Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-16-2021, 01:24 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:23 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:21 AM)Karrrrr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yapası tahmini kac cm örtü alacak ıyi geceler

Gönül ister 5 metre.  Big Grin Bu sorunun cevabını kimse bilmiyor dostum izleyip göreceğiz, En avrupada kalan birisi olarak söylüyorum bunu. Big Grin

geçenlerde muhabbeti geçti sizin arka bahçe için benim tahminim değil ama temennim oldu 100 cm diye Big Grin

Karayollarından yardım isteriz artık evden çıkabilmek için Big Grin  Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan, Olyosmanli, Snowsedat, Xooner

Heyecanla bekliyoruz sistemde son durum nedir acaba ?

Şu anda bir sıkıntı yok. Yarın sabahki güncellemeler ile tablo iyice netleşir. Az veya çok örtü oluşacak ve 4 sene sonra açılışı yapacağız inşallah.
Kar Mutluluktur 

Öğrenciler e son ders pazar herkes 10 da dışarı çıksın bol bol kar topu oynasın dedim mahcup olmam inşallah kucukcekmece
  Beğenenler:
  • suleymando

(01-16-2021, 01:26 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:24 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:23 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gönül ister 5 metre.  Big Grin Bu sorunun cevabını kimse bilmiyor dostum izleyip göreceğiz, En avrupada kalan birisi olarak söylüyorum bunu. Big Grin

geçenlerde muhabbeti geçti sizin arka bahçe için benim tahminim değil ama temennim oldu 100 cm diye Big Grin

Karayollarına gerek yok siz oraya bizim gibi 3 5 kar sever koyun 5 dakikaya orda kar mar kalmaz  Big Grin
  Beğenenler:
  • Hasan, Snowsedat, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 01-16-2021, 01:47 AM, Düzenleyen: zerensefa.)

(01-16-2021, 01:38 AM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:26 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:24 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geçenlerde muhabbeti geçti sizin arka bahçe için benim tahminim değil ama temennim oldu 100 cm diye Big Grin

Karayollarına gerek yok siz oraya bizim gibi 3 5 kar sever koyun 5 dakikaya orda kar mar kalmaz  Big Grin

Bahçedeki karları kimseyle paylaşmam baştan söyleyim hepsi benim Big Grin

Bundan sonra küfür eden üyelerin mahallerinden arabayla geçip yeni yağan karları bozucam Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Snowsedat

(01-16-2021, 01:41 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:38 AM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:26 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karayollarından yardım isteriz artık evden çıkabilmek için Big Grin  Big Grin

Bahçedeki karları kimseyle paylaşmam baştan söyleyim hepsi benim Big Grin

Bundan sonra küfür eden üyelerin mahallerinden arabayla geçip yeni yağan karları bozucam Big Grin

mutlu neşeli
Güzel fikir bende size yardımcı olurum arabaların üstündekilerini çuvallara koyarım buzluğa atarız gelecek sene kış kurak geçerse onlarla oynarız  Rolleyes
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Bu sistemde dek etkili olmaz. Sebebi ise sistemin bati dogu yonlu olmasi. Dek alabilmemiz icin trakyanin deniz olmasi lazim. 2012 de dek aldik asiri derece ama o sistem kafkaslarda kuvvetlenip kizeydogu guneybati yonlu bi sistemdi ve karadeniz kopru gorevi ustleniyordu. Su an ki sistem deniz uzerinden gelmiyor trakya dogrultusunda uzaniyor.
  Beğenenler:
  • idieforyou41

(Son Düzenleme: 01-16-2021, 02:51 AM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

(01-16-2021, 01:58 AM)Rainy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistemde dek etkili olmaz. Sebebi ise sistemin bati dogu yonlu olmasi. Dek alabilmemiz icin trakyanin deniz olmasi lazim. 2012 de dek aldik asiri derece ama o sistem kafkaslarda kuvvetlenip kizeydogu guneybati yonlu bi sistemdi ve karadeniz kopru gorevi ustleniyordu. Su an ki sistem deniz uzerinden gelmiyor trakya dogrultusunda uzaniyor.

Sistemin batı-doğu yönlü olması ayrı birşey rüzgarın nereden estiği ayrı birşey..sistem batıdan doğuya doğru soğutuyor ama rüzgar kuzeyden estiğinde buharlaşan karadenizi güneye yağdırıyor.Doğal olarak da o soğumanın olduğu her yerde geçen havadan daha sıcak olan karadenizi biz indirecek.Sonuçta batıdan doğuya doğru bir sıralama ile de kar yaşışı başlayacak.
  Beğenenler:
  • Emreitsa, hacimurat, Haloquest, SinemSahin, Snowsedat

Merhaba herkese, anlaşılan ve anladığım şudur; İstanbul’da her semtte kartopu oynanır ama efsane ya da istanbul’u felç edecek Kar olmaz. Bence anın keyfini, görsel keyfi çıkartalım. Bu tezimi çürütecek Serkan bey dir... keşkeeee. Ama içimde halen bir sürpriz olur diye umut var. Süprizden kastım felç olması yoksa zaten Kar yağacak ve bunca yıl sonra görsel ve kütr sesi ile mutlu olacağız.
  Beğenenler:
  • furkankaya1903, hacimurat, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, KardanadamEmin, 80 Ziyaretçi