Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 03:00 AM, Düzenleyen: Karsev41.)

Radar görüntüsü yeşilin tam içindeyiz ama cılız bir yağış var radar anlık görüntü mu

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Winter is coming

Böyle bir şehir yok gerçekten yahu. Alt tarafı kar yağacak papatya falı gibi yağayım mı yağmayayım mı diye naz yapıyor. Yağ işte mübarek her yere de şu evlere kapandığımız günlerde bir nebze mutlu olalım. 3 arkadaş evde saatlerdir gözlerimiz dışarıda yağsın da dışarıya kartopuna çıkalım diye bekliyoruz yine kursağımızda kaldı. ? Az yükselti ve deniz etkisi başa bela arkadaş. Kar filan yağamıyor. Kar delisi isen karasal ve rakımlı yerde yaşayacaksın bunu 2017'den sonra acı bir şekilde öğrendik maalesef?
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, SinemSahin

Tarçın ve leblebiyi ekledim bozaya miss gibi şömine ateşinde manzaram bu?☺️
resim
  Beğenenler:
  • adakar, SinemSahin, Snowsedat

resim

Yağış yok... Soğuma yok... Rüzgar yok...

Yağanda eriyor...

Benim nöbetim burda biter :'(

Herkese iyi geceler. Sabah bir hışım kalkip bakicam ama zannediyorum göreceğim tablo yine islak asfalt olucak...
resim
  Beğenenler:
  • Cumhur41, Eray, Hunter, karakış, Kartat, snow41, SNOWSALİH, Snowsedat

(01-17-2021, 03:02 AM)Haloquest Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarçın ve leblebiyi ekledim bozaya miss gibi şömine ateşinde manzaram bu?☺️
resim

küçükçekmece mi burası

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 03:14 AM, Düzenleyen: hasanshn.)

(01-17-2021, 03:01 AM)Eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir şehir yok gerçekten yahu. Alt tarafı kar yağacak papatya falı gibi yağayım mı yağmayayım mı diye naz yapıyor. Yağ işte mübarek her yere de şu evlere kapandığımız günlerde bir nebze mutlu olalım. 3 arkadaş evde saatlerdir gözlerimiz dışarıda yağsın da dışarıya kartopuna çıkalım diye bekliyoruz yine kursağımızda kaldı. ? Az yükselti ve deniz etkisi başa bela arkadaş. Kar filan yağamıyor. Kar delisi isen karasal ve rakımlı yerde yaşayacaksın bunu 2017'den sonra acı bir şekilde öğrendik maalesef?

Aynen öyle bir kar yağacak 20 tane olasığılın olmasını bekliyoruz. 2 saat önce kar tipi olan yerde şimdi yağmur yağıyor olaya bak

İlginç olan sistem öyle güzel böyle güzel derken geldiğimiz noktaya bak yağmur yağıyor

@scream yok hocam ailemin yanına geldim İzmit-Başiskele☺️

Nöbet burada biter. Yağış zaten çok azdı, şu an tamamen durdu. Bi dahaki sefere diyelim. Ama bi dahaki sefere umutları yükseltmeden olursa sürpriz olur diyerek bekleyeceğim. Olmuyor yada olmayacak olanı bekliyoruz. Herkese iyigeceler, bol karlı günler.

Kağıthane Kar yağışı resmen durdu. Havada 1-2 cılız tanecik uçuşuyor. İlk başladığında güzel başlamıştı, aha dedim böyle giderse yarın sabaha kadar sokaklar bembeyaz olur. Yok, olmadı. Arabaların üzeri beyazladı. Şimdi onlar da erimeye başlıyor. Bu saate kadar 5 dakikaya bir dışarı çıkıyorum hızlandı mı diye. Tam tersi durdu yağış. Kursağımızda kaldı.. Neden böyle yaptın ki be gönlümün efendisi..

olmadi bu seferde malesef nobet biter

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Kerimoglu, REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, Snowsedat, 47 Ziyaretçi