Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-27-2021, 12:58 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bursa’da resmen tufan kopuyor ama yağış kara dönmedi bir türlü.

Kuvvetli karayel/yıldız bileşeni ile ciddi bir soğuma olacak ve kara dönecek.
  Beğenenler:
  • adakar, Alp 1903, Burak1980, mehmet karsever, Snowsedat

Gaziosmanpaşa da yağış durdu

(Son Düzenleme: 01-27-2021, 01:12 PM, Düzenleyen: Fatih7834.)

Selamun aleykum arkadaşlar herkese bol karlı günler, benim bir sorum olacaktı rica etsem tecrübeli tahminci arkadaşlar cevaplayabilirmi? Yarın Afyondan İstanbula bacağım gelecek öğle saatlerin de yola çıkmayı planlıyor acaba sıkıntı yaşarmı, tahminlerde kar yağışlı gösteriyor yarın için Afyon-İstanbul güzergahını ona göre yola çıkacak sizlere sormak istedim teşekkür ederim iyi forumlar

(01-27-2021, 01:10 PM)Fatih7834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun aleykum arkadaşlar herkese bol karlı günler, benim bir sorum olacaktı rica etsem tecrübeli tahminci arkadaşlar cevaplayabilirmi? Yarın Afyondan İstanbula bacanağım gelecek öğle saatlerin de yola çıkmayı planlıyor acaba sıkıntı yaşarmı, tahminlerde kar yağışlı gösteriyor yarın için Afyon-İstanbul güzergahını ona göre yola çıkacak sizlere sormak istedim teşekkür ederim iyi forumlar

gebzede yagmur olarak devam ediyor

Beylikduzu kar hic durmadi.BIraz yavasladi 1 saat once simdi tekrar tipi aeklinde yagiyor ama maalesef henuz tutmasi.1 derece daha soguma lazim.
  Beğenenler:
  • angelusoO

Gop ta kky tekrar başladı ama yağışın çoğu kar gibi

(Son Düzenleme: 01-27-2021, 01:30 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Yağışlar artmaya devam ediyor gece ve sabah saatlerinde dek oluşumu olacal yalnız iç kesimlere ulaşamayabilir
resim

Vee goooool Gaziosmanpaşada yağış tamamen kara döndü
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Snowsedat

Gebzede sicaklik 2.1
dewpoint 1.4
ruzgar karayel
saganak seklinde yagmur devam
  Beğenenler:
  • byarslan

(Son Düzenleme: 01-27-2021, 01:36 PM, Düzenleyen: Xooner.)

@Fatih7834

Yağışın etkili ve sıkıntılı kısmı bugün. Yarın doğuya kayacak ve etkisi azalacak. Yine de Kütahya ve Bozüyük taraflarında sıkıntılı olacak yerler olabilir, dikkatli olunmalı.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Fatih7834, snow41, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
20 Ziyaretçi