| |
bu sene iyi yağış aldık ben baya tatmin oldum herkesin eline sağlık 2021 sezonunu artık kapatalım bence sağlıcakla kalın herkese görüşürüz
snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ufukta görünen KAR değerlerinde bir sistem yok. Mart ortasına doğru bir salınım olacağını biliyorduk salınımın kuvvetini bilmiyorduk. Oda belli artık KAR değerlerinde değil. ??????? Acaba ??????? Öyle mi??????? Kar yok mu??????? KKY var mı??????? Kış bitti mi????? Serkanım karabiberim nerelerdesin????? Bunlar sorularım cevaplarınızı beklirem.
(02-27-2021, 07:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 21-24 Mart Ne demiştik Şubat'ın 27 sinde Hadi Buraları biraz hareketlendirelim Şimdi aylardan Ocak yada Şubat olsaydı inanırdık değilmi bu sistemin gelebileceğine ama marttayız bu sistem gelirse çoğu amatörler, ecmf, mgm,snowserkan hepsi yanılacak
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Eray, Hasan_iSTANBUL, Oflumevlütt, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Mart ayı daha bitmedi.
Her şey mümkün Sabah 07 30 da sıcaklık 2 derece idi burda .
Öğle güncellemesine şapka çıkartırım kky kar İstanbula verdi ucundan da olsa
Yarin sicaklik 18 e kadar cikacak cumartesiden itibaren saganak yagislar geliyor pazar gunu sert dusus var sicakliklar 10 derecenin altina iniyor haftasonu yagisli yeni haftada hava acik 10 - 12 derecelerde olmasi bekleniyor
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, hacimuratt, тaяaηтυℓa, 60 Ziyaretçi |

hepsi yanılacak

evet zaman çok hızlı geçiyor ve Aralık adeta yarın gibi gelecek biliyorum ancak yine de gözde büyüyor işte özlem