken değişikliklere uğrar ve avrupaya yönelir amin inş anadolu yakasında 1 gram kar olmaz amin eee ama yeter artık azcıkta biz tadını çıkartalım sabrım taştı artık!!!!!  Undecided

Konuyu Okuyanlar:
efe90, 58 Ziyaretçi