Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs de Ecmwf de pazartesi geç saatlere kadar İstanbul (Anadolu yakası ağırlıklı olmak üzere) kar alacak diyor.

Avrupa yakasını asıl bekleyen durum dek'ler. Artık yarın akşam bunları kovalayacağız. Gfs ve ecmwf ikinci planda bundan sonra.

Benim sistemle ilgili korkum yok tek korkum?????
  Beğenenler:
  • Xooner

Abiler şimdi pazartesi kar var mı yola çıkıcam ben pek anlayamadım ?

(01-16-2021, 01:05 AM)Haloquest Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abiler şimdi pazartesi kar var mı yola çıkıcam ben pek anlayamadım ?

Anadolu yakasında zorluk çıkarır. Avrupa'da ise lokal değişiklik gösterebilir. Muhakkak pazar akşamı kontrol edin.

ahh avrupa yakası ahh, her zaman geri planda olmak zorunda mısın Sad

Yahu arkadaşlar önce soruyorsunuz güncelleme ne zaman diye, söylüyoruz, sonra güncelleme başlıyor daha bitmeden ne zaman bitiyor diyorsunuz, üstüne birde daha bitmeden sonuç diyorsunuz yapmayın Allah aşkına Smile

(Son Düzenleme: 01-16-2021, 01:23 AM, Düzenleyen: Xooner.)

Avrupa yapası tahmini kac cm örtü alacak ıyi geceler
Xooner yazdı (01-16-2021, 01:23 AM)
Yarın akşam netleşir, o zaman görüşelim.

(01-16-2021, 01:21 AM)Karrrrr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yapası tahmini kac cm örtü alacak ıyi geceler

Gönül ister 5 metre.  Big Grin Bu sorunun cevabını kimse bilmiyor dostum izleyip göreceğiz, En avrupada kalan birisi olarak söylüyorum bunu. Big Grin
SUDAN ADAM

(01-16-2021, 01:23 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2021, 01:21 AM)Karrrrr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yapası tahmini kac cm örtü alacak ıyi geceler

Gönül ister 5 metre.  Big Grin Bu sorunun cevabını kimse bilmiyor dostum izleyip göreceğiz, En avrupada kalan birisi olarak söylüyorum bunu. Big Grin

geçenlerde muhabbeti geçti sizin arka bahçe için benim tahminim değil ama temennim oldu 100 cm diye Big Grin
  Beğenenler:
  • Snowsedat, Xooner, zerensefa

(01-16-2021, 01:12 AM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ahh avrupa yakası ahh, her zaman geri planda olmak zorunda mısın Sad

Geri planda falan değil deklerde şansı var
  Beğenenler:
  • Burak1980, Olyosmanli, scream, Snowsedat, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
efe90, Əspəranza34, 37 Ziyaretçi