| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, KardanadamEmin, kral, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, suleymando, Xooner
https://snowserkan.com/forum/showthread....&page=2140
Serkan Bey Rodos üzerinde tepki siklonu müjdesi verdi. Sayfa aniden arkada kaldığı için link verdim arkadaşlar.
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, hacimurat, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, volkan34tr
Sitedeki şu kar animasyonu bile öyle hoşuma gidiyor ki.
Bir de gerçeğini düşünün
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, Captmehmet, KardanadamEmin, KMA76, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, Xooner
Beğenenler:
• adakar, ahmet sözen, ahmetcengiz, akınatam, aligungen, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Beatum, Captmehmet, Cino, duman, Emirsiyahbeyaz,
Emin Bey, yola çıktığını söylediğiniz Sibirya Ekspresinin frenleri patlamış diye bir duyum aldım. Doğru mudur acaba?
Serkan bey merhabalar,
Oluşan tepki siklonundan bahsediyorsunuz. Eğer oluşursa gerçekten beklediğimizin de üzerinde kar yağışı alacağız. Ancak daha önceki senelerde bazı sistemlerde tepemize çok soğuk YB'ler gelmesine rağmen tepki siklonu oluşmamıştı ve cephe yağışından mahrum kalmıştık. Ne gibi şartlarda oluşuyor tepki siklonu? Günler öncesinden tahmin edilmesi çok zor diye düşünüyorum, haklı mıyım?
(01-13-2021, 03:54 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey, yola çıktığını söylediğiniz Sibirya Ekspresinin frenleri patlamış diye bir duyum aldım. Doğru mudur acaba? Evet patlamış, yolda tamir edelim diyoruz, oda olmuyor,artık yapacak birşey yok, iyisimi sizler istasyonda onu karşılayın, biz onu burda tamir ederiz..
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Erol Bıldırcın, Evren, Haloquest, KMA76, kral, Snow Gökhan, Snowsedat
Selamunaleyküm değerli arkadaşlar herkese saygılar hayırlı günler.Serkan abi şu son yazdığın mesaja bittim kendimi tutamadım bende sıkacağım abiiii
ThunderSnow yazdı (01-13-2021, 04:09 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.
Atış serbestse sıkıyorum
ThunderSnow yazdı (01-13-2021, 04:10 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.
Serkan Bey merhabalar giritte oluşacağını söylediğiniz tepki alcagi sayesinde veya bu alçak basınç olmasa bile İstanbul'un güney kıyılarında oluşacak kar birikimi Yeşilköy Eminönü Beşiktaş Bakırköy Kadıköy gibi 20-25 cm olur mu.bir kackez bunu sordum kimse cevaplaması.birde size sorayım dedim.saygilar
ThunderSnow yazdı (01-13-2021, 04:11 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, 69 Ziyaretçi |