Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

KardanadamEmin abi bol karlı günler.Maltepe de sabah yağan kardan az da olsa örtü aldık bugün ve yarın aralıklarla yağan kardan 3 5 santimlik örtü alma ihtimalimiz var mı ? DEK vurur mu?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(01-18-2021, 12:06 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-18-2021, 11:51 AM)Mturi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba;
Ailem Rize’de nereye yazacağımı bilemedim Rize Pazar’a ne zaman kar yağar size zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim =)

Merhaba,

Kıyıda olduğu için sınırda kalıyor. Ancak "Bu akşam'dan itibaren Salı akşam saatlerine kadar  " Pazar'a da kar yağacak ihtimal artıyor.

Çok teşekkür ederim Serkan bey zahmet verdim size.İnşallah yağar zira haset ediyorlar =)

(01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar,

@snowserkan üstadım dekler izmit merkeze ulaşabilir mi? Sokulurken zayıflıyolrar gibi gözüküyor. 

Saygılar, sevgiler

ben izmit köseköyden bi resim attım..şu an günlük güneşlik..Dekler bizim bölgelere ulaşmaz ve bze b hayrı dokunmaz ama bak sana çok güzel bir tavsiyede bulunayım ;

Bu akşam için güzel bir kayak partisi yap arkadaşlarınla..gözünüze yürüyerek gidebileceğiniz en yakın rampayı kestirin.Çünkü bu akşam arabayla bir yerden başka bir yere gitmek çok riskli olacaktır.

Uzun bir branda ile çoklu kayabilirsiniz Smile sonra kameralarınızı açıp instagram storiye " ZABAAA GADAR BURDAYIK " deyip başka arkadaşlarınıda feci gaza getirebilirsin.
  Beğenenler:
  • nosnownoparty

(01-18-2021, 12:06 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-18-2021, 11:51 AM)Mturi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba;
Ailem Rize’de nereye yazacağımı bilemedim Rize Pazar’a ne zaman kar yağar size zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim =)

Merhaba,

Kıyıda olduğu için sınırda kalıyor. Ancak "Bu akşam'dan itibaren Salı akşam saatlerine kadar  " Pazar'a da kar yağacak ihtimal artıyor.

Rize'den bahsediyormuşsun serkan abi Smile  İstanbul diye sevinmiştim bir an bende Smile

(01-18-2021, 12:17 PM)berkaybkts Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KardanadamEmin abi bol karlı günler.Maltepe de sabah yağan kardan az da olsa örtü aldık bugün ve yarın aralıklarla yağan kardan 3 5 santimlik örtü alma ihtimalimiz var mı ? DEK vurur mu?

Evet böyle bir ihtimal olası.... thumbsup
  Beğenenler:
  • berkaybkts

(01-18-2021, 12:16 PM)Argento1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar,

@snowserkan üstadım dekler izmit merkeze ulaşabilir mi? Sokulurken zayıflıyolrar gibi gözüküyor. 

Saygılar, sevgiler

Sanırım benzer soruyu bende soracaktım azor kardanadamemın ve serkan beye sakarya izmit hattı bu dek bantlarından nasıplenebılecek mı dıye.

Yarın akşama değin, farklı zamanlarda böyle bir ihtimal, mevcut...
  Beğenenler:
  • Burak1980, mehmet karsever, nosnownoparty

(Son Düzenleme: 01-18-2021, 12:25 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Saygılar, sevgiler

Merhaba,

DEK İhtimali İzmit için yok denecek kadar az.
Daha doğuya ulaşamamasının nedeni rüzgarın kuvveti ve seviyeler arasındaki açı farkı.
Sığ katmanda oluşuyorlar ve karada güç kaybediyorlar.

Basaksehir boğazköy de kar baslamis  thumbsup
Anlik izlemel isteyenler icin
http://ns98.mobese.istanbul/
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Snowsedat, snowsnow2021

Ümraniyede kar yağışı durmuş durumda.

avrupa yakasinda oturan ve oturduğunuz ilçede kar yağan varmı ??? yoksa sistem bittimi?

Konuyu Okuyanlar:
32 Ziyaretçi