| |
(02-16-2021, 04:43 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-16-2021, 04:34 PM)jonsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çekmeköy olarak ULL ne zaman gelecek beklemedeyiz yetkililere sesleniyorum @snowserkan @KardanadamEmin Biz gözümüzle gördüğümüze değil Serkan Üstadın söylediğine daha çok itimat ediyoruz.
(02-16-2021, 03:55 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni delirtmek mi istiyorsunuz Gebze 50 cm devirmiş ben burda 0.0000000000001 cm görmüşüm. Tahmin mahmin yok size. Serkan şu Ull Fatihe insin bari yoksa sıyırcam kafayı. O ull inmez bana imkanı yok. Gebze Sebze tarafına kayar gudubet semt. Tutturdunuz ama
(02-16-2021, 04:56 PM)zeykap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sizce tahmini sure nedir, ben hic anlamiyorum uydu, radar..meteorolojiden bi haberim..bu arada ne tip mesaj yazilmis bilmiyorum ama normal akli selim bir insan olsa yazmaz demek ki psikolojide tanili biri ilacini almamis olabilir..Allah hidayet versin, Arkadaşlar formu bozulmaz ise gece saatlerinde ulaşır. Fakat oldukça mesafe var ve formu bozulup dağılabilir. Bize onun sarmal kolları lazım. Yaklaşabildiği kadar yaklaşsın oda kafidir kabulümüzdür.
Beğenenler:
• adakar, Atmosferikl6, Burak1980, Deepsnow, DeMo, Emreitsa, Eray, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, Oflumevlütt, OMgrbz,
Beyler ne zaman gelecek diye sormayın gelecek ki @snowserkan abi geliyor dedi hep birlikte Serkan abinin söylediği gibi kaza yapmadan gelsin diye dua edelim bu arada 5 sene sonra şanslı bölgede olduğumuz için kızmayın gerçekten çok özlemişiz şükürler olsun
@snowserkan
Gittikçe organize bir yapıya bürünüyor. Karaya çıkmadan şöyle bir Antalya Körfezi turu yapsa da yukarıdan daha da güçlü vakumlasa soğuğu, böyle birşey mümkün mü?
MGM'nin radar görüntülerine +3 saat ekleniyordu, bunlarda da aynı şekil eklenme oluyor mu?
(02-16-2021, 05:04 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-16-2021, 04:56 PM)zeykap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sizce tahmini sure nedir, ben hic anlamiyorum uydu, radar..meteorolojiden bi haberim..bu arada ne tip mesaj yazilmis bilmiyorum ama normal akli selim bir insan olsa yazmaz demek ki psikolojide tanili biri ilacini almamis olabilir..Allah hidayet versin, Eğer beklendiği gibi gelirse şanslı taraf neresi görünüyor üstadım. Anadolu yakası mı yoksa Avrupa yakası mı bu ull için?
(02-16-2021, 05:07 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Karaya çıkacağı tahmin edilmiyor. Ahh keşke karaya çıkabilseydi. Evet şu yapısı ile çekiyor zaten soğuğu ama bir yandan da doğuya hareket ettiği için soğuğu da doğuya çekiyor. Keşke olmasaydı..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, DeMo, Hasan_iSTANBUL, kral, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, Snowsedat, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 32 Ziyaretçi |

)