| |
Yıllardır @snowserkan abimizi takip ederim ama üye olmamıştım ta ki bugüne kadar son zamanlarda @KardanadamEmin abimizin hem tahminleri akabinde paylaştığı duygusuyla dedim artık üye olma vakti gelmiş. @KardanadamEmin abi sahleplerimizi aldık sistem gelişini bekliyoruz. Sevgiler, saygılar..
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, Burak1980, Captmehmet,
(01-22-2021, 11:43 AM)KARADAM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır @snowserkan abimizi takip ederim ama üye olmamıştım ta ki bugüne kadar son zamanlarda @KardanadamEmin abimizin hem tahminleri akabinde paylaştığı duygusuyla dedim artık üye olma vakti gelmiş. @KardanadamEmin abi sahleplerimizi aldık sistem gelişini bekliyoruz. Sevgiler, saygılar.. Tşkler, KARADAM...Sevgi ve saygılar, bizden...
Arkadaşlar boşverin onu bunu, siz rahat olun, yakında herşey değişir ve güzelleşir ve burası bayram yeri olur..
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, AZOR, Burak1980, Captmehmet, KARADAM, kral, scream, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
https://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=856
Aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz? Anketimize hâlâ katılmadıysanız, buyurun.
(01-22-2021, 03:08 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-22-2021, 01:56 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snow41 Daha süre uzun, sanırım full kar yağışı olacaktır. İstanbul Bu sefer biraz daha fazla KAR yağışı alma ihtimalimiz varmı bizim bölge için?
Insallah eger ilk sistemde alamazsak subat basi sisteminde kar almayan yer kalmayacak gibi bayagi guclu bir sistem ama 27 - 28 ocaktada Emin beyin dedigi gibi surprizde olabilir
Pazar akşamı tahminci arkadaşlarımız acaba detaylı bir analiz çıkartı mı? Sisteme yaklaşık 5 ila 7 gün kalmış olacak ve sapma payları da düşmüş olacak. Şimdiden hepsine teşekkür ederim.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, 69 Ziyaretçi |