| |
Bu mesajları kim onaylıyor beyler.
Ortamı bozan denyolara yer verilmeyecek burada.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Aslan536, Buzdelisi, Captmehmet, Crazymoby, Deepsnow, DeMo, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Ftherdem, furkankaya1903, Göksel, hacimurat, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, Hunter, KarAdam53, KardanadamEmin, Keremburada, Kızakadam, kral, macet1981, mehmet karsever, Memoli86, Mturi, nckrnckr, Primavera, scream, SinemSahin, Snow Gökhan, Snowsedat, Umut Karaman, volkan34tr
Storm 16 ben 2 çalıştırmaya bakıp tahmin yapsaydım tarantula olmazdım ayrıca 27 28 ocakta bu sistemi nasıl öngörebilirdim acaba biraz insaflı ve mantıklı olun. Ben hergün onlarca farklı veriye bakarım sadece modele mi bakıyorum sanıyorsunuz yok öyle bir şey neyse ben son sözü söyledim tahmin bizden takdir Allah'tan.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Captmehmet, Deepsnow, Emirsiyahbeyaz,
Iste hep diyorum yine diyorum modellerin bozmasina kar kalinliklarina takilmayin sistem geliyor gelicekte gelsin ozaman gorelim ama Serkan beyinde dedigi gibi 3 gun araliksiz kar yagisi demek ciddi bir birikim demek kucumsememek gerek firtinali ve yogun bir yagis hee belki 1 metre olmazda 50 olur 50 bekleriz 1 metre olur yani hemen umidimizi kirmayalim mesela ben kendi kisisel tahminim en bastan beri gebze olarak 50 cm bekliyorum 1 metre olursa bu sevindirici olur beklentimi dusuk tutuyorum ustu oldugu zaman beni mutlu tutuyor beklentiyi yuksek tutup dusuk olursada uzucu oluyor bu tamamen benim dusuncem belki bir coguna bu dusuncem yanlis ters gelebilir herkesin dusuncesine saygiliyim ama yinede efsane bir sistem olacaginida unutmayin biliyorum yorumumu bazilari begenecek bazilari olumsuz elestirecek ama benim dusuncemde bu
Bakın sırf şerefsizlik olsun diye yazılan mesajları yayımlamayacaksınız burada.
Birde bu mesajları beğenen Doğan görünümlü Şahin kolpalar var onlarıda banlayacaksınız.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Aslan536, AZOR, bokers36, Buzdelisi, Captmehmet, Deepsnow, Dervis, Elifcanarda, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, emrkr,
Bence ‘tahmin’ kelimesinin anlamini bilmeyen cok arkadas var. Adamlar burada tahmin yapiyor. Sadece buradada tahmin yapilyor. Binlerce kisi kurum sayfa var bu isi yapar. Ya bir kacini takip edersiniz allahin verdigi beyin ile bir sonuc cikarirsiniz. Yada armut pis agzima dus yapmazsiniz kabiletinizde varsa sizlerde bu tahminci arkadaslar gibi saatlerinizi gunlerinizi yillarinizi harcar hava tahmininizi kendiniz yaparsiniz. Kimsenin kimseyi kandirdi yok burada. Kar yagmis yagmamis az veya cok burada tahmin yapiliyor. Ruzgar isimlerini bile bilemeyen insanlar burada bu islere yillarini vermis adamlara is ogretiyor.
(02-13-2021, 11:55 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkanım bana üst düzey yetki vermeni rica ediyorum bunların çanına ot tıkamak için. Gerektiğinde bazı modları da uyarabileyim. Forumu takip ediyorum bazı modlar da bu tarz yorumlara fazla müsamaha ediyor merhametten maraz doğar herşey dozunda olmalı. Böyle giderse o olacak. Hazırda bekle..
Beğenenler:
• ahmetcengiz, angelusoO, Captmehmet, Deepsnow, Emirsiyahbeyaz,
Herşeyi anlarımda burada nerdeyse 1 aydır burada binbir emekler vererek paylaşımlar, bilgilendirmeler yapıyoruz, sistemin girmesine çeyrek kala birileri geliyor pazardan sonra ılık hava geliyor diye alaycı, gülücükle yaptığı 1 adet paylaşıma beğeni atan arkadaşlara son sözüm, lütfen o arkadaş kimse onu bulun ve onu takipedin..Hakkının hakkını, hakkıya vermeyenlerle işim olmaz, bu en yakın arkadaşım olsa bile..Buradan tüm hakkımızdaki olumlu yada olumsuz bakanları, inananları ve inanmayanlari izliyor ve takip ediyoruz..Zamanı geldiğinde elbet bizlerinde konuşacağı şeyler olacaktır..Mevlâm neylerse güzel eyler..Tahmin bizden, takdir ALLAH'tan..
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Aslan536, Captmehmet, Deepsnow,
Trilyonluk modeller bile yanılıp sürekli çark ediyorsa, tahmin yapan insanlar tırnak içinde niye "çark" etmesin. Veryansını tahmin yapanlara değil çark eden modellere yapın.
Beklentimi her Ne kadar tahmin yapan arkadaşların dediklerine göre değil kendi adıma düşük tuttum o yüzden yaşanılacak her an bana kafi gelecektir artı fazlası çok mutlu edecektir. Sönmeyen ateşin her an alevlenme ihtimali vardır. Böyle düşünmek lazım şu süreçte
@snowserkan abi takmayın böyle şeyleri kafanıza,kimin ne olduğu belli. Altta troll ü beğenen kişide belli , amaçları belli bunların. Neyse konumuza dönelim. 1 ay önce herkes kışı bitirirken başta Snowserkan hocam olmak üzere kardanadam Emin abi ve Tarantulaahmet hocalarım bu sistemin müjdesini bizlere vermişti. Bu saatten sonra sistem nasıl gelirse gelsin isterse kuş olsun değerleri gözümde bir gram dahi azalmayacaktir. Artık yaşayıp görme vakti geldi umarım şans bizim tarafımızda olur.
Karlar altında 20.000 fersah
Dünyanın en kolay işi eleştirmek. @snowserkan tarantula ahmet beyin dediği yetki banada verilse gerekirse gece bile uyumam zevkle temizlik yaparım. Güncel durumları öğrenmek için giriyoruz fakat gereksiz trol mesaljar yüzünden tahminde bulunan değerli üstadların msj ları geri sayfalarda kalıyor. Allah(cc) cümlemize sabır versin.
Sonsuza DEK
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Beykozlu53, pcz2013, snow41, 34 Ziyaretçi |