Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

yogun kar 

Yıllardır @snowserkan abimizi takip ederim ama üye olmamıştım ta ki bugüne kadar son zamanlarda @KardanadamEmin abimizin hem tahminleri akabinde paylaştığı duygusuyla dedim artık üye olma vakti gelmiş. @KardanadamEmin abi sahleplerimizi aldık sistem gelişini bekliyoruz. Sevgiler, saygılar..
resim

(01-22-2021, 11:43 AM)KARADAM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır @snowserkan abimizi takip ederim ama üye olmamıştım ta ki bugüne kadar son zamanlarda @KardanadamEmin abimizin hem tahminleri akabinde paylaştığı duygusuyla dedim artık üye olma vakti gelmiş. @KardanadamEmin abi sahleplerimizi aldık sistem gelişini bekliyoruz. Sevgiler, saygılar..

Tşkler, KARADAM...Sevgi ve saygılar, bizden... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, KARADAM, snow41, Snowsedat, snowsnow2021

resim

Mgm simdilik persembeye kky vermis diger gunlere yagmur
isin ilginci persembe gunu istanbula kky verirken ege ve akdenize bile nerdeyse kar vermis karadeniz kiyilarina yagmur vermis bunda bir terslik yokmu
  Beğenenler:
  • angelusoO, Burak1980, snowsnow2021

@snow41 Daha süre uzun, sanırım full kar yağışı olacaktır. İstanbul
  Beğenenler:
  • snowsnow2021

(Son Düzenleme: 01-22-2021, 02:12 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar boşverin onu bunu, siz rahat olun, yakında herşey değişir ve güzelleşir ve burası bayram yeri olur.. thumbsup  Diyagram ne diyor ona bakın.. thumbsup bakın 27-28 ine 850 hpada -8, -10 lar varken ve 500 hpada - 35 ler varken ve birde kuvvetli karayel eklendiğinde sistem cılız diyenler cam kenarında dışarıyı ve görsel güzellikleri seyrederler.. thumbsup Ne diyorduk? O SENE, BU SENE... Big Grin Smile thumbsup
resim

(01-22-2021, 01:56 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snow41 Daha süre uzun, sanırım full kar yağışı olacaktır. İstanbul

Gecen seferde 2 gun kalana kadar yagmur yada kky veriyordu 2 gun kala kar ve yogun kara cevirmisti haftaya saliya kar yapacaktir

https://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=856

Aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz? Anketimize hâlâ katılmadıysanız, buyurun.
  Beğenenler:
  • karakış

(01-22-2021, 03:08 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-22-2021, 01:56 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snow41  Daha süre uzun, sanırım full kar yağışı olacaktır. İstanbul

Gecen seferde 2 gun kalana kadar yagmur yada kky veriyordu 2 gun kala kar ve yogun kara cevirmisti haftaya saliya kar yapacaktir

Bu sefer biraz daha fazla KAR yağışı alma ihtimalimiz varmı bizim bölge için?

Insallah eger ilk sistemde alamazsak subat basi sisteminde kar almayan yer kalmayacak gibi bayagi guclu bir sistem ama 27 - 28 ocaktada Emin beyin dedigi gibi surprizde olabilir
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, Snowsedat

Pazar akşamı tahminci arkadaşlarımız acaba detaylı bir analiz çıkartı mı? Sisteme yaklaşık 5 ila 7 gün kalmış olacak ve sapma payları da düşmüş olacak. Şimdiden hepsine teşekkür ederim.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Konuyu Okuyanlar:
fenerli, 69 Ziyaretçi