| |
Selamlar herkese ..... Rüzgarın salı ve Çarşamba günü lodos a donecegi zamanla batı lodos ,lodos ağırlıklı esecegi sonra sertlesecegi gözükmekte ....Ancak lodos a döneceği ve batı lodos gibi esecegi sıralarda ısı nerdeyse -3 -5 derece lerde gozukmekte. .....Bu durumda lodos la kar yagmaz mi? Biraz bulutluluk olursa bence çok iyi yağış alabiliriz .
Ümraniye Ataşehir tarafı hava gayet güzel açık gibi 2004 u anımsattı bana bu hava
(01-16-2021, 02:13 PM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-16-2021, 02:10 PM)bokers36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beylikdüzünde kar başladı.. Beylikdüzü ilçesinde rakım değerleri çok değişik, TÜYAP en yüksek yer... sınırda olan ısıda Beykent te yağar, adakent te yağmaz ama ilerleyen saatlerde her yer felç olur.
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Haloquest, mehmet karsever, SinemSahin, snowerhan, Snowsedat
Bakırköy bölgesi için örtü yapma şansı meteorolojinin hava tahmini airgram için imkansız görünüyor; istanbul'un dağlarına yağayacağı ve tutacağı ( kayışdağı aydos çamlıca kulesi vs ) kesin ama en azından benim şuan bulunduğum florya'da veriler ışığında pek umudum yok bu 3 gün için her hangi bir örtü adına.
Beklentim; 16 Ocak 23:59'a kadar çoğunlukla! yağmur bazen zaman zaman karla karışık yağmur. 17 Ocak 00:00 15:00'a kadar aralıklarla kar ancak yere yapışmayacak eriyecek görsel olacağını tatmin etmeyeceğini düşünüyorum, sonrası yağışsız don. 18 Ocak Bütün gün yağışsız buz gibi hava don hadisesi olur. Sonuç Florya / Bakırköy için örtü beklemiyorum olursa 1-2 saatlik 1 milimetrelik anlık olur. Kaynak:
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 53 Ziyaretçi |