| |
Konumum da şuan bütün bulutlar dağıldı havada 1 tane bile bulut yok güneş açtı bu sefer de camın önünde oturdum karların erimesini izliyorum
(01-19-2021, 03:51 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam sistem bitti diyorum. Radara bakıyorum hala kütle var. Seviye açıları hala aynı mı Serkan Üstadım? @snowserkan Radar hareketlenmesi karada kuvvetlenen kütleler ve rüzgar da karayel yönlü gibi yanılmıyorsam. Son bir sürpriz yapamaz mı? Saygılar sevgiler Saat 19.00 - 21.00 arasında aşağıda gösterdiğim dar bir alanda kar yağışı olacaktır. ![]() (01-19-2021, 04:11 PM)Memoli86 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi ceviz büyüklüğünde hacmi geniş kar yağışı için havanın hangi koşullarda olması lazım... Kar içerisindeki nem oranının yüksek olması gerekiyor ki kristaller birbirine yapışabilsin. Sıcaklığın 0 derece üzerinde olması gerekiyor.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Emre10,
(01-19-2021, 04:43 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sefer gebzeliler şansız kaldı sahiller yağış almaz denir ama tam tersine 150 170 rakım da değişiklik olan Gebze 4 5 cm yi geçemedi bu gün bile Kadıköy üzerinden gelen kütle Pendik üzerinde eridi Sarıyer şile Sultanbeyli kandıra koparken biz anca radarda izlemekle yetindik neyse hayırlısı olsun belki başka kışa Başka sisteme diyecekdin herhalde.. henüz daha kışın ortasındayız, kış bu sistemle bitmiş gibi bahsetmişsinde..
Beğenenler:
• adakar, berkaybkts, Burak1980, byarslan,
Bu sistem için Emin beyi ayrıca tebrik etmek istiyorum.
Ne yalan söyleyeyim "yağış Çarşamba hatta Perşembe'ye kadar devam edebilir" dediğinde iyimserliğine bağlamış pek ikna olmamıştım. Ama zaman zaman görsel de olsa kar yağışlarını hala görüyoruz. Sinerjisiyle sistemi getirdi şimdi de gitmesine izin vermiyor. Sistem senden ne çekti be Emin kardeş ![]() İyi ki varsın.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, snowserkan, snowsnow2021
(01-19-2021, 04:45 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-19-2021, 03:51 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam sistem bitti diyorum. Radara bakıyorum hala kütle var. Seviye açıları hala aynı mı Serkan Üstadım? @snowserkan Radar hareketlenmesi karada kuvvetlenen kütleler ve rüzgar da karayel yönlü gibi yanılmıyorsam. Son bir sürpriz yapamaz mı? Saygılar sevgiler Serkan bey bu kez kar yagisini 19.00 - 21.00 arasi gebzeye vermissiniz bu super iste beklemedeyiz
(01-19-2021, 04:47 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-19-2021, 04:43 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sefer gebzeliler şansız kaldı sahiller yağış almaz denir ama tam tersine 150 170 rakım da değişiklik olan Gebze 4 5 cm yi geçemedi bu gün bile Kadıköy üzerinden gelen kütle Pendik üzerinde eridi Sarıyer şile Sultanbeyli kandıra koparken biz anca radarda izlemekle yetindik neyse hayırlısı olsun belki başka kışa Abi inşallah öyle olsun en kötü geldi o an aklıma inşallah bol karlı en az 30 cm li bir güne uyanırız tüm anadolu yakası sahil kısmı Maltepe de Gebze de en çok yağışı alır
(01-19-2021, 04:49 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem için Emin beyi ayrıca tebrik etmek istiyorum.ayn şu anda hala yoğun kar yağan yerler var. bu arada senin oturduğun yerde kar yağıyormu merak ettim? benim oturduğum yer oralara baya yakın.
(01-19-2021, 04:49 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem için Emin beyi ayrıca tebrik etmek istiyorum. Engincim, değerli KARdeşim, ben bu yola taş koyalı yıllar oldu, bir sistemi gördümmü, eğer o sisteme kanım ısınmışsa asla peşini bırakmam.. Bu arada sende iyiki varsın, güzel sözlerin ve değerli görüşlerin için çok tşkler...Sevgiler, saygılar..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet,
İstanbul ve Bursa radarının farklı gösterme sebebi nedir ? Bursa radar i daha mı teknolojik ?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 27 Ziyaretçi |