Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

serkan abi ağzından kar damlıyor Big Grin
süpheci

https://snowserkan.com/forum/showthread....&page=2140

Serkan Bey Rodos üzerinde tepki siklonu müjdesi verdi. Sayfa aniden arkada kaldığı için link verdim arkadaşlar.

Sitedeki şu kar animasyonu bile öyle hoşuma gidiyor ki.

Bir de gerçeğini düşünün Smile

(01-13-2021, 03:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gösterdiğim noktada tepki alçağı patlayacak daha göstermedi modeller. Yağışları 2-3'e katlayacağız.
17-18-19 hatta 20 Ocak'ta dahil kar yağacak..

resim

UKMO tam düşündüğüm gibi vermiş siklonu..

resim

Emin Bey, yola çıktığını söylediğiniz Sibirya Ekspresinin frenleri patlamış diye bir duyum aldım. Doğru mudur acaba?

Serkan bey merhabalar,

Oluşan tepki siklonundan bahsediyorsunuz. Eğer oluşursa gerçekten beklediğimizin de üzerinde kar yağışı alacağız.

Ancak daha önceki senelerde bazı sistemlerde tepemize çok soğuk YB'ler gelmesine rağmen tepki siklonu oluşmamıştı ve cephe yağışından mahrum kalmıştık.

Ne gibi şartlarda oluşuyor tepki siklonu? Günler öncesinden tahmin edilmesi çok zor diye düşünüyorum, haklı mıyım?
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, KMA76, Xooner

(01-13-2021, 03:54 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey, yola çıktığını söylediğiniz Sibirya Ekspresinin frenleri patlamış diye bir duyum aldım. Doğru mudur acaba?

Evet patlamış, yolda tamir edelim diyoruz, oda olmuyor,artık yapacak birşey yok, iyisimi sizler istasyonda onu karşılayın, biz onu burda tamir ederiz.. eye Big Grin Smile Big Grin

(Son Düzenleme: 01-13-2021, 04:09 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Selamunaleyküm değerli arkadaşlar herkese saygılar hayırlı günler.Serkan abi şu son yazdığın mesaja bittim kendimi tutamadım bende sıkacağım abiiii ates
ThunderSnow yazdı (01-13-2021, 04:09 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.

1Kardanadam  (Son Düzenleme: 01-13-2021, 04:10 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Atış serbestse sıkıyorum
 ates ates
ThunderSnow yazdı (01-13-2021, 04:10 PM)

(Son Düzenleme: 01-13-2021, 04:11 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Serkan Bey merhabalar giritte oluşacağını söylediğiniz  tepki alcagi sayesinde  veya bu alçak basınç olmasa bile İstanbul'un güney kıyılarında oluşacak kar birikimi Yeşilköy Eminönü Beşiktaş Bakırköy Kadıköy  gibi 20-25 cm olur mu.bir kackez bunu sordum kimse cevaplaması.birde size sorayım dedim.saygilar
ThunderSnow yazdı (01-13-2021, 04:11 PM)

Konuyu Okuyanlar:
fenerli, 69 Ziyaretçi