Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gaziosmanpaşa da hafif bir şekilde kky başladı.
  Beğenenler:
  • SinemSahin

resim

ücretsiz link kısaltma
  Beğenenler:
  • adakar

Selamlar herkese ..... Rüzgarın salı ve Çarşamba günü lodos a donecegi zamanla batı lodos ,lodos ağırlıklı esecegi sonra sertlesecegi gözükmekte ....Ancak lodos a döneceği ve batı lodos gibi esecegi sıralarda ısı nerdeyse -3 -5 derece lerde gozukmekte. .....Bu durumda lodos la kar yagmaz mi? Biraz bulutluluk olursa bence çok iyi yağış alabiliriz .
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Beylikdüzünde kar başladı..
  Beğenenler:
  • Captmehmet, SinemSahin, Snowsedat

(01-16-2021, 02:10 PM)bokers36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beylikdüzünde kar başladı..

kky seşklinde daha çok migros tarafındayım
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Ümraniye Ataşehir tarafı hava gayet güzel açık gibi 2004 u anımsattı bana bu hava
  Beğenenler:
  • furkankaya1903

(01-16-2021, 02:13 PM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 02:10 PM)bokers36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beylikdüzünde kar başladı..

kky seşklinde daha çok migros tarafındayım

Beylikdüzü ilçesinde rakım değerleri çok değişik, TÜYAP en yüksek yer... sınırda olan ısıda Beykent te yağar, adakent te yağmaz ama ilerleyen saatlerde her yer felç olur.
  Beğenenler:
  • Captmehmet

(Son Düzenleme: 01-16-2021, 02:25 PM, Düzenleyen: ziyabey.)

resim

pendiğin 390 rakımlı köyünde kar yağışı etkili olmaya devam başladı yol örtüyle kaplandı

(01-16-2021, 02:24 PM)ziyabey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

pendiğin 390 rakımlı köyünde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor yol örtüyle kaplandı 

(Son Düzenleme: 01-16-2021, 02:38 PM, Düzenleyen: myrex.)

Bakırköy bölgesi için örtü yapma şansı meteorolojinin hava tahmini airgram için imkansız görünüyor; istanbul'un dağlarına yağayacağı ve tutacağı ( kayışdağı aydos çamlıca kulesi vs ) kesin ama en azından benim şuan bulunduğum florya'da veriler ışığında pek umudum yok bu 3 gün için her hangi bir örtü adına.

Beklentim;

16 Ocak 23:59'a kadar çoğunlukla! yağmur bazen zaman zaman karla karışık yağmur.
17 Ocak 00:00 15:00'a kadar aralıklarla kar ancak yere yapışmayacak eriyecek görsel olacağını tatmin etmeyeceğini düşünüyorum, sonrası yağışsız don.
18 Ocak Bütün gün yağışsız buz gibi hava don hadisesi olur.

Sonuç Florya / Bakırköy için örtü beklemiyorum olursa 1-2 saatlik 1 milimetrelik anlık olur.

Kaynak:

resim
  Beğenenler:
  • adakar, zerensefa

Hangi köy oraya gidelim kar görmeye
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
53 Ziyaretçi