| |
Ben her daim mart sonuna kadar seninle yim emin bey RABBİM merak etme o mart kar ını yağdırcaz inşaallah emin ciğim
Bu ara beğen yaptığımda beni ana sayfaya atıyor.
Geri döndüğümde yaziyi beğen olarak kabul etmemiş oluyor. Tekrar beğeni yaparak devam ediyorum. Genelde ilk girdiğimde oluyor. Sitede bir sikinti mi var. Yoksa bu ara bizim İnternet problemli ondan mı ki anlayamadım. Kontrol Etme şansınız var mı. İstanbulda kar sonrası baraj doluluk oranı %55.58 açıklandı GÜZEL
Emin üstadım ağzından bal damlıyor. Bu forumdaki emeğin ve sinerjin çok büyük. Keza diğer kıymetli emekçi üstadlarında hakkına girmeyeyim. Snowserkan forum tahminciler ine ve yöneticilerine bilgi ve paylaşımlarınız için can-ı gönülden teşekkürlerimi arz ederim. Haydi bakalım seninde dediğin gibi sabırla sükunetle güzel haberlerinizi an be an takip ederek bekliyoruz. Tahmin sizden, takdir yerin, göğün, kainatın sahibi yüce Allah'tan. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Kalın sağlıcakla.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SnowPoyraz, Snowsedat
Forum yaz uykusuna mı yattı yahu hu ne
![]() Kalkın kalkın daha kıs bitmediiiii...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Deepsnow, Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserap,
GFS 240 saat
![]() GEM 240 saat ![]() Büyük fark var takibe değer Mart ayında karlı sistemlere artık hazır olmak lazım artık Mart'ta kış ayıdır yakında bilim adamlarındanda duyacaksınız zaten.
Nihayet sistem vermekden son derece imtina eden GFS sonunda hizaya geldi ve 6 - 10 Mart sistemini istikrarlı bir şekilde modellerinde yansıtmaya başladı..Benimle uğraşılmayacağını ve tuttuğumu kopardığımı sonunda oda anladı..Herkes umudunu kaybetsede ben asla kaybetmem ve güvenmediğim sistemin peşine düşmem..Kardanadam olmak kolay olmadı, yıllarımızı verdik bu yola..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat,
Gfs uzun vade kar haritalarına baktığımda 30 senaryonun neredeyse yarıdan fazlası İstanbula kar veiyor buradan açık ve net ilan ediyorum inşallah mart sonuna kadar inşallah İstanbul en kötü kky görecek kar da yüksek ihtimal ama görsellik ama örtülük şimdilik bu kadar.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, Oflumevlütt, Primavera, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 58 Ziyaretçi |