Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sayın tahmincilerimize sesleniyorum lütfen tahminlerinizde efsane kelimesini kullanarak beklentilerimizi yüksek tutarken, aynı zamanda çevrenizi de uyarı uyarın uyarın derken bu deniz sıcaklıklarını göz önünde bulunduraralim. İstanbul sadece yüksek kesimlerden ibaret değildir. Deniz suyuda 1 saat içinde düşecek bir sıcaklık değildir. Hesaba katılması gerekirdi. Teşekkürler.

(Son Düzenleme: 02-15-2021, 10:45 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

@Ömer18 Olabilir Ömer.

Ama kesin şuraya olacak diyemiyoruz.

Deniz üzerinde DEK Oluşum bölgesi ile karaya ulaşana kadar kat ettiği mesafede bile rüzgar yönünde değişimler oluyor.
Uydu takibi yapmak gerekli..

(Son Düzenleme: 02-15-2021, 10:48 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-15-2021, 10:44 AM)theturkayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın tahmincilerimize sesleniyorum lütfen tahminlerinizde efsane kelimesini kullanarak beklentilerimizi yüksek tutarken, aynı zamanda çevrenizi de uyarı uyarın uyarın derken bu deniz sıcaklıklarını göz önünde bulunduraralim. İstanbul sadece yüksek kesimlerden ibaret değildir. Deniz suyuda 1 saat içinde düşecek bir sıcaklık değildir. Hesaba katılması gerekirdi. Teşekkürler.

Emredersin paşam.. tedirgin

acil dek lazım karlar eriyor güneş açtı

(02-15-2021, 10:46 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-15-2021, 10:44 AM)theturkayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın tahmincilerimize sesleniyorum lütfen tahminlerinizde efsane kelimesini kullanarak beklentilerimizi yüksek tutarken, aynı zamanda çevrenizi de uyarı uyarın uyarın derken bu deniz sıcaklıklarını göz önünde bulunduraralim. İstanbul sadece yüksek kesimlerden ibaret değildir. Deniz suyuda 1 saat içinde düşecek bir sıcaklık değildir. Hesaba katılması gerekirdi. Teşekkürler.

Emredersin paşam.. tedirgin

Allah affetsin sesli güldüm hahahahahaha.

Beyler sapıtmayın, şahane kar yağdı, 1 ayda 2 kez kar aldı İstanbul ve önümüzde bir olası kar alabileceğimiz sistem daha görünüyor. Millet kısa kollu ile gezerken bu adamlar kalktı Şubat ortasında kar yağacak dedi ve sahil şeridi harici 20-40 cm arası birikim var. DEK'ler ile bu artabilir hepimiz biliyoruz. İleri geri konuşurken biraz Allah'tan korkun bence.
  Beğenenler:
  • hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, Xooner

İstanbul müthiş DEK lerle dövülecek. Hazır olun, özellikle yüksek semtler x2 eklesin kar kalınlıklarına.
Alçak semtler de bir oh çekecek.
Uydu ve radardan takip ederseniz 1-2 saat öncesinden neresi vurulacak görebilirsiniz.
Özellikle yarın şartlar çok daha güzel.

Yaw he he... Big Grin başka bir arzunuz? Big Grin

resim

3.kopru dek ler aktif
Viya boyle
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, volkan34tr

(02-15-2021, 10:53 AM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul müthiş DEK lerle dövülecek. Hazır olun, özellikle yüksek semtler x2 eklesin kar kalınlıklarına.
Alçak semtler de bir oh çekecek.
Uydu ve radardan takip ederseniz 1-2 saat öncesinden neresi vurulacak görebilirsiniz.
Özellikle yarın şartlar çok daha güzel.

alçak semtler 20cm civarı beklesinmi yoksa 2cm 3cm birikimmi olacak bu soruları çok sevmediğinizin farkındayım ama birdaha hayal kırıklığı yaşamamak için beklentimi ona göre ayarlayacağım

@snowsnow2021 2017'de DEK esnasında ne yaşandıysa onu bekleyebilirsin bir mahsuru yok.

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 60 Ziyaretçi