Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-18-2021, 10:27 AM, Düzenleyen: adakar.)

Yaşadığımız sistem sonrasında en sevindirici şey yavaşça ısınmadan sonra toprağın doygunluğu ile birlikte baraj seviyelerimizde her gün yaklaşık %4-5 artış bekliyorum...Tam erimeyle birlikte baraj doluluk oranlarında istanbulda %70 civarlarına ulaşacağımızı tahmin ediyorum.Bu bizler için çok olumlu bir gelişme olacak inşallah.Devamında gelecek yağışlarla birlikte bu sezonuda rahat geçiririz umarım.Saygılar.

12 gün sürebilecek sistemi kaybetmemizin en büyük nedeni şu İzlanda üzerinde ki a.b resim
Yoksaki ilk güncellemeler şu şekilde temizdi 2. Soğuklar rahat inebilecekti resimhatta blokaj yoldaydı işte 87 olacaktı modeller üzerinden bu kadar anlatabildim
resim

Kar yağışı ne zaman var şimdi
  Beğenenler:
  • Constantinople

İstanbul'un üzerine gelmesini beklediğimiz renkler. Hiç değilse direkt -16’ları üzerimize getiren bir sistem. Bu kış bitmeden olsa ne güzel bir kapanış olurdu böyle güzel bir kış adına Coffee
resim

Küresel ısınmanın sonuçları 30-40 yıl öncesi sistem geldiği zaman 10-15 gün gitmezdi soğuğa ve KAR a doyardık hatta artık çile olurdu artık gitsin derdik şimdilerde sistemler maalesef 3-4 gün sürüyor kesik kesik yağışlar yetersiz soğuma yapacak birşey yok insanoğlu atmosferi bile katletti bunada şükür diyeceğiz Allah beterinden korusun iyi geceler

(Son Düzenleme: 02-18-2021, 03:32 AM, Düzenleyen: Kızakadam.)

buraları sessiz görmek beni çok üzüyor sokağa çıkıp da arkadaş bulamayan çocuk gibiyim Sad

Şimdi Serkan Bey’in dediği gibi 12-13 mart tarihine kadar sanırım bir sistem beklemiyoruz?

1 sene daha bekleyecek olmak en cok uzen..
  Beğenenler:
  • konuralp

Saat 10 yönünde Dersaadet'e yaklaşan kütleler ve +4 C olan sıcaklık...

(02-13-2021, 11:47 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Storm 16 ben 2 çalıştırmaya bakıp tahmin yapsaydım tarantula olmazdım ayrıca 27 28 ocakta bu sistemi  nasıl öngörebilirdim acaba biraz insaflı ve mantıklı olun. Ben hergün onlarca farklı veriye bakarım sadece modele mi bakıyorum sanıyorsunuz yok öyle bir şey neyse ben son sözü söyledim tahmin bizden takdir Allah'tan.

Ahmet bey 23-25 sistemi beklentiniz devam ediyor mu?

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, pcz2013, snow41, 30 Ziyaretçi