| |
(02-16-2021, 04:13 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya bu şerefsizler bir bitmiyor arkadaş bu ne adilik ne karaktersizliktir bir insan bu kadar kahpe olabilirmi. Böyle parazit âdi karakter yoksunu beyni oturma organında olanlar bitmez abi . Tam gördüm yazısını dayanamadım yarım sayfa sövüyordum son anda sizin mesajı sildiğinizi gördüm bende mesajı atmadım. Eline sağlık abi
Çekmeköy olarak ULL ne zaman gelecek beklemedeyiz yetkililere sesleniyorum @snowserkan @KardanadamEmin
)
(02-16-2021, 04:34 PM)jonsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çekmeköy olarak ULL ne zaman gelecek beklemedeyiz yetkililere sesleniyorum @snowserkan @KardanadamEmin Bir zahmet uydudan takip edin arkadaşlar herşeyi devletten beklemeyin. Kabak gibi duruyor uyduda: https://mgm.gov.tr/sondurum/uydu.aspx Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:50 PM)
Bu kişi yeni üye değildi daha öncede 15 mesaj atmış bu şahsiyet..
foruma bunun gibi amaçları sabote etmek olan insanları engellemek için bir kişi üye olduktan sonra 24 saat foruma yorum yazamasın 24 saatin sonunda adminler üyeliği onayladıktan sonra yorum vb. yapabilsinler. yeni üyelerin yorumları adminler tarafından onaylandıktan sonra yayınlansın. konuyla biraz alakasız oldu kusura bakmayın
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-16-2021, 04:52 PM)
Bu kişi yeni üye değil, daha öncede 15 mesaj atmış bu şahsiyet..
(02-16-2021, 04:02 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Snow Gökhan maalesef olmaz biz ull 'ye de göz diktik vermeyiz o da bizim @TARANTULAbizim denizlide olsaydı savurup geciyor sadece kar
ULL'nin kollarını istiyoruz..
Ne zaman gelir? uydudan bakıp tahmini bir süre belirleyeceksiniz. Bu arada bazı şeref yoksunları yine iş başında. Bu kişilerin yorumları ile beraber ip adreslerini yarın gideyimde savcılığa vereyim. Birde savcının karşısında küfür etsin bakalım nasıl oluyormuş yüz yüze bir tatsın o zevki.
Beğenenler:
• Ahilevs, Atmosferikl6, Burak1980, DeMo, duman, EJDER, Emreitsa, goltar, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KarAdam53, KardanadamEmin, kerem147, Keremburada, KMA76, kral, Memoli86, mirhan, Mturi, Oflumevlütt, OMgrbz, Ömeraydın, Primavera, scream, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, Umut Karaman, volkan34tr, Xooner
az önce baktım valla ull bu geceye kalmaz gelir gibi gözüküyor çok hızlı hareket ediyor
(02-16-2021, 04:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ULL'nin kollarını istiyoruz.. Serkan Bey Fethiye açıklarındaki girdaba ne diyorsunuz? Bir faydası olur mu bize? O da Upper Level Low kabul edilir mi?
Serkan bey sizce tahmini sure nedir, ben hic anlamiyorum uydu, radar..meteorolojiden bi haberim..bu arada ne tip mesaj yazilmis bilmiyorum ama normal akli selim bir insan olsa yazmaz demek ki psikolojide tanili biri ilacini almamis olabilir..Allah hidayet versin,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 9 Ziyaretçi |

)

avrupa yakasına gelsin