| |
Selamun aleykum arkadaşlar herkese bol karlı günler, benim bir sorum olacaktı rica etsem tecrübeli tahminci arkadaşlar cevaplayabilirmi? Yarın Afyondan İstanbula bacağım gelecek öğle saatlerin de yola çıkmayı planlıyor acaba sıkıntı yaşarmı, tahminlerde kar yağışlı gösteriyor yarın için Afyon-İstanbul güzergahını ona göre yola çıkacak sizlere sormak istedim teşekkür ederim iyi forumlar
(01-27-2021, 01:10 PM)Fatih7834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun aleykum arkadaşlar herkese bol karlı günler, benim bir sorum olacaktı rica etsem tecrübeli tahminci arkadaşlar cevaplayabilirmi? Yarın Afyondan İstanbula bacanağım gelecek öğle saatlerin de yola çıkmayı planlıyor acaba sıkıntı yaşarmı, tahminlerde kar yağışlı gösteriyor yarın için Afyon-İstanbul güzergahını ona göre yola çıkacak sizlere sormak istedim teşekkür ederim iyi forumlar
Beylikduzu kar hic durmadi.BIraz yavasladi 1 saat once simdi tekrar tipi aeklinde yagiyor ama maalesef henuz tutmasi.1 derece daha soguma lazim.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, kral, mehmet karsever, Snowsedat
Gebzede sicaklik 2.1
dewpoint 1.4 ruzgar karayel saganak seklinde yagmur devam
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |