Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 04:30 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

(02-16-2021, 04:13 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya bu şerefsizler bir bitmiyor arkadaş bu ne adilik ne karaktersizliktir bir insan bu kadar kahpe olabilirmi.
Şimdiye kadar böyle bir tavır hayatımda takınmadım ama insanın boğazına değil tepesine kadar getirdiler
yazıktır günahtır bari emek harcayan insanlara bunu yapmayın adi serefsizler.. Undecided Undecided

Böyle parazit âdi karakter yoksunu beyni oturma organında olanlar bitmez abi .
Tam gördüm yazısını dayanamadım yarım sayfa sövüyordum son anda sizin mesajı sildiğinizi gördüm bende mesajı atmadım. Eline sağlık abi
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:30 PM)
Teşekkürler KARdeşim eksik olma thumbsup

Çekmeköy olarak ULL ne zaman gelecek beklemedeyiz yetkililere sesleniyorum @snowserkan @KardanadamEmin kiskis gülmek)
  Beğenenler:
  • ahmetmsl

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 04:51 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

(02-16-2021, 04:34 PM)jonsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çekmeköy olarak ULL ne zaman gelecek beklemedeyiz yetkililere sesleniyorum @snowserkan @KardanadamEmin kiskis gülmek)

Bir zahmet uydudan takip edin arkadaşlar herşeyi devletten beklemeyin. Kabak gibi duruyor uyduda:

https://mgm.gov.tr/sondurum/uydu.aspx
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:51 PM)
Not yanlış yere oldu Sonercim kusura bakma.. thumbsup
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:50 PM)
Bu kişi yeni üye değildi daha öncede 15 mesaj atmış bu şahsiyet..
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, KardanadamEmin, snowserkan, snowsnow2021

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 04:52 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

foruma bunun gibi amaçları sabote etmek olan insanları engellemek için bir kişi üye olduktan sonra 24 saat foruma yorum yazamasın 24 saatin sonunda adminler üyeliği onayladıktan sonra yorum vb. yapabilsinler. yeni üyelerin yorumları adminler tarafından onaylandıktan sonra yayınlansın. konuyla biraz alakasız oldu kusura bakmayın  Rolleyes
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:52 PM)
Bu kişi yeni üye değil, daha öncede 15 mesaj atmış bu şahsiyet..
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

resim

resim

Bu Doğru değildir inşallah yeniden değişir
ÜZGÜN OLSAN AĞLASAN BU GÜNLER YAŞANACAK
  Beğenenler:
  • SnowKaan, snowsnow2021

(02-16-2021, 04:02 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Snow Gökhan maalesef olmaz biz ull 'ye de göz diktik vermeyiz o da bizim Big Grin avrupa yakasına gelsin Smile

Hem @тaяaηтυℓa ya hediye olur birazda o kar görsün yoksa Fatihi yıkacak sinirden Big Grin

@TARANTULAbizim denizlide olsaydı savurup geciyor sadece kar

ULL'nin kollarını istiyoruz..
Ne zaman gelir? uydudan bakıp tahmini bir süre belirleyeceksiniz.

Bu arada bazı şeref yoksunları yine iş başında.
Bu kişilerin yorumları ile beraber ip adreslerini yarın gideyimde savcılığa vereyim.
Birde savcının karşısında küfür etsin bakalım nasıl oluyormuş yüz yüze bir tatsın o zevki.

az önce baktım valla ull bu geceye kalmaz gelir gibi gözüküyor çok hızlı hareket ediyor  banana
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SnowKaan

(02-16-2021, 04:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ULL'nin kollarını istiyoruz..
Ne zaman gelir? uydudan bakıp tahmini bir süre belirleyeceksiniz.

Bu arada bazı şeref yoksunları yine iş başında.
Bu kişilerin yorumları ile beraber ip adreslerini yarın gideyimde savcılığa vereyim.
Birde savcının karşısında küfür etsin bakalım nasıl oluyormuş yüz yüze bir tatsın o zevki.

Serkan Bey Fethiye açıklarındaki girdaba ne diyorsunuz? Bir faydası olur mu bize? O da Upper Level Low kabul edilir mi?
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kral, OMgrbz

Serkan bey sizce tahmini sure nedir, ben hic anlamiyorum uydu, radar..meteorolojiden bi haberim..bu arada ne tip mesaj yazilmis bilmiyorum ama normal akli selim bir insan olsa yazmaz demek ki psikolojide tanili biri ilacini almamis olabilir..Allah hidayet versin,

Konuyu Okuyanlar:
9 Ziyaretçi