| |
GEBZEDE PAZAR GÜNÜ SICAKLIK 1 DERECEYE KADAR DÜSECEK 3 GÜN KAR YAĞISI VAR PAZAR GÜNÜ EN ETKILI GÜN
https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze
Dek olurmu bilmiyorum ama olmazsa havada görürüz yoksa sonrası sıcaklık artıyor.Dek olursa tatından yenmez.Tahminci arkadaşlar cevap bekliyorum
Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler
Hala cevap yok... Sefa nın arka bahçeye kaç cm. kar yağacak....?
Kar Mutluluktur
(01-12-2021, 02:41 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler Aynı fikirdeyim.
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️
Ya daha dün susurluk için cuma gece kar cumartesi hafif yağmur güneş pazar pazartesi salı öğleye kadar kar gösteriyordu şu an kar pazar pazartesi göstermeye başladı insallah diyoruz 19 güncellemesi yine bizim istediğimiz gibi olur ..modeller her guncellemede farklı bi cıktı sunuyor
(01-12-2021, 02:45 PM)Emre10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2021, 02:41 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler Dostlar bu konuda önemli fikir alışverişleri ve istişareler yapıyoruz. Çok sıkı yeni tahmincilerle ve bölge bölge tahminlerle dolu bir forum olmak için gayret ediyoruz. Her günümüz aynı olmasın diye çok uğraşıyoruz inanın. İnşallah yakın zamanda bu konularda gelişmeler kaydetmeyi de planlıyoruz.
(01-12-2021, 02:41 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler Biz bu konuda önce sitede kendine bu mesuliyeti alacak ve gelişme gösterecek kişileri bulmak için bir ilan yapmıştık fakat kimse yanaşmadı, şuan nasıl bölge bölge bir ayrım yaparız ve bu ayrımlarla sorulan sorulara nasıl cevaplar bulabiliriz bunları araştırıyoruz, bilinmesini isteriz ki siteyi geliştirmek için sürekli çalışıyor ve düşünüyoruz, Buradan tekrar söylemiş olalım kendine güvenen arkadaşlarımız varsa yönetim ile iletişime geçip bölge sorumlusu seviyesine çıkartabiliriz, Fakat bu kişilerin aktif göstermesi büyük önem arz ediyor..
(01-12-2021, 03:16 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2021, 02:41 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler Hocam çok haklısınız sıkı tahmincileri ihtiyaç var Maalesef benim bir tahmin gibi veya analiz gibi bir yeteneğim ve bilgim yok Keşke olsaydı taşın altına elimi ben de sokardım umarım bundan sonraki süreçte iyi tahminci lerimiz olur iyi geliştirmek için gereken ne ise ben bir şeyler yapmaya hazırım ama dediğim gibi hava olayları ile ilgili olarak hiçbir bilgim Maalesef yok |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, efe90, 60 Ziyaretçi |