Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

And.yakasi hazir misiniz? Bahsetmis oldugum kutleler yavasta olsa geliyor.HazirlaninWink
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

İstanbul gaziosmanpaşa yıkılıyor çok güzel bir yağış var her yer tuttu

resim
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral

Bahsetmis oldugum kutle gucune guc katarak geliyor.Vurdugu yeri yikacak.And.yakasi bekledigi dek e kavusacak.Az kaldi.
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Ömer18

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 01:51 AM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Demin mükemmel bir yagis var demiştim lafımı geri alıyorum. Arkadaşlar yok böyle bir şey diyorum sanki deniz tepemizde aşağı dökülüyor bu kadar net. Kopuyoruz resmen Gaziosmanpaşa banana banana bananabanana ates ates ates ates Tongue Ski

Karla karışık yağmur 

Sayın Kuzey1352 o kütleler kavacıktan geçer mi

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 01:57 AM, Düzenleyen: kuzey1352.)

(02-16-2021, 01:50 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Demin mükemmel bir yagis var demiştim lafımı geri alıyorum. Arkadaşlar yok böyle bir şey diyorum sanki deniz tepemizde aşağı dökülüyor bu kadar net. Kopuyoruz resmen Gaziosmanpaşa banana banana bananabanana ates ates ates ates Tongue Ski

Farkindayim Hasan BeySmileKutle muthis.Bulundugum konuma Kucukcekmeceye suzulerek gelisini yakından takip ediyorum.Suan ben yazana kadar yagis bagisladi ve artiyorSmile

(02-16-2021, 01:54 AM)zeykap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın Kuzey1352 o kütleler kavacıktan geçer mi

Hemen bakiyorum.Yazacagim.
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, zeykap

Maaşallah Esenler de göz gözü görmüyor şimşek çakıyor son yılların müthiş kar yağışları
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 02:00 AM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

@kuzey1352 Bey gerçekten süper otesi manzara var şiddetli rüzgar ve tipi yıkılıyor ortalık resmen.

Benim konumum için 2021 şimdiden efsaneler arasına girmiştir.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat

(02-16-2021, 01:58 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kuzey1352  Bey gerçekten süper otesi manzara var şiddetli rüzgar ve tipi yıkılıyor ortalık resmen

Foto isterizSmile
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Yine DEK kütlesi.

Tipi yine başladı.

Yalnız şu gökgürültüsü denk gelmedi.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
10 Ziyaretçi