Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gebzede sicaklik - 0.5
dewpoint - 1.2
ruzgar yildizdan

(01-16-2021, 11:12 PM)Gejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kadıköy Feneryolu inatçı sağnak yağmura devam , bende inatla ve inançla kar yağışını beklemeye devam kiskis gülmek bu gece bu iş çözülecek

Bahçelievler'de hafiften sulu kar başladı sanki kara döncek gibi inş ordada kar yağar
  Beğenenler:
  • Gejder

Karadenizden gebzeye kutleler akiyor akiyor bu gece show zamani artik erimede yok dusen her kar tanesi kalici bu sekilde bile yagsa sabaha disarda farkli bir tablo olacak dahada yogunlasacagini dusunursek

Arkadaşlar rahat olun, bu gece bütün KAR dan yağmura dönmüs heryer yeniden 850 ve 500 hpa soğumanın tekrar artmasiyla, yüksek seviyelerdeki kuzeyli asıl beklediğim akımlarin yerlesmsiyle ULL merkezi Marmara' nın üstüne yerlesecek ve siklon eşliğinde hem kuvvetli karayele dönüşüm gerceklesecek, hemde çoğu yerde yeniden KAR a dönecek ve gerçek beklediğimiz etkili yağışlar olacak ve hatta şuandan itibaren bir çok merkezde yağışlar yeniden KAR a dönmeye başlamıştır bile.. thumbsup Bu sistemin karakteri ilk takibine başladığımdan beridir birçok faktörü içinde barındıriyordu, tıpkı 6 Ocak 2017 deki özellikleri taşıyordu..Buyüzden Bünyamin bile son iki güne kadar yanılırım şüphesiyle birtürlü bizler gibi açıkca söyleyemedi diye düşünüyorum..Yine 6 Ocak 2017 yi yaşarsak hiç şaşırmayın çünkü ben şaşırmayacağım..Bugece yağmura dönmüş yerlerden yeniden KAR ve GOLLL haberleri geldiğinde ve sistemden umudunu kesmiş olanlar sabah heryerin bembeyaz olduğunu gördüklerinde beni ve bu söylediklerimi hatırlasınlar yeterli... thumbsup

1Kardanadam  (Son Düzenleme: 01-16-2021, 11:50 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeyim ve saat 18.30'dan beri şükürler olsun saf kar yağıyor. Baya bir kar birikti. Beklediğimize  değdi. Darısı herkesin başına Smile)
ThunderSnow yazdı (01-16-2021, 11:50 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin Lütfen.
  Beğenenler:
  • AZOR, Haloquest

(Son Düzenleme: 01-16-2021, 11:50 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Öncelikle herkse selam,
Eski formadan bu yana sizleri takipteyim.Ve yapmış olduğunuz tahminleri gün ve gün an ve an takip ediyorum.Gerçekleştiriyor olduğunuz özveri takdire şayan.

Şimdi gelelim kendi kişisel yorumumuma Smile

Not: inş benim tahminim gibi olmaz ?

Kozyatağı-suadiye kky resmen efso yağyor ?

Her zamanki belli bölgeler yağışı alıyor. Kısacası bu sistemde yakın zamanda yaşamış olduğumuz sistemlerden farkı yok. Gönül isterde her yerde güzel manzarlar olsun ama sanırım bu sistem bole gider.
ThunderSnow yazdı (01-16-2021, 11:50 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin Lütfen.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, ThunderSnow, Xooner

resim

(01-16-2021, 11:46 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar rahat olun, bu gece bütün KAR dan yağmura dönmüs heryer yeniden 850 ve 500 hpa soğumanın tekrar artmasiyla, yüksek seviyelerdeki kuzeyli asıl beklediğim akımlarin yerlesmsiyle ULL merkezi Marmara' nın üstüne yerlesecek ve siklon eşliğinde hem kuvvetli karayele dönüşüm gerceklesecek, hemde çoğu yerde yeniden KAR a dönecek ve gerçek beklediğimiz etkili yağışlar olacak ve hatta şuandan itibaren bir çok merkezde yağışlar yeniden KAR a dönmeye başlamıştır bile.. thumbsup Bu sistemin karakteri ilk takibine başladığımdan beridir birçok faktörü içinde barındıriyordu, tıpkı 6 Ocak 2017 deki özellikleri taşıyordu..Buyüzden Bünyamin bile son iki güne kadar yanılırım şüphesiyle birtürlü bizler gibi açıkca söyleyemedi diye düşünüyorum..Yine 6 Ocak 2017 yi yaşarsak hiç şaşırmayın çünkü ben şaşırmayacağım..Bugece yağmura dönmüş yerlerden yeniden KAR ve GOLLL haberleri geldiğinde ve sistemden umudunu kesmiş olanlar sabah heryerin bembeyaz olduğunu gördüklerinde beni ve bu söylediklerimi hatırlasınlar yeterli... thumbsup

Emin bey zaten su bile karadeniz resmen anadolu yakasi ve gebzeye akitiyor kutleleri gebzede muhtesem erimeyen saf kar yagisi var
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, SinemSahin

Aynı düşüncedeyim emin abim kralsın yağış anlamında güzel görüntüler görecegiz sabah beyaz güzellikle uyanmamız büyük ihtimal.

(01-16-2021, 11:30 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: OKUYUN...ALLAH AŞKINA OKUYUN ..EMEK VERİP HİÇ BİR MECBURİYETİ OLMADAN SİZE ANALİZ YETİŞTİREN İNSANLARIN YAZDIKLARINI OKUYUN 1O DAKİKADA BİR NOLDU NOLACAK DİYE SORMAYIN.MAHALLE MAHALLE NE ZAMAN DİYE SORMAYIN.ADAMLAR 50 KERE YAZDI SİSTEM DAHA YENİ GİRİYOR DİYE,RÜZGAR DAHA KUZEYE YENİ DÖNÜYOR DİYE,SABREDİN DİYE..BİRAZCIK SAYGINIZ VARSA ŞU İNSANLARA KURU SIKI YAĞACAK YAĞMAYACAK DİYE ATARAK,SADECE YAZMAK İÇİN YAZARAK SAYFALARI DOLDURMAYIN.

Ayn forum sürekli aynı sorularla dolu ama bazı insanlar meraktanda yapıyor farklı kişilerin görüşlerinide almak istiyor ama yinede SİSTEM DAHA YENİ GİRİŞ YAPTI VE GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNDE RÜZGAR SICAKLIK DEĞERLERİNİ DEĞİŞTİRECEK VE BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLAYACAĞINI UMUYORUM. burdanda açıklamayı yapmış olayım

Su an anadolu yakasi be gebzede cok guzel yagis var
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
64 Ziyaretçi