| |
arkadaslar ben mgm de yanlışmı goruyorum cumartesi 1 derece 6 derece mi yazıyor..
6derecede kar nasıl yağıcak
Serkan abi her ne kadar kocaeliye bağlı olsakta biz gebzeliler kendimizi istanbullu billiriz kendi ilimizin merkezi istranbuldan daha uzak bilindiği gibi
zaten forum da bizi istanbulan sayıyor Gebzede hava iyice karardı yılın ilk KAR tanenerini bekliyoruz
(01-14-2021, 02:46 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 500 mb tahmin haritası 522 dam yükseklik ve -41 derece verdi İstanbul için. @snowserkan Bu tam da bahsettiğin şekilde sıcaklıkları gündüz bile 0 altına indirecek güçte ne diyorsun? İstanbul'un Kar için 500-1000 hpa thickness Kalınklık değeri 540 dam'dır. Bu değerde yağış Kar olarak düşer. 522 dam ise üst atmosfer ile alt seviyelerin birbirine daha yakın olduğunu makasın kapandığını gösteren bir değer. Yani 500 hpa dediğimizde 5543 metreyi anlarız normalde ancak dam 522 ise demek ki 500 hpa 5220 metrede oluşuyor. Sorunuz veya düşünceniz diyelim. Doğrudur beklenenden 2-3 derece daha aşağıda değerler göreceğiz.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, hacimurat, KardanadamEmin, konuralp, kral, mehmet karsever, muratg, Olyosmanli,
@snowserkan 1 hafta yokluğunda çok tartıştık bu kar yağışını modeller bizi birbirimize düşürdü hep
tabi karşısında @snowserkan olmayınca meydanı boş buldu modeller. Gerçi senin yokluğunda @KardanadamEmin @Azor ve diğer yorumcular elinden geleni yaptılar. Ama senin yokluğundaki süreci idari bakımdan iyi yönetip düzeni sağlayan @ThunderSnow ve @Xooner buradan hepimiz adına teşekkür ediyorum. Alkış.....
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Captmehmet, hacimurat, KardanadamEmin, konuralp, kral, Poyraz, Snow Gökhan, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, hacimurat, KardanadamEmin, mehmet karsever, Olyosmanli, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, hacimurat, KMA76, kral, mehmet karsever, Olyosmanli, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Fatih bölgesi kapalıçarşıdayım. İşyerimin konumu olarak manzarası çok güzel neredeyse bütün istanbulu görür gibiyim. İstanbulun batısına göre doğusunda bulutlar daha alçak ve yoğun şuan. Yakın olarak gördüğüm büyük ve küçük çamlıca tepesini de göremiyorum bazen
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, 58 Ziyaretçi |

zaten forum da bizi istanbulan sayıyor Gebzede hava iyice karardı yılın ilk KAR tanenerini bekliyoruz