Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Kadıköy Feneryolu inatçı sağnak yağmura devam , bende inatla ve inançla kar yağışını beklemeye devam kiskis gülmek bu gece bu iş çözülecek
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, idieforyou41

Birbirinden değerli kıymetli üstadlarım;

Sn. Snowserkan
Sn. Tarantula 
Sn. Kardanadamemin 
Sn. Azor

Elindeki sizlerden daha çok imkanı olan Meteoroloji ye bile taş çıkartıyorsunuz. Tahminlerinizden dolayı sizleri bütün forum önünde ayakta alkışlıyorum. Emeğinize yüreğinize sağlık.

(01-16-2021, 11:09 PM)Rainy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sasiriyorum. Benim bolgemde hic yagmura donmedi. Ufak tefek metreler bile yagisa tesir ediyor demekki. Umraniye tepeustu ihlamurkuyu dudullu tarafi 130-190 metre arasinda hep kar yagdi ve yagiyor. Yollar felan hep kar su an da devam ediyor tipiye yakin sicaklikta artis ta olsa. Hic yagmura cevirmedi. Lapa lapa yagiyor. Bazi noktalarda dunden erimeyen karlar da vardi. Uzerine yagdi hatta

Benimde kuzenim orda oturuyor orası baya iyiymiş kıskandım valla Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın

Maltepe’de yarına kadar yağmur gösteriyor iphone

Arkadaşlar hep severim böyle sistemleri çünkü süprizlerle doludur. Dek yağışları olacak inşAllah olmazsa yıldızada dönse kar pek avrupa yakası almaz  anadoluda belirli yerler haricinde hüsran olur umudumuz havanın soğumasıyla rüzkarın deniz etkisiyle devasa kütlelerle üzerimize gelmesini temenni diliyorum.Ben bu dek olayının bir anısını anlatayım sizlere geçmiş zamandan hava tahmini hava sıcaklığı kar değerlerinde olacak lakin kar yağışı olmayacak söylemişti hava durumu tahminde bende moraller bozuk okula gidecektim ertesi gün o gün sabahında isteksiz okula gittim herkes kar yağışı beklemekte  sınıfın perdesini açmışız öğretmen ders anlatırken gözlerimiz camlardaydı kar yağsada eve gitsek diye derken ani bir fırtına çıktı kar başladı inanırmısınız bilmiyorum on onbeş dakika gibi bir zamanda 15 cm yakın kar birikintisi oldu. Her yerde ıett otobüsü yolda kalmıştı. Kısa bir zamanda okuldan bizleri evlerine gönderdiler çığlık atarak sevinçten bağırarak koşarak arkadaşlarla birbirimize kar topu fırlatarak evlerimize gitmiştik.Sonra gel geç zaman az bilgim olunca hava ile tahmin sayfalarından öğrendim dek yağışı vurduğu yeri pert eder ve bunu meteoroloji hesap edememekte arkadaşlar. Burada KARDANADAMEMİN,SNOWSERKAN,ve TARANTULA gibi vs. hava tahminci üstadlar var onların sayesinde ayrıntılı bilgi alıyoruz sağolsunlar bizlerin sabırsız bekleyiş sorularına usanmadan cevap vermekte gerek admin ve üsdatlar sağol'un.Bizler sabırlı olarak bekleyelim mevlam neylerse güzel eyler nede olsa niyetimiz belli saf temiz kar tanesiSmile

Esenler de sulu kar şiddet li yıldız karayelle sıcak lık düşüşü ile kar a döndü şow başlıyor sabah a kadar uyku yok çay kahve kar nöbet ine devam Serkan bey ilerleyen saatlerde rüzgar IN kuvvet i nasıl olacak en sevdiğim şey rüzgar IN yerdeki ve çatılardaki saf karı savur ması hayırlı geceler bol kar nöbet leri herkes e

Bahçelievler de kısa bir kar yağışı gördük, fakat ardından yağmura çevirdi ve uzun süredir de bu şekil de devam ediyor.. Vermeyince Mabut Neylesin Mahmut Shy
  Beğenenler:
  • SinemSahin

resim

resim

resim

Çamlıca süper gelin kayalım kartopu savaşı yapalım  ates

Enka’da sıcaklık ve dewpoint’te düşüş yönünde hareket başladı gibi...

Kağıthane Seyrantepe Metro taraflarında akşamki lapa lapa yağış KKY dönmüştü, şimdi tekrar baktım lapa lapa kar yağıyor tekrar Smile

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Əspəranza34, mehmet karsever, Poyrazkarayel, 55 Ziyaretçi