| |
KardanadamEmin abi bol karlı günler.Maltepe de sabah yağan kardan az da olsa örtü aldık bugün ve yarın aralıklarla yağan kardan 3 5 santimlik örtü alma ihtimalimiz var mı ? DEK vurur mu?
(01-18-2021, 12:06 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-18-2021, 11:51 AM)Mturi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba; Çok teşekkür ederim Serkan bey zahmet verdim size.İnşallah yağar zira haset ediyorlar =)
(01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar, ben izmit köseköyden bi resim attım..şu an günlük güneşlik..Dekler bizim bölgelere ulaşmaz ve bze b hayrı dokunmaz ama bak sana çok güzel bir tavsiyede bulunayım ; Bu akşam için güzel bir kayak partisi yap arkadaşlarınla..gözünüze yürüyerek gidebileceğiniz en yakın rampayı kestirin.Çünkü bu akşam arabayla bir yerden başka bir yere gitmek çok riskli olacaktır. Uzun bir branda ile çoklu kayabilirsiniz sonra kameralarınızı açıp instagram storiye " ZABAAA GADAR BURDAYIK " deyip başka arkadaşlarınıda feci gaza getirebilirsin.
(01-18-2021, 12:06 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-18-2021, 11:51 AM)Mturi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba; Rize'den bahsediyormuşsun serkan abi İstanbul diye sevinmiştim bir an bende
(01-18-2021, 12:16 PM)Argento1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar, Yarın akşama değin, farklı zamanlarda böyle bir ihtimal, mevcut...
(01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar, Merhaba, DEK İhtimali İzmit için yok denecek kadar az. Daha doğuya ulaşamamasının nedeni rüzgarın kuvveti ve seviyeler arasındaki açı farkı. Sığ katmanda oluşuyorlar ve karada güç kaybediyorlar.
Basaksehir boğazköy de kar baslamis
Anlik izlemel isteyenler icin http://ns98.mobese.istanbul/
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️
avrupa yakasinda oturan ve oturduğunuz ilçede kar yağan varmı ??? yoksa sistem bittimi?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 32 Ziyaretçi |

sonra kameralarınızı açıp instagram storiye " ZABAAA GADAR BURDAYIK " deyip başka arkadaşlarınıda feci gaza getirebilirsin.