| |
Demin mükemmel bir yagis var demiştim lafımı geri alıyorum. Arkadaşlar yok böyle bir şey diyorum sanki deniz tepemizde aşağı dökülüyor bu kadar net. Kopuyoruz resmen Gaziosmanpaşa
(02-16-2021, 01:50 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Demin mükemmel bir yagis var demiştim lafımı geri alıyorum. Arkadaşlar yok böyle bir şey diyorum sanki deniz tepemizde aşağı dökülüyor bu kadar net. Kopuyoruz resmen Gaziosmanpaşa Farkindayim Hasan Bey Kutle muthis.Bulundugum konuma Kucukcekmeceye suzulerek gelisini yakından takip ediyorum.Suan ben yazana kadar yagis bagisladi ve artiyor![]() (02-16-2021, 01:54 AM)zeykap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın Kuzey1352 o kütleler kavacıktan geçer mi Hemen bakiyorum.Yazacagim.
Maaşallah Esenler de göz gözü görmüyor şimşek çakıyor son yılların müthiş kar yağışları
@kuzey1352 Bey gerçekten süper otesi manzara var şiddetli rüzgar ve tipi yıkılıyor ortalık resmen.
Benim konumum için 2021 şimdiden efsaneler arasına girmiştir.
Yine DEK kütlesi.
Tipi yine başladı. Yalnız şu gökgürültüsü denk gelmedi.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 10 Ziyaretçi |

Kutle muthis.Bulundugum konuma Kucukcekmeceye suzulerek gelisini yakından takip ediyorum.Suan ben yazana kadar yagis bagisladi ve artiyor