Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Anket başa baş gidiyor. Oy vermeyenler için link:

https://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=856

Şubat ayına girmemiz lazım

Sistemin tarihi şu an için 2-3 Şubat görünüyor.

Tam sistem bitti diyorum. Radara bakıyorum hala kütle var. Seviye açıları hala aynı mı Serkan Üstadım? @snowserkan  Radar hareketlenmesi karada kuvvetlenen kütleler ve rüzgar da karayel yönlü gibi yanılmıyorsam. Son bir sürpriz yapamaz mı? Saygılar sevgilerSmile
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat, snowserkan

Ümraniye'de kar yağışı başladı.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, snowserkan

resim
Şile dek şov devam ediyor süper yağıyor

Tuzlada kar yağışı başladı görsel şölen devam ediyor
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat, snowserkan

Tuzlaya geldiyse gebzeyede gelir ozaman bekliyoruz
  Beğenenler:
  • Burak1980, Haloquest, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

Serkan abi ceviz büyüklüğünde hacmi geniş kar yağışı için havanın hangi koşullarda olması lazım...
  Beğenenler:
  • Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-19-2021, 04:38 PM, Düzenleyen: snowsnow2021.)

merhaba. az önce ay sonunda gelecek sistemle alakalı bazı araştırmalar yaptım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben şöyle bir sonuca vardım, 27-28 ocak tarihinde kar olasılığı mevcut. ama sıcaklık değerleri biraz yüksek (mgm hava raporlarında sıcaklııklar yükselişte) bu nedenle yağışların yağmur veya kky olabilme olasılığı mevcut. (daha hiçbirşey net değil) ama eğer sıcaklık durumu iyi olursa yağabilir sanki.daha hiçbirşey net değil bunun için hafta başını bekleyin ozaman herşey netlik kazanır. zaten herşey belli olunca tahminler az çok gelir. bu sitedekilerdende tahminlerini bekliyorum Smile
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

Bu sefer gebzeliler şansız kaldı sahiller yağış almaz denir ama tam tersine 150 170 rakım da değişiklik olan Gebze 4 5 cm yi geçemedi bu gün bile Kadıköy üzerinden gelen kütle Pendik üzerinde eridi Sarıyer şile Sultanbeyli kandıra koparken biz anca radarda izlemekle yetindik neyse hayırlısı olsun belki başka kışa   Sad
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
bulcelik, 28 Ziyaretçi